Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
449

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ίσως να κάνεις αμοιβαία επωφελείς σχέσεις σήμερα. Αναζήτησε έμπνευση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς κάποιος θα μπορούσε να ξυπνήσει μια νέα προοπτική ή έναν νέο τρόπο σκέψης μέσα σου. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις τους φόβους της αλλαγής ώστε να μπορέσεις να τους ξεπεράσεις. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για την κατανόηση και τη διαχείριση των ανασφαλειών και αισθάνεσαι καλά που δίνεις στον εαυτό σου μια ήπια πρόκληση. Η προσωπική γοητεία και η ελκυστικότητα ενισχύονται με την Αφροδίτη σε αρμονία με το ζώδιο σου και λαμβάνοντας κάποια φιλική υποστήριξη από τον Χείρωνα.

Ταύρος
Η ένταση, το πάθος και η συναισθηματική προσκόλληση είναι σημαντικά θέματα στη ζωή σου, με έμφαση στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, εναρμονίζεται με τον Χείρωνα σήμερα, δίνοντάς σου ώθηση σε αυτούς τους τομείς. Η προσέλκυση πόρων από εξωτερικές πηγές γίνεται πιο εύκολα. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιλύσεις οικονομικά προβλήματα ή θέματα που σχετίζονται με τον σύντροφο. Να αποκαταστήσεις ό,τι διαταράχθηκε από τις εντάσεις στη σχέση και να κατανοήσεις την κατάσταση.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για να μοιραστείς τις ιδέες σου. Είσαι πρόθυμη να ακούσεις, να μάθεις και να βελτιωθείς. Ίσως προκύψει κάποια διαφωνία, ίσως να πληγωθούν τα συναισθήματά σου, αυτό όμως θα αποτελέσει την ιδανική αφορμή για να μάθεις κάτι σημαντικό. Θα είναι μια διδακτική εμπειρία που τελικά θα ανοίξει την καρδιά σου και θα σε συνδέσει με τα συναισθήματά σου. Η Αφροδίτη στον ηλιακό 7ο οίκο σου συνδέεται όμορφα με τον Χείρωνα και φέρνει τις καλύτερες ιδιότητες σου στο επίκεντρο. Η ειλικρίνεια σου λάμπει και το όραμα σου διευρύνεται με το άνοιγμά σου σε διαφορετικές οπτικές και απόψεις.

Καρκίνος
Οι ενέργειες του σήμερα υποστηρίζουν τις δημιουργικές ιδέες και τονώνουν την απήχησή σου. Οι ζεστές αλληλεπιδράσεις και η περισσότερη πίστη σε κάποιον ή σε μια σχέση είναι ισχυρά. Ενώ μπορεί να υπάρξει μια διαφωνία ή μια παρεξήγηση, μαθαίνεις να την ξεπερνάς και στο τέλος μπορεί να νιώσεις και πιο κοντά σε κάποιον. Με την όψη Αφροδίτης – Χείρωνα να κάνει τα μαγικά της, η πίστη σου σε κάποιον μπορεί να τον ενθαρρύνει να βελτιωθεί. Μπορείς να είσαι απίστευτα παραγωγική στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου και στην προσωπική σου ζωή δείχνεις έτοιμη και πρόθυμη να απολαύσεις μια αίσθηση γαλήνης.

Λέων
Ενώ οι σημερινές αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι περίπλοκες σε σημεία, το να μαθαίνεις από τις διαφορές μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Το να ανοίξεις με θάρρος την καρδιά σου θα μπορούσε να βοηθήσει στην ενίσχυση ενός δεσμού. Οι σχέσεις με τους άλλους και με τον εαυτό σου μπορούν να ωφεληθούν όχι απαραίτητα από το να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες, αλλά να τις αντιμετωπίσεις. Με μια ευχάριστη, θεραπευτική ενέργεια να υπάρχει, αισθάνεται καλά σήμερα με την Αφροδίτη να λειτουργεί σε αρμονία με τον Χείρωνα. Με την επιρροή του Χείρωνα είσαι έτοιμη να αποδεχτείς και να κατανοήσεις τα τρωτά σου σημεία.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για παρατηρητικότητα και στρατηγική. Τα σχέδια που κάνεις για τις σχέσεις και την προσωπικής σου ζωή γενικότερα, τώρα έχουν πόδια να σταθούν. Με την Αφροδίτη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου εκτιμάς ιδιαίτερα την οικειότητα στην αγάπη. Το να φέρεις ειρήνη, αρμονία και ομορφιά στο περιβάλλον του σπιτιού σου είναι μια ζωτική ανάγκη και θα καταφέρεις πιο εύκολα τώρα. Η σημερινή σύνδεση Αφροδίτης – Χείρωνα ενισχύει αυτά τα πράγματα περισσότερο.

