Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
271

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες σε ωθούν να παραμείνεις σταθερή στις γνωστές σου δραστηριότητες, αλλά και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει, να φανταστεί και να ονειρευτεί. Είναι μια καλή μέρα για την επεξεργασία και την κατανόηση πρόσφατων γεγονότων. Το να συγχωρείς κάποιον μπορεί να κάνει θαύματα στη συναισθηματική σου υγεία. Με μια επιρροή Ερμή – Ποσειδώνα σήμερα βλέπεις τις ιδέες και τις αλληλεπιδράσεις διαφορετικά, ίσως με λίγη περισσότερη συμπόνια ή φαντασία. Η σκέψη σου είναι δημιουργική, κυρίως σχετικά με θέματα του παρελθόντος, με σχέσεις και εσωτερικές αναζητήσεις.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις του Ερμή σε βοηθούν να διορθώσεις τα προβλήματα των σχέσεων και να αποκτήσεις μια νέα προοπτική. Είναι καιρός για νέες ιδέες και οράματα, ιδιαίτερα σε σχέση με συνεργασίες, φίλους και μελλοντικούς στόχους ευτυχίας. Η διαίσθησή σου είναι έντονη, το ίδιο όμως και η φαντασία σου. Να είσαι ανεκτική τώρα για να αφήσεις όλα τα καλά πράγματα να συμβούν. Μια νέα συμφωνία ή συνεννόηση με έναν σύντροφο ή φίλο μπορεί να τονώσει τρομερά τη διάθεση σου τώρα.

Δίδυμοι
Οι επιρροές σήμερα ευνοούν τη συνεργασία. Είσαι σε καλή φάση για να επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου, και δεν είναι μόνο λόγια. Μια σύνδεση Ερμή – Ποσειδώνα ευνοεί τις ευφάνταστες, συμπονετικές και ευγενικές προσεγγίσεις στον κόσμο. Τα θέματα έρευνας, εργασίας και υγείας ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα καθώς αυτά επωφελούνται από μια ευφάνταστη πινελιά. Είναι καιρός να κάνεις ένα διάλειμμα από τη βαριά σκέψη ή να εμπλουτίσεις τη δουλειά σου δημιουργικά.

Καρκίνος
Οι επικοινωνίες βρίσκονται σε υψηλή εστίαση σήμερα με τις ισχυρές συνδέσεις του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Αυτές οι διελεύσεις ευνοούν τις προσεγγίσεις των άλλων. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή να μοιραστείς τη δουλειά και να εκφράσεις τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και τα όνειρα σου. Η διαίσθηση μπορεί να σε εξυπηρετήσει καλά αυτήν τη στιγμή. Το όραμα σου είναι ευρύ και ελκυστικό. Οι ρομαντικές ευαισθησίες είναι έντονες και μπορεί να απολαύσεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Λέων
Τα πολλά και μπερδεμένα μηνύματα σήμερα εντείνουν την ανάγκη σου για να μείνεις λίγο μόνη σήμερα, να ξεκουραστείς, να προβληματιστείς αν χρειαστεί και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και είναι μια καλή στιγμή για να διορθώσεις καταστάσεις. Η διαίσθηση μπορεί να σε εξυπηρετήσει εξαιρετικά σε μια στενή σχέση, σε οικογενειακά θέματα ή οικονομικά. Ο Ερμής συνδέεται καλά με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σήμερα και εκφράζεις τη συμπόνια και την κατανόησή σου στους κοντινούς σου ανθρώπους.

Παρθένος
Είσαι σε εξαιρετική θέση για φυσική έλξη και ομαλή ροή ενέργειας σήμερα. Η Σελήνη εναρμονίζεται με το ζώδιο σου και ο Ερμής ο πλανητικός σου κυβερνήτης συνδέεται καλά με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Ελκύεσαι από ανθρώπους που είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί. Αυτές οι διελεύσεις σε διευκολύνουν να έχεις έμπνευση, αλλά και για να εκφραστείς πιο ευφάνταστα και γοητευτικά. Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται και η απαλλαγή από το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα έρχεται φυσικά. Είσαι έτοιμη να βοηθήσεις τους άλλους και ίσως σου αρέσει ιδιαίτερα να καθοδηγείς, να διδάσκεις ή να καθησυχάζεις τους άλλους.

