Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
247

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου κι εσύ συνεχίζεις να επικεντρώνεσαι στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα εστιάζεις σε προσωπικά σχέδια και στόχους. Ωστόσο οι τρέχουσες διελεύσεις φαίνεται να τονώνουν τις ανασφάλειες και μπορεί να προκύψει κακός συγχρονισμός. Είναι καιρός να εντοπίσεις τι εμποδίζει τη χαρά, την ανάπτυξη και τη βελτίωση. Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα μπορούσε να προκαλέσει μια απογοήτευση ή μια καθυστέρηση, αλλά μέσα από αυτό μπορεί κάλλιστα να μάθεις περισσότερα για το τι χρειάζεσαι, τι θέλεις και επιθυμείς κάνοντας ένα βήμα πίσω για να παρατηρήσεις.

Ταύρος
Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να συνδεθείς πιο βαθιά με προσωπικά ενδιαφέροντα, χόμπι, πιθανά και με ένα άτομο. Σήμερα είναι πιο εμφανές τι είναι αυτό που εμποδίζει την πρόοδο σου, καθώς ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη κατευθύνεται σε μια τετράγωνη όψη με τον Κρόνο. Ακόμα κι έτσι μπορεί να παλεύεις με τις προσδοκίες σου ή να παλεύεις με τον εξασθενημένο ενθουσιασμό σου για κοινωνική ζωή. Μπορείς να ανακατατάξεις τις προτεραιότητες σου ή να αμφισβητήσεις την πίστη σου τώρα. Το να αποστασιοποιηθείς λίγο μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια νέα προοπτική.

Δίδυμοι
Με τις σημερινές διελεύσεις οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι που σημαίνει ότι είναι μάλλον καλύτερο να κάνεις προσαρμογές παρά να προχωρήσεις. Ανησυχίες για τα χρήματα, τις σχέσεις, την εργασία ή νομικά θέματα μπορεί να επικρατήσουν. Κατεύθυνε τις ενέργειες σου στην αντιμετώπιση πρακτικών προτεραιοτήτων και δώσε στις σχέσεις κάποια υγιή απόσταση. Ή μπορεί να δεις το μειονέκτημα μιας κατάστασης κι αυτό να σε βοηθήσει να σταθμίσεις τα υπέρ και τα κατά της. Μπορείς να πάρεις ένα μάθημα από τις εμπειρίες σου τώρα ακόμα και αν εμφανιστεί κριτική.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα είναι πιο πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο και να έχεις ζήτηση. Είσαι προσανατολισμένη ξεκάθαρα στους στόχους, αλλά ίσως να χρειαστεί σήμερα να παλέψεις με αντικρουόμενες ανάγκες σου λόγω των ιδιαίτερων πτυχών. Η αβεβαιότητα ή η συναισθηματική επιφυλακτικότητα μπορεί να είναι μέρος της εικόνας. Μπορεί επίσης να υπάρχουν συναισθήματα αποκλεισμού ή αποστασιοποίησης.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου σήμερα, δημιουργώντας σου την αίσθηση και την τάση να νιώθεις ότι υπάρχει και κάτι περισσότερο να απολαύσεις, να μάθεις ή να εξερευνήσεις. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλειες ή συναισθήματα μπλοκαρίσματος. Ο Κρόνος σου υπενθυμίζει να αναλάβεις την ευθύνη για τις σχέσεις σου αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι δύσκολες, καθώς η Αφροδίτη στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα σχηματίζει μια προκλητική όψη τετραγώνου με τον Κρόνο.

Παρθένος
Οι διελεύσεις τείνουν να στρέφουν την προσοχή σου σε ρεαλιστικούς παράγοντες και λεπτομέρειες είτε θέλεις να τους δεις, είτε όχι. Το να μεταδώσεις καλά ή ευγενικά το μήνυμα σου μπορεί να είναι δύσκολο ή οι άλλοι μπορεί να φαίνονται απόμακροι ή επικριτικοί. Εναλλακτικά θα μπορούσες να αισθάνεσαι ότι κατακλύζεσαι από ευθύνες που καθυστερούν την ικανοποίηση σου. Μέρες σαν τη σημερινή είναι καλές για να βρεις τον δικό σου δρόμο, να κάνεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο αντί να βασίζεσαι σε άλλους ή σε περιστάσεις και να κάνεις πράγματα ακόμα κι αν αρχικά δεν σε ενθουσιάζουν.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και είσαι έτοιμη να δεις τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Τα σχόλια είναι πιο σημαντικά για εσένα από ότι συνήθως, ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείς ότι οι σημερινές διελεύσεις είναι μάλλον επιλεκτικές και είναι καλύτερο να μην δίνεις βάρος στα σχόλια των άλλων. Ενδέχεται να δεις περιοχές όπου έχεις περιοριστεί ή υστερείς πιο ξεκάθαρα σε τρέχοντα γεγονότα και συλλογισμούς. Κάνε προσαρμογές ή κάνε ένα διάλειμμα καθώς κάποια δυσάρεστα συναισθήματα είναι προσωρινά.

