Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10 έως 16 Οκτωβρίου 2022)

at 5:21 μμ
626

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εβδομάδα περιλαμβάνει το πέρασμα του Ερμή σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο του Ζυγού. Στη διάρκεια της παραμονής του εδώ, μέχρι το τέλος του μήνα βάζει σε προτεραιότητα τις σχέσεις σου τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Έχεις πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδια σου, να συναντήσεις ανθρώπους πραγματικά χρήσιμους που θα λειτουργήσουν βοηθητικά για την κατάκτηση των στόχων σου και να επιδείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες. Είναι ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως αν το προηγούμενο διάστημα είχαν δημιουργηθεί μεταξύ σας διάφορες παρεξηγήσεις. Εάν είσαι μόνη, μέσα απ’ το εργασιακό περιβάλλον μια νέα γνωριμία ή ένα έντονο, ρομαντικό φλερτ αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου.

Ταύρος
Αυτήν τη βδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα το πέρασμα του Ερμή στις 11/10 στο ζώδιο του Ζυγού, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά, τις καθημερινές ρουτίνες και υποχρεώσεις, αλλά και την υγεία σου. Μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου θα βοηθήσουν στο να αποφύγεις το άγχος και να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία, αποτελεσματικότητα και να γίνεις πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Ο ερωτικός σύντροφος σου σε ακούει με μεγαλύτερη κατανόηση και η συντροφικότητα γίνεται ανάγκη που φυσικά στην προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο. Εάν είσαι μόνη, η αισθηματική σου ζωή ευνοείται, γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάσει. Μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις καταφέρνεις σταδιακά να ανακάμψεις στα οικονομικά.

Δίδυμοι
Το ξεκίνημα της εβδομάδας καλωσορίζει τον Ερμή κυβερνήτη σου το ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η διέλευση τονώνει τη διάθεση σου και σου δίνει την ευκαιρία να διατυπώσεις και να εκφράσεις τις σκέψεις σου πιο ελεύθερα. Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να ευημερήσει και ίσως δεις τον εαυτό σου να επιχειρεί νέες επαγγελματικές προοπτικές. Με αυτήν τη μεταφορά επίσης που θα διαρκέσει έως τα τέλη του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με φίλους, με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου. Ωστόσο θα είσαι πιο επιρρεπής στο στρες και το άγχος γι’ αυτό εξασφάλισε τον χρόνο που θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις. Εάν είσαι μόνη οι πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό αυξάνονται.

Καρκίνος
Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στο ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς τα χρήματα σου πιο αποτελεσματικά, να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων και ίσως να νιώσεις έντονα την ανάγκη να τακτοποιήσεις ή να ρυθμίσεις παλιές οφειλές σου. Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις πιο βαθιά και ουσιαστικά με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος μεγαλώνει κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα ίσως να θεραπεύσεις παλιές πληγές ή παρεξηγήσεις. Αν στα σχέδια σου συμπεριλαμβάνεται μια μετακόμιση ή μια αγοροπωλησία είναι ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανακτά τις ισορροπίες της και ίσως να οδηγηθείς ή να πάρεις μια σοβαρή απόφαση. Εάν είσαι μόνη, δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα για να φλερτάρεις και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να επιλέξει αυτό που πραγματικά του αξίζει.

Λέων
Με τον Ερμή αυτήν τη βδομάδα να περνά στο ζώδιο του Ζυγού και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου αυξάνονται. Αν θέλεις να μπεις στον καλλιτεχνικό κόσμο κάνε το χωρίς φόβο και επιδίωξε το. Η οικογένεια και οι φίλοι θα είναι εκεί για να σε στηρίξουν και να καθησυχάσουν τις όποιες ανησυχίες σου. Συζητήσεις και επαφές στα εργασιακά δίνουν νέες κατευθύνσεις και ευκαιρίες που ίσως μέχρι σήμερα δεν τολμούσες να διεκδικήσεις. Μια σημαντική συμφωνία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να σου δώσει τη δυνατότητα να κυνηγήσεις ίσως ένα βαθύ, καλά κρυμμένο όνειρο σου. Η ερωτική σου ζωή αποκτά νόημα, η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και αυτό είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη σε κάθε περίπτωση λειτουργεί ευνοϊκά.

