Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
241

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Οι άνθρωποι στη ζωή σου τείνουν να είναι πιο αξιόπιστοι από το συνηθισμένο σήμερα και γενικά έχεις τις προτεραιότητες σου σε σειρά. Είσαι σε καλή κατάσταση για να εφαρμόσεις τον εαυτό σου σε εκπαιδευτικά και κοινωνικά έργα. Το κίνητρο σου ξεκαθαρίζει και θέτεις τις βάσεις για έναν συγκεκριμένο στόχο. Ευτυχώς μπορείς να βασιστείς στην υπομονή για να εργαστείς και να κάνεις κάτι σωστό. Σήμερα ο χρόνος σου ξοδεύεται στην προσπάθεια σου για κάτι σίγουρο ή για να τελειοποιήσεις μια τέχνη.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την ανεξάρτητη μελέτη και έρευνα. Μπορεί να αισθάνεσαι πιο προσανατολισμένη και η παρόρμηση να διαχειριστείς μια κατάσταση ή να αναλάβεις την ευθύνη είναι έντονη. Η επινοητικότητα σε βοηθά να προωθήσεις τους στόχους σου. Προτιμάς να αφιερώνεις τον εαυτό σου σε κάτι με αξία και χρειάζεται δουλειά για να σου αποσπάσει την προσοχή. Θα ήταν χρήσιμο να οργανωθείς περισσότερο σήμερα, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις ότι έχεις περισσότερο τον έλεγχο της ζωής σου.

Δίδυμοι
Με τις τρέχουσες διελεύσεις η μέρα είναι εποικοδομητική αλλά ευχάριστη. Μπορεί να νιώσεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από όλα ή να αλλάξεις τη ρουτίνα σου, αλλά είσαι αρκετά επίσης πρακτική για να μάθεις κάτι χρήσιμο. Έχεις θετική ενέργεια μαζί σου για να προσαρμόσεις τον εαυτό σου στη μάθηση και τη μελέτη. Η μέρα σου έχει ρυθμό. Το να εκφράσεις την αφοσίωση μέσω των πράξεων σου μπορεί να εκτιμηθεί πολύ. Η υπομονή μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις τονίζουν τις βαθιές σκέψεις, τη μελέτη, την έρευνα, τα μυστικά και τα μυστήρια. Μπορείς να μάθεις κάτι μοναδικό για τις εσωτερικές λειτουργίες σου. Ευτυχώς έχεις τα κίνητρα και είσαι έτοιμη να καταβάλλεις προσπάθεια που απαιτείται. Η ανεξάρτητη εργασία μπορεί να ευδοκιμήσει και βρίσκεσαι σε εξαιρετικό σημείο για να διαχειριστείς χρήματα και λεπτομέρειες. Οι ενέργειες σήμερα είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για να λειτουργήσεις ή να εργαστείς στα παρασκήνια.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, ενθαρρύνοντας μια πολύτιμη συνομιλία. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για συνεργασία. Κάποιος μπορεί να σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σου. Ακόμη κι έτσι είσαι σωστά προσανατολισμένη κι ενώ εκτιμάς τα σχόλια και την αλληλεπίδραση αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα, δεν φαίνεται να χρειάζεσαι άλλους για να σε παρακινήσουν να επιδιώξεις τους στόχους σου. Με την καρδιά σου πραγματικά στις επιδιώξεις σου μπορείς να μετακινήσεις βουνά.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις εμπνέουν μια έντονη επιθυμία να ασχοληθείς με τις δουλειές σου. Πρώτον, η Σελήνη ενώνει τον Κρόνο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις μια συναισθηματική ανάγκη να ξεπεράσεις τη ρουτίνα ή τις καθημερινές σου υποθέσεις. Ωστόσο οι δραστηριότητες που απαιτούν έντονη εστίαση ή συγκέντρωση είναι μια εύκολη υπόθεση. Είσαι απόλυτα ικανή να κάνεις τα δικά σου σήμερα και να πιστέψεις στους στόχους σου. Μπορεί να ανακαλύψεις κάτι που λείπει.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν περισσότερο τις δομημένες δραστηριότητες. Στην πραγματικότητα μπορείς να είσαι αρκετά παραγωγική αν κάνεις τα πράγματα ένα βήμα τη φορά και αποφύγεις να σκορπίσεις την ενέργεια σου. Είσαι σε ένα τέλειο μέρος για να αφοσιωθείς σε ένα ιδιαίτερο φίλο ή έργο. Αρχίζεις να ανατρέχεις σε παλαιότερα ενδιαφέροντα ή σπουδές και μπορεί να βρεις τον εαυτό σου αρκετά παρακινημένο να τα ανανεώσεις.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν έναν ήπιο αλλά παραγωγικό ρυθμό. Θέλεις να θεραπεύσεις, να αναπληρώσεις και να χτίσεις τη δύναμη σου, αλλά το ρελαντί δεν είναι το ιδανικό σου. Στην πραγματικότητα μπορείς να το βρεις καταπραϋντικό να κάνεις εποικοδομητικά πράγματα, ακόμα κι αν ξεκινήσεις από τα μικρά. Είναι μια καλή μέρα για ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια, το σύστημα υποστήριξης και προσωπικά θέματα. Φαίνεται ότι έχεις περισσότερη υπομονή ή αποφασιστικότητα για να αξιοποιήσεις αυτούς τους τομείς.