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό να χειριστείς κάποια χαλαρά πράγματα. Η προσπάθεια για κάτι παραγωγικό μπορεί να είναι ωστόσο ισχυρή. Παρόλα αυτά η μέρα αναδεικνύει τις διαφορές ή τα προβλήματα σου απαιτώντας κάποιες προσαρμογές. Μπορεί να είσαι αναποφάσιστη καθώς παλεύεις με αντικρουόμενες ανάγκες και προσεγγίσεις. Οι ανασφάλειες και η αυτοπροστασία μπορεί να διακόψουν την τακτική ροή των αλληλεπιδράσεων σου. Μπορεί να αντιμετωπίζεις μια ισχυρότερη ανάγκη για έγκριση ή προσοχή, αλλά οι άλλοι είναι απορροφημένοι στα δικά τους.

Τοξότης
Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την εξωστρεφή, σίγουρη πλευρά σου. Η μέρα φαίνεται να τονίζει τις αντιθέσεις και συνειδητοποιείς περισσότερο τις διαφορετικές επιθυμίες, τις ανάγκες και τις προσεγγίσεις σου. Απόφυγε να αγοράσεις ακριβά πράγματα ή να δεσμευτείς σε κάτι με μισή καρδιά. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν και η έλλειψη φυσικής ροής καθιστά δύσκολη την εύρεση ικανοποίησης. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό.

Αιγόκερος
Η Σελήνη συνεχίζει να διέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα και έχεις την τάση να μένεις με τα γνωστά και οικεία. Παραμένεις λίγο αποτραβηγμένη. Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σημάνουν εμπόδια στην ευχαρίστηση ή σε κάποιες αποσυνδέσεις που μπλοκάρουν τη ροή των αλληλεπιδράσεων σου. Ενδέχεται να εμφανιστούν προκλήσεις που σου υπενθυμίζουν να μειώσεις τα πράγματα τόσο, ώστε να επιστρέψεις σε στέρεο έδαφος εάν έχεις βγει εκτός πορείας.

Υδροχόος
Αν και η μέρα δεν είναι ιδανική για αποφασιστικότητα, γρήγορα απαντάς ή συνδέεσαι και μπορείς να πάρεις πολλές πληροφορίες. Επειδή μπορεί να υπάρξουν μικρές απογοητεύσεις και τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να πέσουν προσωρινά αργότερα σήμερα, προσπάθησε να μην αναλάβεις πολλά πράγματα. Εάν κάποιο σημαντικό άτομο για εσένα φαίνεται απόμακρο ή αδιάφορο βάλε στόχο να απομακρυνθείς και να ασχοληθείς προσωρινά με τα δικά σου. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι ή συμπαθητικοί με την Αφροδίτη σε μια προκλητική όψη με τον Κρόνο στο ζώδιο σου.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στο 2ο ηλιακό σου οίκο νιώθεις πώς ελέγχεις τις διαθέσεις σου. Ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι κάπως πνιγμένη ή περιορισμένη από τις περιστάσεις αργότερα σήμερα και οι γύρω σου να μην ιδιαίτερα πρόθυμοι και δεκτικοί. Σκέψου να κρατηθείς λίγο πίσω για να αξιολογήσεις τους στόχους σου ιδιαίτερα αυτούς που σχετίζονται με την κοινωνική και ερωτική σου ζωή ή τις εκπαιδευτικές σου επιδιώξεις. Δώσε προσοχή σε μικρά προβλήματα που σε βοηθούν να προετοιμαστείς για πιο συναρπαστικές στιγμές.

Πηγή

Σχετικά

Back to top