Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
200

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής και ο Άρης κοντράρονται ο ένας απέναντι στον άλλον στους τομείς των επικοινωνιών και των μεταφορών σου σήμερα, προκαλώντας εντάσεις, ανυπομονησία και παρορμητικότητα. Είναι καλύτερο να στοχεύσεις στο να διατηρήσεις τις προοπτικές σου. Μπορεί να ανησυχείς για καθυστερήσεις ή τεχνικά προβλήματα. Οι διαφωνίες μπορεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία. Μπορεί να είναι δελεαστικό το να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα, αλλά ίσως είναι καλύτερο να παρατηρήσεις τι έρχεται στην επιφάνεια προτού προχωρήσεις. Είσαι σε θέση να εντοπίσεις και να διεκδικήσεις το τι αξίζεις και θέλεις από τον έρωτα.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει ένταση γύρω από προβληματικούς τομείς της ζωής σου. Περιλαμβάνει κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα, ταλέντο και σεβασμό. Ειδήσεις ή εντάσεις για ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσαν προσωρινά να σε αποσυντονίσουν, καθώς ο Ερμής αντιτίθεται στον Άρη. Με τον Άρη ανάδρομο, μια περίπλοκη ή θαμμένη απογοήτευση μπορεί να σε απασχολήσει. Η ψυχραιμία και το ξεκαθάρισμα των πραγμάτων και των καταστάσεων μπορεί να αξίζει τον κόπο, αν το κάνεις προσεκτικά.

Δίδυμοι
Στο πρώτο μισό της ημέρας μια αντίθεση Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης σου και ο Άρης αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι ανάδρομος, κι αυτό κάνει αυτήν τη διεύλεσυ αρκετά προσωπική υπόθεση. Ένας σημαντικός για σένα άνθρωπος μπορεί να είναι επικριτικός μαζί σου. Εναλλακτικά μπορεί να αισθάνεσαι γκρινιάρα ή να σου ζητούν να επικοινωνήσεις για κάτι για το οποίο δεν έχεις ακόμα απάντηση. Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις, ιδιαίτερα σε θέματα άποψης, που μπορεί να σε φέρουν σε αμυντική θέση, όπου αισθάνεσαι ότι πρέπει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Στο πρώτο μισό της ημέρας ίσως υπάρξουν πιέσεις. Καθώς ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν αντίθεση, φέρνουν στην επιφάνεια ένα τεταμένο θέμα που έχει να κάνει με τη δουλειά, τις ευθύνες και την υπηρεσία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να θέλουν τα πράγματα να συμβούν γρήγορα, αλλά η βιασύνη φαίνεται να οδηγεί τώρα σε λάθη. Ωστόσο, αργότερα σήμερα, όταν τα πάθη υποχωρήσουν, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους άλλους χωρίς όλο το δράμα και τις διαφωνίες.

Λέων
Οι ενέργειες είναι περίπλοκες στο πρώτο μισό της ημέρας όταν ο Ερμής αντιτίθεται στον Άρη. Ο θυμός μπορεί να αναδυθεί μέσα από τα λόγια σου και ίσως να προέρχεται από την επικοινωνία με κάποιον σημαντικό για σένα άνθρωπο. Μπορεί να είναι ανησυχητικό ή να σου σπάει τα νεύρα, αλλά μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να καθαρίσεις τον αέρα γύρω σου. Ωστόσο οι συζητήσεις μπορεί να είναι βιαστικές και σκληρές σε κάποια σημεία. Θέματα χρόνου, ενέργειας ή γνώμης μπορεί να φουντώσουν.

Παρθένος
Με τον Ερμή να κοντράρει τον Άρη, οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν, κυρίως αυτές που σχετίζονται με καριέρα και ευθύνες. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να πεις ή να κάνεις κάτι που είναι εκτός του χαρακτήρα σου. Ενώ μπορεί να μάθεις που βρίσκεσαι με τους άλλους τώρα, η εικόνα δεν είναι εντελώς ολοκληρωμένη λόγω της τάσης για όλους να παίρνουν τα πράγματα πολύ προσωπικά. Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνεις στο εδώ και τώρα πιθανώς επειδή οι άνθρωποι γύρω σου φαίνονται νευρικοί ή πολύ επικεντρωμένοι στο σωστό και στο λάθος. Μια διέλευση επίσης Ερμή – Κρόνου σου εξασφαλίζει μια καλή στιγμή για να οργανώσεις σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Ζυγός
Οι εντάσεις μπορεί να κορυφωθούν με τον Ερμή να αντιτίθεται στον ανάδρομο Άρη σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι υπερβολικά επιβαρυμένη και οι άλλοι μπορεί να μην σου δίνουν την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Η νευρική ενέργεια είναι πιθανή και είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις ή να αγχωθείς για μια διαφορά απόψεων. Τα θαμμένα προβλήματα έχουν έναν τρόπο να αναδύονται. Μπορεί επίσης να υπάρχουν απογοητευτικά ζητήματα σχετικά με τη μεταφορά και την κινητικότητα.