Παρθένος
Αυτήν τη βδομάδα και μάλιστα τις πρώτες μέρες της, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει έως τα τέλη περίπου του μήνα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου κι αυτό σημαίνει πως νιώθεις πολύ πιο δυνατή και αποφασισμένη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Δελεαστικές ευκαιρίες στα εργασιακά δεν φοβάσαι να τις πιάσεις κυριολεκτικά από τα μαλλιά και μέσα από αυτές να ενισχύσεις σημαντικά και τον τομέα των οικονομικών σου. Όσον αφορά τώρα στην υγεία πρέπει να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις περιπέτειες που μπορεί να προκαλέσουν μικρούς τραυματισμούς. Δεδομένου ότι σε χαρακτηρίζει η λογική χειρίσου ότι αφορά στο συναίσθημα με διαλλακτικότητα και υπομονή. Εάν είσαι μόνη, απίστευτες ευκαιρίες ανεβάζουν στα ύψη την αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός
Το ζώδιο σου δέχεται την επίσκεψη του Ερμή σχεδόν από το ξεκίνημα της εβδομάδας για μια παραμονή έως το τέλος του μήνα. Αυτή η επίσκεψη ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων σου, δίνοντας σου όμως και την ευκαιρία να αναδειχθείς. Είσαι γεμάτη ενέργεια, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό. Η επαγγελματική σου ζωή δέχεται κάποιους περισπασμούς ίσως από εκκρεμότητες του προηγούμενου διαστήματος, γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια και χρόνο, κάτι που δεν σε δυσαρεστεί όμως. Έχεις τη δυνατότητα επίσης να γοητεύσεις και να πείσεις τους πάντες, κάτι που ευνοεί την ερωτική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή δίνοντας την ευκαιρία να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Σκορπιός
Ο Ερμής αυτήν τη βδομάδα εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και το 12ο ηλιακό σου οίκο. Ίσως το θεωρήσεις αναγκαίο να κάνεις έναν απολογισμό, να αξιολογήσεις ή να αναθεωρήσεις κάποια θετικά γεγονότα που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα στη ζωή σου και να τα αξιολογήσεις βλέποντας μόνο τα θετικά. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, αλλά να θέσεις και τις προτεραιότητες σου. Πίστεψε περισσότερο στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και τις ικανότητες σου. Δες το σαν πρόκληση να τις αυξήσεις μελετώντας ή παρακολουθώντας κάποια μαθήματα ή σεμινάρια. Η προσωπική σου ζωή ωστόσο αποτελεί την προτεραιότητα σου γι’ αυτό κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να ικανοποιήσεις τον αγαπημένο σου σε όλα τα επίπεδα. Εάν είσαι μόνη, άσε τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει εκεί που είναι καλό για σένα.

Τοξότης
Η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού είναι ευνοϊκή και ιδιαίτερα ιδανική για να συνεργαστείς, να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους, να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τους στόχους σου. Είσαι πιο οργανωτική και να θυμάσαι πως οι συλλογικές εργασίες ή οι ομαδικές προσπάθειες σου προσφέρουν περισσότερα οφέλη. Ωστόσο μην ξεχνάς να φροντίζεις την υγεία σου, τις διατροφικές σου συνήθειες αλλά και την άσκηση που θα σε βοηθήσουν ίσως να χάσεις τα κιλά που ίσως έχεις πάρει το τελευταίο διάστημα. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί και την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή. Νέοι έρωτες μπαίνουν στη ζωή σου κι αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση το πάθος και ο ρομαντισμός βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους.

Αιγόκερος
Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής στις 11/10 περνά στο ζώδιο του Ζυγού και το διάστημα της παραμονής του σε αυτήν τη θέση σε προδιαθέτει να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου. Δεδομένου ότι είσαι πρακτική και άψογη επιχειρηματίας τώρα ίσως ήρθε η ώρα να ρισκάρεις και να τολμήσεις. Αν ψάχνεις να εξερευνήσεις νέες ευκαιρίες, να κάνεις επενδύσεις ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία τώρα είναι η ώρα να δράσεις. Τα οικονομικά κέρδη είναι φυσικό επακόλουθο των προσπαθειών σου, για αυτό διώξε το άγχος. Αποκατάστησε προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο σου και χτίσε νέες βάσεις στη σχέση σας. Ωστόσο, μην παραμελείς τον εαυτό σου και την υγεία σου. Εάν είσαι μόνη, τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά, γι’ αυτό πάρε τα πάνω σου και μην περιμένεις από τους άλλους να σε επιβεβαιώσουν.

Υδροχόος
Εφόσον είσαι μια ανεξάρτητη ψυχή η διέλευση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σου δίνει τη δυνατότητα, αλλά σου δημιουργεί και την ανάγκη να ασχοληθείς με τα οικογενειακά θέματα. Αυτή η νέα του θέση είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να εισπράξεις τα μέγιστα και τη συναισθηματική ικανοποίηση που χρειάζεσαι έτσι ώστε να νιώσεις πιο δυνατή. Έχεις επίσης την ανάγκη να ανοίξεις νέους ορίζοντες στα εργασιακά, να ρισκάρεις, να μάθεις και να διεκδικήσεις. Ωστόσο συγκράτησε σε τη δίψα σου και μην παίρνεις αποφάσεις της στιγμής. Ήρθε η ώρα όμως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αρκετά κρύφτηκες πίσω από τις ανασφάλειες και τις δικαιολογίες σου. Αν νιώθεις πως αυτός είναι ο άνθρωπός σου κάνε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Εάν είσαι μόνη, πολλά μπορείς να περιμένεις το επόμενο διάστημα.

Ιχθείς
Ο Ερμής περνά στον ηλιακό 8ο οίκο σου και αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά και την επαγγελματική σου ζωή. Αυτή η διέλευση ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει κάποια σκαμπανεβάσματα στην προσωπική ή ερωτική σου ζωή. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ή να αγνοήσεις κάποιες προκλήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακρότητες. Απόφυγε παρεξηγήσεις, συναισθήματα ανασφάλειας ή προσβολής και ακολούθησε το ένστικτο σου. Θα σε οδηγήσει σίγουρα στον σωστό δρόμο. Να είσαι πιο φιλόξενη για τις ιδέες και απόψεις των άλλων γιατί σίγουρα κάτι έχεις να κερδίσεις. Τα οικονομικά που συνεχίζουν να σου δημιουργούν άγχος (όπως και σε όλους μας) μπορούν να τακτοποιηθούν ή να ρυθμιστούν άμεσα, αρκεί να μην φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Ο έρωτας και το παιχνίδι του σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις.

Πηγή

Σχετικά

Back to top