Ζυγός
Η διάθεση σου είναι γενναιόδωρη σήμερα και οι ενέργειες είναι καλές για να αφήσεις τα κτητικά συναισθήματα στην άκρη. Οι ευφάνταστες και δημιουργικές παρορμήσεις είναι ισχυρές σε νοητικό επίπεδο και μπορεί να καταλήξεις να ονειρεύεσαι κάθε είδους τρόπους για να απολαύσεις την ανεξαρτησία σου. Άκουσε προαισθήσεις και ιδέες που φαίνεται να προκύπτουν. Εάν μπορείς απόφυγε τη δουλειά ή τις μικροδουλειές που απαιτούν έντονη εστίαση ή προσοχή στη λεπτομέρεια. Καλύτερα να επικεντρωθείς σε ιδέες.

Σκορπιός
Η δημιουργική έκφραση είναι στο επίκεντρο σήμερα. Ευνοείται η σύνδεση με τους άλλους. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι αναζωογονητικές και οι σκέψεις είναι θετικές, φωτίζοντας το ανώτερο μυαλό σου και ανοίγοντας νέες δυνατότητες. Αυτή είναι η στιγμή για αναγνώριση και εκτίμηση της μοναδικής άποψης σου. Οι σημερινές διελεύσεις σε μαλακώνουν και μπορείς να βρεις τη δύναμη να αφήσεις τις απογοητεύσεις και να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα, τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που σε εμπνέουν.

Τοξότης
Αναγνωρίζεις νέα επίπεδα ή διαστάσεις των αναγκών σου σήμερα, κάτι που ωφελεί τη λήψη αποφάσεων. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας σε αρμονία σήμερα διευκολύνουν την έκφραση και τη συνεργασία. Μπορεί να θέλεις να συζητήσεις κάτι και η συνεργασία μπορεί να είναι επιτυχής, αν εστιάσεις στην ευρύτερη εικόνα και όχι στις λεπτομέρειες. Αναζητάς ελαφρώς ασυνήθιστες ή εξωτικές συνδέσεις, ιδέες και εμπειρίες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αφήσεις πίσω περασμένα, παρελθοντικά θέματα.

Αιγόκερος
Ένας φίλος ή μια δραστηριότητα δικτύωσης μπορεί να είναι καθοριστική ώστε να σε οδηγήσει στην ηρεμία. Ο παράλληλος Ερμής στην Αφροδίτη βοηθά στη βελτίωση της συνεργασίας και προάγει την αρμονία. Επίσης μια ωραία γωνία μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα μαλακώνει τη διάθεση σου και ελαφραίνει το φορτίο σου. Επικοινωνείς με αυξημένη ευαισθησία και συμπόνια. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για να κάνεις αποτοξίνωση, να μιλήσεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι και να βρεις το κέντρο σου.

Υδροχόος
Ενώ είσαι σε γενικά καλή θέση αυτές τις μέρες σε ανταγωνιστικό επίπεδο, η συνεργασία φέρνει τις περισσότερες ανταμοιβές σήμερα. Μπορεί να γνωρίζεις απόρρητες πληροφορίες ή να επωφεληθείς από μια συζήτηση που εμπνέει υπέροχες ιδέες. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσεις την ανησυχία και τη φροντίδα σου για τους άλλους και εξαιρετική για να ονειρευτείς κάποιο ενδιαφέρον διαφημιστικό υλικό ή υλικό μάρκετινγκ, εάν αυτό θα σε ωφελούσε. Η φήμη ή η επαγγελματική σου κατάσταση μπορεί να ανέβει με τη διορατικότητα ή την καλοσύνη σου.

Ιχθείς
Με τις σημερινές συνδέσεις με τον Ερμή, έχεις άμεση σύνδεση με τη διαίσθηση σου η οποία μπορεί να σε εξυπηρετήσει εξαιρετικά. Η ικανότητα σου να καταλαβαίνεις και να ηρεμείς τους άλλους μπορεί να σε πάει μακριά. Το όραμα σου είναι ευρύ και η προσέγγιση σου στην προώθηση και το μάρκετινγκ, ή απλά στο να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους είναι μαγική. Οι συνομιλίες σου είναι γοητευτικές. Μια ευτυχής συμφωνία ή λύση μπορεί να συμβεί σε μια στενή σου σχέση.

Πηγή

Σχετικά

Back to top