Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

at 12:09 πμ
225

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Βρίσκεσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο που φέρνει αρμονία στις στενές σχέσεις, αν και μπορεί να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις για να φτάσεις σε ένα καθαρότερο επίπεδο ειρήνης. Περιοχές που έχουν κρυφτεί κάτω από το χαλί μπορούν να αναδυθούν σήμερα. Ενώ είσαι σε καλή διάθεση και γενικά σε φόρμα για βελτιώσεις δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να δεις καθαρά τις σχέσεις σου σήμερα και αύριο. Θα μπορούσες να βρεθείς σε ένα σημείο όπου κάνεις τόσα πολλά για τους άλλους που θα αισθάνεσαι κουρασμένη. Αν η φαντασία σου “επεμβαίνει” σε μια σχέση σου ή σε μια κατάσταση, αυτό τώρα μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρά προβλήματα. 

Ταύρος
Έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στην επιθυμία σου και να διατηρήσεις την αρμονία σήμερα. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις, διαφορετικά μπορεί να νιώσεις ότι σε παρεξηγούν ή ότι δεν σε εκτιμούν. Επίσης, θα μπορούσες να αισθανθείς απογοήτευση από μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε. Μην ανησυχείς εάν νιώθεις ότι δεν συντονίζεσαι με τους άλλους ή με τους στόχους σου –είναι κάτι προσωρινό. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να επαναξιολογήσεις τα πράγματα και να κρατήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και είναι λογικό να αναζητάς δραστηριότητες που σε γειώνουν και σε βοηθούν να συνδεθείς με τις ανάγκες του σώματος σου και με το εδώ και τώρα. Ωστόσο με τις σημερινές διελεύσεις υπάρχει η τάση να βλέπεις μια κατάσταση με λάθος τρόπο, ειδικά αν είναι κάτι πολύ κοντά στην καρδιά σου. Η σκέψη μπορεί να θολώσει τις αντιλήψεις που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, τις επιχειρήσεις και τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό. Είναι δύσκολο να είσαι σίγουρη για τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης. 

Καρκίνος
Ενώ οι δραστηριότητες με ξεκάθαρους στόχους τείνουν να πάνε καλά αυτές τις μέρες, ωστόσο τα θέματα καρδιάς δεν είναι τόσο απλά. Μπορεί να υπάρξει κάποιος δισταγμός λόγω αβεβαιότητας που μπορεί να σε αφήσει σε μια αμφίθυμη κατάσταση σε κοινωνικό επίπεδο. Η επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο μπορείς να είναι υγιής, αλλά η καρδιά σου δεν συμμετέχει, κυρίως επειδή αναζητάς περισσότερη ηρεμία και οικειότητα αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς ενέργεια ανησυχώντας για μικρά πράγματα και να χαλάς τη μέρα σου. 

Λέων
Αν βιώνεις μια δυσαρέσκεια σε κοινωνικό επίπεδο είναι πιθανό να το νιώθεις πιο έντονα σήμερα και αύριο. Σήμερα μπορεί να μπεις στον πειρασμό να αποφύγεις την αλήθεια στις σχέσεις σου. Είναι μάλλον καλύτερο να παραδεχτείς την αβεβαιότητα και να προχωρήσεις προς το παρόν. Διαφορετικά θα μπορούσες να καταλήξεις να γυρίζεις γύρω από τα ίδια πράγματα. Μπορεί να υπάρχουν ανείπωτες επιθυμίες ή μια αίσθηση ότι θέλεις κάτι, αλλά δεν μπορείς ακριβώς να το εντοπίσεις. 

Παρθένος
Η μέρα φέρνει εξαιρετική ενέργεια για να προχωρήσεις ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν περίεργες επιθυμίες ή πόθοι που φαίνεται να έρχονται από το πουθενά μαζί με μια αίσθηση ότι δεν πρέπει να παρασυρθείς. Μερικά πράγματα είναι στον αέρα και μπορεί να είναι δελεαστικό να θελήσεις να ξεφύγεις από την ευθύνη ή να κρύψεις κάτι για τον εαυτό σου, όταν μάλλον θα έπρεπε να κυρίως να τον υπερασπιστείς. Εάν νιώθεις αβέβαιη άσε στην άκρη κάποιες αποφάσεις και τις ανησυχίες σου. 

