Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

at 12:09 πμ
278

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το πρωινό τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου μπορεί να χρησιμεύσει ως μια σύντομη -και κάπως εκνευριστική- υπενθύμιση μιας ευθύνης. Στην ιδανική περίπτωση σε παρακινεί να ενισχύσεις έναν τομέα της ζωής σου. Θα είναι πιο εύκολο να απομακρυνθείς από τις συγκρίσεις ή τις κοινωνικές προσδοκίες καθώς προχωρά η μέρα. Η προθυμία σου να βυθιστείς στα βάρη ενός θέματος μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου. Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα δημιουργώντας απολαυστική ενέργεια για την ενίσχυση των σχέσεων.

Ταύρος
Τα συναισθήματα αγάπης φαίνεται να κυριαρχούν σήμερα ακόμα κι αν η ικανοποίησή τους δεν είναι εντελώς απλή. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και οι άλλοι σου δίνουν τροφή για σκέψη. Ενώ σήμερα δεν είσαι τόσο ανεξάρτητη όσο άλλες μέρες, είναι εύκολο να συνδεθείς. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο σήμερα μπαίνοντας στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει έως τις 23/10. Αυτή η επιρροή μπορεί να φέρει περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινή σου ζωή.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έλκεσαι από πρακτικές ή παραγωγικές δραστηριότητες. Ωστόσο η Αφροδίτη εισέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας γοητεία, ευγένεια, δύναμη έλξης και μεγαλύτερη παρόρμηση για αλληλεπίδραση μέχρι τις 23/10. Αυτός ο τομέας γραφήματος διέπει την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, τον ρομαντισμό, τα παιδιά, την ψυχαγωγία και άλλα κανάλια μέσω των οποίων εκφράζεις την ανάγκη σου για παιχνίδι και ενίσχυση.

Καρκίνος
Αν και είσαι χαρούμενη που δουλεύεις ανεξάρτητα σήμερα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να κερδίσεις τη συνεργασία αγαπημένων προσώπων. Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της χαράς σου όλη μέρα και αυτή η διέλευση σε βοηθάει να βγεις από το καβούκι σου. Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα φέρνοντας περισσότερη τέχνη και αρμονία στην οικογενειακή ζωή και το σπίτι τις επόμενες εβδομάδες. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο περιβάλλον σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 23/10.

Λέων
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και θα παραμείνει έως τις 23/10. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενισχυτικής διέλευσης η περιέργεια για τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε διασκεδαστικές ανακαλύψεις και πιθανές ευκαιρίες. Οι ιδέες και οι χειρονομίες σου εκτιμώνται και γίνεσαι πιο διπλωματική. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις το ενδιαφέρον για τις τέχνες ή για ενδιαφέροντες τρόπους επικοινωνίας, μάθησης και κίνησης στο περιβάλλον σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εναρμονιστείς με αδέλφια, γνωστούς και φίλους. Η γοητεία σου επίσης αυξάνεται πολύ.

Παρθένος
Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των αξιών σου όπου θα παραμείνει έως τις 23/10. Ενισχύει τις δυνάμεις έλξης που σχετίζονται με χρήματα, δώρα και χάρες τις επόμενες εβδομάδες. Η όρεξή σου για πολυτελή ή όμορφα αντικείμενα μπορεί επίσης να αυξηθεί και σε ελκύει περισσότερο από το συνηθισμένο. Σε γενικές γραμμές είσαι πιο υπομονετική με τα χρήματα και τα επαγγελματικά ζητήματα τώρα και μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τους πόρους σου. Με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς ιδέες και να μάθεις.

Ζυγός
Οι ανάγκες σου για άνεση και σταθερότητα είναι έντονες σήμερα. Είσαι σίγουρα πρόθυμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτά που έχεις, αλλά θέλεις λίγο περισσότερα. Επίσης σήμερα η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου. Αυτή η διέλευση διαρκεί έως τις 23/10 και είναι εξαιρετική για την έλξη, την αυτοπεποίθηση και τα προσωπικά σχέδια σου. Με πολλούς τρόπους μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα παίζουν υπέρ σου και η δύναμη έλξης είναι μαζί σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και τα συναισθήματά σου είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέχρι το επόμενο έτος, κάθε μήνα που η Σελήνη για μερικές μέρες βρίσκεται στο ζώδιο σου αναπόφευκτα συγκρούεται με τον Κρόνο. Αυτή η σύντομη επιρροή εμφανίζεται νωρίς σήμερα και σου υπενθυμίζει να δομήσεις καλύτερα τη ζωή σου. Καθώς η μέρα προχωρά η αυτοπεποίθηση και η απόλαυση αυξάνονται. Επίσης σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο 12ο οίκο σου και κατά τη διάρκεια της παραμονής της μπορεί να είσαι σε ένα στάδιο προετοιμασίας σε κοινωνικό ή ρομαντικό επίπεδο.

Τοξότης
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα και μέχρι τις 23/10 είναι πιθανό να επικεντρωθείς στους στόχους της ευτυχίας σου και να νιώσεις μεγαλύτερη απόλαυση και ικανοποίηση από τις σχέσεις σου. Οι φίλοι είναι δεκτικοί και η συνεργασία είναι πιο σημαντική από ότι συνήθως. Είναι πιο εύκολο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να υπάρξουν αμοιβαία οφέλη με τους άλλους και μια ωραία αίσθηση ότι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Αιγόκερος
Με μια όψη Σελήνης – Κρόνου νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν μπερδεμένες καταστάσεις ή συγκρουόμενα συναισθήματα. Ωστόσο είναι πιθανό να αποφασίσεις να εστιάσεις στην προσωπική απόλαυση και να ανησυχείς λιγότερο για το τι κάνουν και τι σκέφτονται οι άλλοι καθώς προχωρά η μέρα. Το να αφήσεις την ανάγκη να κατευθύνεις τα πάντα μπορεί να είναι χρήσιμο και θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις τις στιγμές. Επίσης σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου και ίσως χρειαστεί να εργαστείς λίγο σκληρότερα για να προσεγγίσεις προσωρινά τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις συνθήκες που θέλεις στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος
Με τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου νωρίς σήμερα μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς κάποιες ενοχές σου ή να ανησυχείς για την εκπλήρωση των ευθυνών σου. Καθώς προχωράς μπροστά μέσα στην ημέρα η εστίαση σου στις προτεραιότητες έρχεται ενστικτωδώς και απολαμβάνεις πιο φυσικά τον εαυτό σου. Καθώς έρχεσαι σε επαφή με τις ανάγκες και τους στόχους σου εστιάζεις λιγότερο στις προσδοκίες των άλλων. Επίσης σήμερα η Αφροδίτη μετακινείται κι έτσι τα ιδανικά σου στις φιλίες και την αγάπη βρίσκονται σε προτεραιότητα.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον ηλιακό 8ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 23/10 κι αυτή η περίοδος είναι τυχερή για χρήματα, υποστήριξη και διαπραγματεύσεις. Είναι μια εποχή αναγέννησης και επεξεργασίας πρόσφατων γεγονότων. Τα συναισθήματα αγάπης και προσκόλλησης εντείνονται. Έχεις την τάση να ελκύεσαι σε πιο εστιασμένα  έργα. Οι επόμενες βδομάδες είναι ευχάριστες για την οικεία σου ζωή και προσελκύεις πιο εύκολα πόρους οικονομικούς αλλά και συναισθηματικούς.

Πηγή

Σχετικά

Back to top