Τοξότης
Η Σελήνη διέρχεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου όλη τη μέρα και η ανάγκη για κίνηση, πρόοδο και πνευματική διέγερση είναι έντονη. Ταυτόχρονα θέλεις να προοδεύσεις, να βελτιωθείς και να είσαι εποικοδομητική. Είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς χρήσιμες πληροφορίες ή να συνεργαστείς σε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή έργο. Λίγη αυτοπειθαρχία μπορεί να σε πάει πολύ μακριά. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να προσαρμόσεις τον εαυτό σου στη μάθηση. Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βασιστείς στις ιδέες σου ή να κάνεις τα σχέδια σε πρακτική δράση.

Αιγόκερος
Η προσαρμογή του εαυτού σου στη δουλειά και τις προσπάθειες σου έρχεται φυσικά και είναι παραγωγική αυτήν τη στιγμή, με τον Άρη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Κάτι πρέπει να προστεθεί ή να αλλάξει σε μια επιδίωξη και είσαι στην ευχάριστη θέση να του δώσεις προσοχή. Στην πραγματικότητα η επεξεργασία και η τελειοποίηση των πραγμάτων μπορεί να είναι πιο ωφέλιμη σήμερα. Ευτυχώς οι δραστηριότητες που απαιτούν αποφασιστικότητα είναι ελκυστικές. Το ίδιο ελκυστικά είναι τα παιχνίδια του έρωτα.

Υδροχόος
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη τη μέρα και ξυπνάει συναισθήματα που απαιτούν λίγη προσοχή. Ταυτόχρονα υπάρχει ενέργεια για σένα σήμερα να αφιερώσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα έργο ή πιο απλά να ολοκληρώσεις τις  υποχρεώσεις σου. Η προσπάθεια για μια σχέση ή δημιουργική αναζήτηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική και αξίζει τον κόπο. Η εστίαση και η συγκέντρωση βελτιώνονται και μπορεί να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον ή χόμπι. Υπάρχει μια αναμφισβήτητα ανεξάρτητη ενέργεια για εσένα αυτή τη στιγμή και είναι ελκυστική.

Ιχθείς
Η διέλευση της Σελήνης στη ζώνη του απορρήτου σου σήμερα υποδηλώνει την ανάγκη για επιπλέον χρόνο στον εαυτό σου για ανανέωση. Επηρεάζεσαι ιδιαίτερα ή εστιάζεις σε προηγούμενες εμπειρίες και αναμνήσεις σήμερα και είναι χρήσιμο να ερευνάς πρόσφατα γεγονότα ώστε να μπορείς να τα επεξεργαστείς και να τα αφομοιώσεις. Ωστόσο το να κάνεις το σπίτι ή τη βάση των εργασιών σου πιο άνετο και αρμονικό είναι μια ικανοποιητική εστίαση. Οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν την εργασία προς ένα συγκεκριμένο στόχο σκόπιμα και υπομονετικά αντί να σκορπίζεις την ενέργεια σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top