Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

at 12:09 πμ
224

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ένα αίσθημα ευθύνης πηγάζει από μέσα σου σήμερα και η όψη Ερμή – Πλούτωνα σε βοηθά να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου. Η παρόρμηση να βγάλεις τα περιττά από τη ζωή σου και να τακτοποιήσεις τις λεπτομέρειες είναι έντονη σήμερα, για αυτό φρόντισε να χρησιμοποιήσεις αυτήν την πρόσθετη ώθηση ενέργειας για να καθαρίσεις την ψυχική σου ακαταστασία. Πιθανότατα να νιώσεις ανακούφιση αφού απελευθερώσεις το μυαλό και τη συνείδησή σου.

Ταύρος
Μια σχέση μπορεί να πάρει ώθηση με μια καλή συζήτηση ή αλληλεπίδραση σήμερα. Ο στόχος είναι να μοιραστείς τη διορατικότητά σου, να συγκρίνεις σημειώσεις και να τροφοδοτήσετε ο ένας το μυαλό του άλλου. Το να παραμείνεις συγκεντρωμένη στις ανάγκες σου και στις προθέσεις των άλλων βοηθάει στο να διατηρηθούν οι συζητήσεις ικανοποιητικές. Είναι μια καλή στιγμή για τις φιλίες σου, για την αγάπη και την προσωπική έλξη.

Δίδυμοι
Έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου σήμερα και μια ισχυρότερη αίσθηση των φιλοδοξιών και των κινήτρων σου. Αυτή η πεποίθηση και η διορατικότητά σου σε βοηθούν να κάνεις σχέδια και να βελτιώσεις ή να ορίσεις μακροπρόθεσμους στόχους. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις τις παρεξηγήσεις και να συνεννοηθείς. Μπορεί να υπάρχουν αναμνήσεις και σημαντικές ανακαλύψεις σήμερα. Ένα πρόσφατο πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί τώρα ή μπορεί να αποκτήσεις νέα κατανόηση ενός προσωπικού θέματος που σε βοηθά να προωθήσεις τα πράγματα.

Καρκίνος
Η ψυχική ενέργεια είναι ισχυρή σήμερα και έχεις το κίνητρο να εγκαταλείψεις απαρχαιωμένες συνθήκες ή συνήθειες που σχετίζονται με τη μάθηση, την επικοινωνία και τις σχέσεις. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσεις τη φύση των προβλημάτων και όχι τις λεπτομέρειες. Επίσης, το να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές φιλοδοξίες σου ενισχύει τη σαφήνεια σχετικά με τους δικούς σου στόχους. Μπορεί να έρθουν νέα που σε οδηγούν σε μια νέα κατεύθυνση ή σε αφήνουν να νιώσεις ότι έχεις ένα πλεονέκτημα.

Λέων
Μπορεί να νιώσεις ότι κάνεις ικανοποιητική πρόοδο σε νοητικό επίπεδο. Το μυαλό σου είναι δυνατό και μπορεί να καταλήξεις σε κάποια ικανοποιητικά συμπεράσματα ή στρατηγικές. Ένα πρόσφατο πρόβλημα μπορεί κάλλιστα να επιλυθεί προς ικανοποίησή σου. Τα χρήματα ή τα εργασιακά ζητήματα ανταμείβουν και έρχονται ιδέες για βελτιώσεις. Ο σχεδιασμός και η χρήση στρατηγικής βρίσκονται στο επίκεντρο. Η Σελήνη μετακινείται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και η έρευνα, το σκάψιμο σε βάθος και η εξέταση των στρωμάτων της ζωής σου έρχονται πιο φυσικά.

Παρθένος
Μια ενισχυτική όψη μεταξύ του Ερμή στο ζώδιό σου και του οξυδερκούς Πλούτωνα σήμερα, μπορεί να φέρει μια λύση σε ένα πρόβλημα ή να βοηθήσει έναν δεσμό σχέσης. Μπορεί να είναι μια ασυνήθιστα διορατική μέρα για αυξημένη κατανόηση ενός αγαπημένου προσώπου ή των δικών σου αναγκών και ορμών. Άλλες σχέσεις στη ζωή σου μπορούν να ωφεληθούν από μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία ή έναν συμβιβασμό. Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι στο επίκεντρο κι έτσι μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για να γνωρίσεις τις δυνατότητές σου και να κερδίσεις την εκτίμηση των άλλων. Ξεκινάς με τις πρόσφατες προβληματικές περιοχές. Ίσως καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα σχετικά με ένα δίλημμα κι αυτό θα σε ανακουφίσει. Οι προσπάθειες επίλυσης δύσκολων ζητημάτων μέσω συνομιλίας μπορεί να είναι αρκετά πετυχημένες. Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου και η ταξινόμηση, η οργάνωση ή τακτοποίηση έρχονται πιο φυσικά.