Ζυγός
Μια όψη Αφροδίτης – Χείρωνα σήμερα ενισχύει την απήχησή σου. Μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα μέχρι να φτάσεις σε ένα ζεστό μέρος με κατανόηση, αλλά όταν το κάνεις είναι ισχυρό. Θα ήταν καλύτερα να συνεργαστείς με κάποιον ειδικό όταν εξετάζεις τις επιλογές σου. Οι σχέσεις είναι σημαντικές και καλά θα κάνεις να εμπλέξεις και την καρδιά σου, και όχι μόνο το μυαλό σου. Μπορείς να κάνεις ουσιαστικές συνδέσεις με τους άλλους σήμερα και μπορείς να οδηγείς τις συζητήσεις προς θετικές κατευθύνσεις τώρα. Είναι πιθανό να προσελκύσεις ευνοϊκή προσοχή, ειδικά ρομαντικά ή δημιουργικά μιλώντας.

Σκορπιός
Οι ενέργειες σήμερα στηρίζουν την εργασία και τις επιδιώξεις υγείας. Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες ή σκεπτικισμός, ίσως τελικά οδηγηθείς σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Είσαι έτοιμη να ανοίξεις την καρδιά σου και να αφήσεις πίσω σου τους φόβους. Οι άλλοι μπορεί να πιστέψουν περισσότερο σε σένα εκτιμώντας τις πιο ασυνήθιστες και μοναδικές σου ιδιότητες. Το να φτάσεις στον πυρήνα αυτού που πραγματικά θέλεις έρχεται φυσικά σήμερα, κάτι που αφαιρεί την προσπάθεια από τον καθορισμό προτεραιοτήτων.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να οδηγήσουν στην απόφαση να λάβεις διορθωτικά μέτρα σε πράγματα που σε έχουν δυσαρεστήσει. Οι βελτιώσεις που γίνονται τώρα είναι πιθανότατα μόνιμες και οι αλληλεπιδράσεις είναι υπέροχα ειλικρινείς. Θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα και να έρθεις σε συμφωνίες. Η Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή διέρχεται από το ζώδιό σου και η σύνδεσή της με τον Χείρωνα σήμερα σε βοηθά να ανοίξεις κι άλλο την καρδιά σου. Είσαι πιο θαρραλέα στην αγάπη και το να πιστέψεις σε κάποιον μπορεί να τον παρακινήσει να κάνει κάτι σωστό για σένα.

Αιγόκερος
Μόλις ξεπεράσεις μια υποψία ή μια διαφωνία είναι πιο εύκολο να εστιάσεις την προσοχή σου σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία σήμερα. Είσαι απίστευτα οξυδερκής στο να αναγνωρίζεις πράγματα που έχουν αξία. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για άνοιγμα σε κάποιον ξεχωριστό. Δεν χρειάζεται να είναι μια δέσμευση ή μια δήλωση, εάν δεν είσαι έτοιμη να το κάνεις, αλλά το δέσιμο μπορεί να συμβεί μέσω της έκφρασης των συναισθημάτων. Είναι πιθανό να έχεις μια επιφοίτηση σε ρομαντικά θέματα.

Υδροχόος
Σήμερα εκφράζεις με ευκολία τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για την κοινωνική σου ζωή, τον ρομαντισμό, τις σπουδές και τις επικοινωνίες σου. Η Αφροδίτη που αυτήν τη στιγμή διασχίζει τον τομέα των φίλων και των στόχων σου, εναρμονίζεται με τον Χείρωνα και αναγνωρίζεις ότι η συντροφικότητα είναι πιο σημαντική για εσένα από το να έχεις δίκιο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χτίσεις την πίστη σου σε μια σχέση μέσω της αποδοχής και της εκτίμησης. Η καλλιέργεια φιλιών και διασυνδέσεων ή η δικτύωση είναι στο επίκεντρο.

Ιχθείς
Είσαι ανοιχτή στο να μαθαίνεις από τους άλλους και το να μοιραστείς την τεχνογνωσία σου μπορεί να σε ανταμείψει. Η Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου και είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να κατανοήσεις ένα επιχειρηματικό, στρατηγικό ή οικονομικό θέμα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν καλά νέα σχετικά με τα χρήματα χρήματα. Τα κίνητρα κάποιου ξεχωριστού μπορεί να γίνουν ξεκάθαρα. Είσαι επίσης σε καλή θέση για να κάνεις τα χρήματα σου να λειτουργούν για εσένα και μπορεί να υπάρξουν πολλά υποσχόμενες εξελίξεις με το σπίτι και την οικογένεια.

Πηγή

Σχετικά

Back to top