Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

at 12:09 πμ
325

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να συνεργαστείς με κάποιον για την επίλυση ενός προβλήματος. Η συνεργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη ή η υποστήριξη ενός φίλου μπορεί να ενισχύσει μια σχέση. Είναι μια εποχή που ευνοεί τη δομή, τη δέσμευση και τον προγραμματισμό. Επωφελείσαι από την υποστήριξη ή τη βοήθεια των άλλων για την επίτευξη ενός στόχου. Έχεις την τάση να προτιμάς την παρέα με έμπιστους ανθρώπους, την άνεση και την ελευθερία που σου δίνεται για να είσαι ο εαυτός σου. 

Ταύρος
Έχεις την τάση να εμβαθύνεις στις καταστάσεις σήμερα. Οι διελεύσεις στους τομείς της εργασίας, της υγείας και της σταδιοδρομίας σου ενθαρρύνουν μια εστιασμένη προσέγγιση σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Η  αντιμετώπιση ενός παλιού προβλήματος με νέα δέσμευση κι ενέργεια μπορεί να είναι ισχυρή σήμερα και μπορεί να είναι ανταποδοτική. Οι άλλοι παρατηρούν όλες τις προσπάθειες σου και δείχνουν την εκτίμηση τους. Η διέλευση της Σελήνης από τον ηλιακό 2ο οίκο σου τείνει να σε κρατά σε πρακτικό πνεύμα το πρώτο μισό της ημέρας. 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και είσαι περισσότερο σε επαφή με τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Οι άλλοι έλκονται από τη φυσική σου αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα μπορούσες να  παίρνεις τα πράγματα μάλλον προσωπικά με τις σημερινές διελεύσεις. Η κοινωνική δυσφορία μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Επίσης θα μπορούσε να αισθάνεσαι ή να αντιδράς ακραία αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη ή αν οι άνθρωποι προσπαθούν να σε καθηλώσουν σε μια δέσμευση. 

Καρκίνος
Ενώ ο έξω κόσμος μπορεί σίγουρα να απαιτήσει την προσοχή σου σήμερα, μπορείς να επωφεληθείς από την εργασία σε ένα έργο που απαιτεί έντονη εστίαση ή συγκέντρωση. Ακόμη και με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου το δεύτερο μισό της ημέρας είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προσγειωθείς εστιάζοντας σε μια εποικοδομητική δραστηριότητα. Η οργάνωση ή η προσπάθεια για μια δραστηριότητα στο σπίτι ή για την οικογένεια μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική τώρα. 

Λέων
Φαίνεται πιο εύκολο να εξομαλυνθούν τα προβλήματα σήμερα. Με τον Ήλιο στον τομέα των στενών επικοινωνιών σου αυτές τις μέρες, μαθαίνεις, αναζητάς νέες πληροφορίες και μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Οι διελεύσεις των ημερών εμπνέουν την επιθυμία σου να αφοσιωθείς σε αυτά τα πράγματα. Μπορεί μέσω κάποιου ξεχωριστού ανθρώπου να νιώσεις πιο ξεκάθαρα τους στόχους και τη διαδρομή σου. Η Σελήνη συνεχίζει να διέρχεται από τον κοινωνικό σου τομέα το πρώτο μισό της ημέρας και στη συνέχεια κατευθύνεται στο σπίτι της ιδιωτικής σου ζωής. 

Παρθένος
Ελκύεσαι από έργα και δραστηριότητες που απαιτούν κάποια επιπλέον προσπάθεια ή ευθύνη σήμερα. Και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυτό σήμερα για να ασχοληθείς με ό,τι απαιτεί έντονη συγκέντρωση. Δραστηριότητες που περιλαμβάνουν οργάνωση, τακτοποίηση και επεξεργασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλες. Ειδικά όσες σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και τα χρήματα. Η έμπνευση μπορεί να είναι μια πάνω μια κάτω αλλά φαίνεται να έχεις περισσότερη υπομονή ή αποφασιστικότητα να την αξιοποιήσεις τώρα. 