Σκορπιός
Με τον Ερμή απέναντι από τον Άρη σήμερα υπάρχει μια τάση να μαλώνεις και να διαφωνείς. Αν έχεις νιώσει απογοήτευση σχετικά με τα χρήματα, το σεβασμό ή τα θέματα ιδιοκτησίας, οι εντάσεις μπορεί να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο. Θαμμένη δυσαρέσκεια μπορεί να αναδυθεί με τον ανάδρομο Άρη στον τομέα της οικειότητάς σου. Παρόλο που αυτή η διέλευση μπορεί να είναι ενοχλητική, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αποσυμπιέσεις προβληματικές περιοχές και να ξεκινήσεις τη διαδικασία αντιμετώπισης.

Τοξότης
Η σημερινή αντίθεση Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει ένταση. Είναι δύσκολο να μην πάρεις τα πράγματα πολύ προσωπικά με τον Ερμή στο ζώδιο σου και τον ανάδρομο Άρη ακριβώς απέναντί σου. Οι πρόσφατες ανησυχίες ή απογοητεύσεις μπορεί να σε βαρύνουν και να κυριαρχήσουν στη σκέψη σου. Οι άλλοι μπορεί πραγματικά να πατήσουν τα κουμπιά σου τώρα. Θα μπορούσες να νιώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε παρακάμψει και μπορεί να εκνευριστείς αν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις λόγο για ένα θέμα.

Αιγόκερος
Η σημερινή αντίθεση Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και να προκαλέσει διαφωνίες. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι λίγο αιχμηρή και μπορεί να έχει έναν ενοχλητικό τρόπο να φέρει στην επιφάνεια τις θαμμένες απογοητεύσεις. Ακόμα κι έτσι, είναι ένας τρόπος για να έρθουν τα πράγματα στην επιφάνεια και να αντιμετωπιστούν. Μπορεί επίσης να υπάρξει ένας επιταχυνόμενος ρυθμός, μια μεγάλη βιασύνη ή προβλήματα προγραμματισμού διαχείρισης και είναι καλύτερο να αποφύγεις να επικοινωνήσεις ή να αποφασίσεις κάτι πολύ γρήγορα ενώ βρίσκεσαι υπό πίεση.

Υδροχόος
Η σημερινή αντίθεση Ερμή – Άρη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θαμμένες απογοητεύσεις, ειδικά στην κοινωνική σου ζωή ή σχετικά με έργα που δεν φαίνεται να κινούνται με την ταχύτητα που θα ήθελες, με τον Άρη που είναι επί του παρόντος ανάδρομος και απασχολημένος με τον Ερμή που διαφωνεί. Αιχμηρά λόγια ή διαφωνίες μπορεί να προκύψουν από εντάσεις, αλλά αν χειριστείς καλά την πίεση, οι συγκρούσεις μπορεί να σε παρακινήσουν να κάνεις σημαντικές αλλαγές και προσαρμογές. Μόλις απελευθερωθεί η ψυχική ένταση της ημέρας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα.

Ιχθείς
Η σημερινή αντίθεση Ερμή – Άρη μπορεί να αναστατώσει λίγο το κλίμα γύρω σου. Οι αναταραχές είναι πιθανές και οι εντάσεις μπορούν μάλλον να οδηγήσουν γρήγορα σε διαφωνίες. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει θέματα που σχετίζονται με την εργασία, τις ευθύνες, την οικογένεια. Μπορεί να είναι δύσκολο να απολαμβάνεις τον εαυτό σου με τις ανισορροπίες να σε καταλαμβάνουν, αλλά είναι πιθανό τα πράγματα να πρέπει να φτάσουν σε ένα σημείο βρασμού για να αναγνωρίσεις την ανάγκη για αλλαγές.

Πηγή

Σχετικά

Back to top