Ζυγός
Αν και αυτή είναι μια καλή περίοδος για τα προσωπικά σου σχέδια και τις επιδιώξεις μπορεί να υπάρχει αβεβαιότητα σε σημεία σήμερα και αύριο. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μια προσωρινή χαλάρωση που σε επιβραδύνει αρκετά για να εξερευνήσεις εναλλακτικές διαδρομές και να κάνεις χρήσιμες προσαρμογές. Θα μπορούσε επίσης να αισθάνεσαι λίγο ταλαιπωρημένη ή δυσαρεστημένη με τα τρέχοντα έργα ή τη δουλειά σου. Το να αισθάνεσαι στα  κάτω σου μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι δεν ακούς τις ανάγκες σου για περισσότερη φαντασία στη ζωή σου. 

Σκορπιός
Χρειάζεσαι χρόνο για να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις πρόσφατες εμπειρίες αυτές τις μέρες. Σήμερα μέρος σου φοβάται να αφήσει μια φαντασίωση ή ένα ιδανικό, αλλά οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες μπορεί να οδηγήσουν σε δυσφορία. Οι ανάγκες που εμφανίζονται ξαφνικά και δεν έχουν πολύ νόημα είναι πιθανώς πράγματα που χρησιμεύουν μόνο για να σε παρασύρουν αυτήν τη στιγμή. Επιδίωξε να συνδεθείς με τις πραγματικές σου ανάγκες ή να εργαστείς για την ευτυχία σου αντί να περιμένεις τους άλλους να σου φέρουν χαρά. 

Τοξότης
Η κοινωνική πλευρά της ζωής σου, τα σχέδια ή τα όνειρα σου είναι στο επίκεντρο και σε καλή κατάσταση αυτές τις μέρες. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια παρεξήγηση ή κάποια καθυστέρηση που θα μπορούσε να σε κάνει να αισθανθείς μια αβεβαιότητα. Άνθρωποι, ομάδες ή σχέσεις που έχεις εξιδανικεύσει μπορεί να σε απογοητεύσουν. Η αναβλητικότητα για θέματα σπιτιού ή για θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε εξαντλήσουν αφήνοντας σε ανήσυχη.  Ψάξε να αντιμετωπίσεις τη ρίζα ενός προβλήματος, αλλά αν δεν μπορείς να το κάνεις ίσως είναι πιο φρόνιμο να το αποφύγεις. 

Αιγόκερος
Αν και αυτή είναι γενικά δυνατή περίοδος για παραγωγικότητα και ευθύνες, μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν στιγμές όπως η σημερινή που μπορεί να χρειαστείς ένα διάλειμμα. Μπορεί να συμφωνήσεις σε κάτι για να ευχαριστήσεις κάποιον κι αργότερα να μετανιώσεις που δεν ήσουν ειλικρινής ή συνεπής. Οι περιστάσεις φαίνεται να δοκιμάζουν τα τρωτά σημεία σου, αλλά μπορείς να προχωρήσεις πέρα από αυτό ή θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα πάντα προς όφελος σου αργότερα. 

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όλη μέρα η πρακτική πλευρά της ζωής κρατά το ενδιαφέρον σου τις περισσότερες φορές. Ωστόσο οι κοινωνικοί ή συναισθηματικοί περισπασμοί δυσκολεύουν το να εστιάσεις την ενέργεια σου σε σημεία. Δεν είναι εύκολο να δεις πως μπορείς να διαχειριστείς πρακτικά όλα όσα θα ήθελες να κάνεις ή από που να ξεκινήσεις. Εάν αισθάνεσαι ελαφρώς απογοητευμένη μπορεί να χρειάζεσαι κάποια συναισθηματική ανανέωση. Ενδέχεται να υπάρξουν ασαφή προβλήματα ή αποσυνδέσεις που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν συγχρονίζεσαι. 

Ιχθείς
Οι διελεύσεις τώρα μπορούν να προκαλέσουν μια παύση σε σημεία σήμερα και αύριο. Μια προσωρινή πτώση της αυτοπεποίθησης σου μπορεί να σε βοηθήσει να επιβραδύνεις και να επαναπροσδιορίσεις πράγματα. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις στους ευσεβείς πόθους σου να παρακάμψουν την κοινή λογική σου, καθώς υπάρχει η τάση να βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις. Παρόλα αυτά μπορεί να αισθάνεσαι ελαφρώς ασυντόνιστη με τους άλλους και ο πειρασμός μπορεί να είναι το να αντισταθμίσεις κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.  

Πηγή

Σχετικά

Back to top