Σκορπιός
Μαθαίνεις πολλά για τις φιλοδοξίες σου σήμερα κι έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ή να βελτιώσεις μακροπρόθεσμους στόχους. Οι άλλοι ελκύονται ιδιαίτερα από τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τις ιδέες σου και σε βλέπουν σαν ένα άτομο που μπορείς να τους συμβουλεύσεις. Είναι επίσης μια δυνατή μέρα για επίλυση προβλημάτων και οι φίλοι, οι διασυνδέσεις ή τα δίκτυα μπορούν να σε εμπνεύσουν. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της χαράς σου, ωθώντας σε να βρεις χρόνο για να απολαύσεις και να εκφραστείς.

Τοξότης
Τα λόγια σου έχουν περισσότερη δύναμη σήμερα κι αυτό οφείλεται στη διέλευση του Ερμή από το δημόσιο σπίτι σου, αλλά είναι επίσης επειδή λες τα λόγια σου σκόπιμα και με πρόθεση, καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Οι πληροφορίες είναι ισχυρές και μπορεί επίσης να περιστρέφονται γύρω από τις επιχειρήσεις, τα χρήματα, την εργασία και την καθιέρωση του εαυτού σου. Ένα θέμα χρημάτων μπορεί να επιλυθεί τώρα. Ωστόσο ο έρωτας είναι ένα ισχυρό σου ατού και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Αιγόκερος
Μπορείς να καταλήξεις σε εξαιρετικές στρατηγικές ή προγράμματα για τη βελτίωση της προοπτικής και της πίστης σου στον εαυτό σου σήμερα. Είναι μια στιγμή που μπορεί να θέλεις να διακηρύξεις την αλήθεια σου με αποφασιστικότητα και σεβασμό. Υπάρχει ισχυρή ενέργεια για όλα τα πνευματικά και δημιουργικά πράγματα. Ενδέχεται να έρθουν θετικά νέα και η φωνή σου είναι πιο δυνατή από ότι συνήθως. Πρόσφατα προβλήματα ή δυσκολίες, ιδιαίτερα εκείνα που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του Ερμή, τώρα μπορεί να βρουν λύσεις.

Υδροχόος
Νιώθεις προσανατολισμένη στον στόχο σήμερα και έχεις την τάση να αφιερώνεις χρόνο όταν ασχολείσαι με απαντήσεις σε ισχυρές συναισθηματικές ερωτήσεις. Είναι καλύτερο να τρέχεις τα πράγματα μέσα από λίστες ελέγχου και να απαντάς πλήρως όταν είσαι έτοιμη. Ωστόσο οι αποφάσεις έρχονται λίγο πιο εύκολα σήμερα από ότι συνέβη το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα ή να αισθάνεσαι περισσότερη δύναμη για μια κατάσταση στο σπίτι ή σε μια οικεία σχέση. Είσαι ψυχικά παρούσα κι έτσι ευνοούνται οι ερωτικές διεκδικήσεις και συζητήσεις.

Ιχθείς
Μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να δεθείς με έναν σύντροφο ή φίλο, ειδικά μέσω της συζήτησης ή ενός αισθήματος κατανόησης. Η μοναδικότητα σου ως σύντροφος λάμπει. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για τον δημιουργικό και ρομαντικό κόσμο σου. Ένα τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα δίνει ενέργεια σε θέματα του μυαλού. Αυξημένη σαφήνεια μπορεί να προκύψει σχετικά με μια συνεργασία ή εξαιρετικές ιδέες προέρχονται από τις αλληλεπιδράσεις σου με έναν συνεργάτη ή έναν έμπιστο φίλο.

Πηγή

Σχετικά

Back to top