Ζυγός
Οι διελεύσεις ενθαρρύνουν μια εστιασμένη, αφοσιωμένη προσέγγιση σε ένα έργο ή μια σχέση και πραγματικά αποδίδει.  Αφήνεις τα προβλήματα πίσω σου και νιώθεις καλά. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να αφιερώσεις τον εαυτό σου στη μάθηση, ιδιαίτερα σε κάτι νέο ή σε κάτι διαφορετικό. Οι νέοι μέθοδοι μπορεί να σε απασχολήσουν και να απορροφήσουν την προσοχή σου. Νιώθεις ευχάριστα αφοσιωμένη σε μια επιδίωξη. Παρόλα αυτά η διάθεση σου για περιπέτεια και ποικιλία συνεχίζεται και στο πρώτο μισό της ημέρας. 

Σκορπιός
Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για να ασχοληθείς με ένα πρόβλημα που έχεις λίγο αμελήσει. Ευτυχώς είσαι πιο αποφασισμένη από ποτέ να το κάνεις να λειτουργήσει. Είναι μια υπέροχη στιγμή για εξέλιξη οπότε μπορείς να στοχεύσεις, να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που γνωρίζεις καλά και να μάθεις ακόμα περισσότερα για αυτά. Μπορεί να επικεντρωθείς κυρίως στην ενίσχυση των τομών της ζωής σου που δεν είναι τόσο ορατές, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων με τα αγαπημένα πρόσωπα και της στάσης ή της προοπτικής σου. 

Τοξότης
Το να αφιερώσεις λίγη από την ενέργεια σου σε μια αξιόλογη εργασία μπορεί να αξίζει τον κόπο τώρα. Ένα έργο ή μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να αξίζει μια δεύτερη ματιά και αυτήν τη φορά είσαι αποφασισμένη να το φέρεις στη γραμμή τερματισμού. Θέλεις να ολοκληρώσεις τα πράγματα και ένα άτομο θα μπορούσε να εμπλακεί, βοηθώντας σε να πετύχεις τους στόχους σου. Η  Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου το πρώτο μισό της ημέρας. Ενώ μπορείς να επικεντρωθείς στην ισορροπία και την αρμονία με αυτήν την επιρροή, καθώς η μέρα προχωρά αναζητάς περισσότερη ένταση. 

Αιγόκερος
Είσαι σε καλή φάση για να δεις την πορεία της ζωής και τις ευθύνες σου σήμερα. Οι επικοινωνίες ενθαρρύνουν επίσης μια αφοσιωμένη εστίαση σε επιχειρηματικές ή σχετιζόμενες με τα χρήματα επιδιώξεις και μπορείς κάλλιστα να επιλύσεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ή να εργαστείς για την επίλυση του με αυτή τη δεσμευμένη ενέργεια. Να ξέρεις ότι ακόμα και μικρές προσπάθειες για να διορθώσεις προβλήματα ενισχύουν τη ζωή σου με σημαντικούς τρόπους. Μετρούν περισσότερο από ότι φαίνεται αυτήν τη στιγμή. Όσο κυλούν οι ώρες η σχέση ή η ερωτική σου ζωή τραβούν την προσοχή σου. 

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα δυνατή για να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε κάτι δημιουργικό ή εκπαιδευτικό. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για διασκέδαση και παιχνιδιάρικη διάθεση. Καθώς η μέρα προχωρά προτιμάς να μην μείνεις αδρανής και είσαι έτοιμη να κάνεις δουλειά με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Είναι επίσης ο κατάλληλος χρόνος για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή να λύσεις ένα πρόβλημα που προηγουμένως σε άφηνε μπερδεμένη ή απογοητευμένη. 

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για μελέτη και έρευνα. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να αφιερώσεις επιπλέον ενέργεια στην επίλυση ενός περίπλοκου προβλήματος. Ωστόσο η πιθανότητα να καταλήξεις σε μια απολύτως επωφελής συμφωνία είναι μεγάλη. Ήρεμες δραστηριότητες τραβούν το ενδιαφέρον σου το πρώτο μισό της ημέρας, και όσο περνά η ώρα νιώθεις έτοιμη να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της δημιουργικότητας. 

Πηγή

Σχετικά

Back to top