Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
278

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά περισσότερο χρόνο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς άνεση, ασφάλεια και ηρεμία. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με τις προσωπικές επιθυμίες σου ή με όσους χρειάζονται την προσοχή σου. Τα σημερινά γεγονότα σου υπενθυμίζουν την ανάγκη μιας αναθεώρησης στα οικονομικά σου, ιδίως με τα χρήματα που προέρχονται από άλλες πηγές, εκτός του βασικού σου εισοδήματος. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να ανοίξεις καινούρια.

Ταύρος
Η Σελήνη ξοδεύει περισσότερο χρόνο στον τομέα των επικοινωνιών σου και μπορείς να βρεις περισσότερα προσωπικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο τα μεικτά συναισθήματα είναι πιθανό να επηρεάσουν τους στόχους σου. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αλλαγές στα επαγγελματικά σχέδιά σου όμως πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Μην γίνεσαι απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε αλλά με διακριτικότητα -ειδικά στον εργασιακό χώρο σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου και αναζητάς ξανά την άνεση. Ωστόσο ενδέχεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια σύγκρουση αξιών. Πολύ σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις αναβάλλονται για αργότερα. Ανταγωνιστική επίσης είναι η ατμόσφαιρα στα εργασιακά. Μετρίασε τον εγωισμό απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκτίθεσαι και μην παρασύρεσαι από τις ανάγκες σου.

Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου. Η επαφή σου με τους άλλους μπορεί να είναι λίγο απογοητευτική. Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σου μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Νεύρα και ξεσπάσματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα για αυτό διατήρησε τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός έρωτας μπορεί να σε απασχολήσει σήμερα ή να σε ταράξει.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σε προσελκύουν δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από την ξεκούραση και τη διατήρηση της ψυχικής σου ισορροπίας. Μια μικρή απογοητευτική είδηση ή εξέλιξη μπορεί να σε οδηγήσει σε μια μικρή ένταση. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις επιφανειακά νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Με τις σημερινές ενέργειες έχεις την τάση να αναζητάς ένα διάλειμμα από ανταγωνιστικές καταστάσεις. Απολαμβάνεις τα σχόλια των άλλων που σε βάζουν στη διαδικασία βαθύτερης σκέψης. Ζήλια και κτητικότητα από πλευράς σου, επιβαρύνουν την ψυχολογική σου κατάσταση και δημιουργούν δυσαρέσκεια στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι, αλλά και μην απογοητεύεσαι. Προτίμησε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Ζυγός
Η διέλευση της Σελήνης σήμερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου ξανά στους μακροπρόθεσμους στόχους και τις προτεραιότητες σου. Μπορείς να σκεφτείς πρακτικούς τρόπους για να πραγματοποιήσεις το δημιουργικό όραμα σου. Οι απογοητεύσεις σχετικά με την πρόοδο ή την απόδοση σου μπορεί να μεγεθυνθούν. Κάτι απροσδιόριστο σου προκαλεί απογοήτευση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην φέρεσαι επιπόλαια και μην αδικείς τον εαυτό σου προσαρμοζόμενη σε καταστάσεις που δεν σου αξίζουν.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και είναι φυσικό να συνεργάζεσαι, να μαθαίνεις και να διασκεδάζεις. Παρόλα αυτά με τον ανάδρομο Άρη, οι ανταγωνιστικές επιθυμίες μπορεί να σου προκαλέσουν ένταση. Ορισμένες αόριστες ανησυχίες, δικαιολογημένες ή όχι, δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Μην επιτρέψεις στο έντονο πάθος που σε διακατέχει να σε οδηγήσει σε λάθη που θα επιβαρύνουν τη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις λάθος πρόσωπα.

Τοξότης
Είσαι διατεθειμένη να σκάψεις λίγο περισσότερο μέσα σου και να εντοπίσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου. Είναι προτιμότερο όμως να μην ψάχνεις τόσο πολύ τις λεπτομέρειες, να ανησυχείς ή να έχεις εμμονές. Ξαφνικά ή ασυνήθιστα συναισθήματα και επιθυμίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάποια αναποφασιστικότητα ή σε ένα αίσθημα ότι είσαι ξαφνικά χωρίς κατεύθυνση. Πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκουσε τις συμβουλές των φίλων σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη ξοδεύει περισσότερο χρόνο στον τομέα των συνεργασιών σου και επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στις σχέσεις σου. Ενώ αυτή η διαμετακόμιση σε παρακινεί να συμβιβαστείς και να διαπραγματευτείς, οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδιαίτερα ομαλές για συνεργασία. Ασχολείστε με τον ερωτικό σύντροφο σου πολύ με τα πρακτικά προβλήματα και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις που έχει ο ένας απέναντι στον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Ενώ μπορεί να θέλεις να χειριστείς τις λεπτομέρειες των υποθέσεων σου, διάφορες συνθήκες που επικρατούν γύρω σου δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς σε αυτές. Η τάση σου να ανησυχείς ή να αισθάνεσαι αόριστα ένοχη δεν σε βοηθά. Σκέψου θετικά και το ενδεχόμενο πως οι διάφορες καθυστερήσεις που σημειώνονται, σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου τουλάχιστον για σήμερα ξέχασε τες. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά μια ακόμα μέρα στον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού δίνοντας έμφαση στον συναισθηματικό κόσμο σου. Απόφυγε την ανυπομονησία στα εργασιακά και μην δεσμεύεσαι σε καταστάσεις ή υποθέσεις που δεν γνωρίζεις ή δεν έχεις εξετάσει προσεκτικά. Μην προσπαθείς να χαλιναγωγήσεις τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η τονισμένη γοητεία σου εντυπωσιάζει τους πάντες για αυτό πάρε τα πάνω σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top