Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

at 12:09 πμ
295

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η προσωπική σου απήχηση είναι υψηλή σήμερα και υπάρχει ένα γενικό πνεύμα συνεργασίας. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου. Στόχος να εξερευνήσεις την ανάγκη σου να απολαύσεις και να εκφραστείς. Επίσης σήμερα ο Ερμής αγγελιοφόρος πλανήτης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας σου. Μέχρι τις 23/9 η ικανότητα σου να εξετάζεις την άλλη όψη του νομίσματος ενισχύεται και αυτό όχι μόνο σε βοηθά να γίνεις αγαπητή στους άλλους, αλλά σου επιτρέπει επίσης να απολαύσεις μια εντελώς νέα προοπτική.

Ταύρος
Αν πρέπει να τα καταφέρεις σήμερα μπορείς να προχωρήσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της ανατροφής σου συναντώντας εκεί την Αφροδίτη. Αναζητάς ισορροπία στις αλληλεπιδράσεις σου με στενά, αγαπημένα σου πρόσωπα και μια αίσθηση γαλήνης ή αρμονίας στην προσωπική σου ζωή. Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου εστιάσεις σε διαδικασίες και μεθόδους, τελειοποιώντας έργα, ολοκληρώνοντας δουλειές και οργανώνοντας τους χώρους διαβίωσης και εργασίας σου. 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και σε ωθεί να ασχοληθείς και όχι να ειδικευτείς. Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη διασφαλίζει ότι θα απολαύσεις απόλυτα τη διαδικασία. Μπορεί να αποκτήσεις νέες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή σήμερα. Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 23/9. Είναι ένας καλός κύκλος για αυτοέκφραση, κοινωνικοποίηση και αυθόρμητη συζήτηση ή μάθηση. Είναι πιο δημιουργική ή παιχνιδιάρα με τα λόγια σου και πιο τολμηρή με τον έρωτα. 

Καρκίνος
Ζητάς περισσότερη σταθερότητα και ισχυρότερο αίσθημα ασφάλειας σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου. Η επιβράδυνση μπορεί να είναι καλή για σένα τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να προστατεύσεις, να βελτιώσεις ή να δημιουργήσεις τους πόρους σου. Επίσης σήμερα ο Ερμής μετακινείται στον τομέα της καρδιάς, του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 23/9 ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και μπορεί να υπάρξουν πολύτιμα μαθήματα μέσω της επαφής με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποκαλυπτικές και ζεστές συζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες. 

Λέων
Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι καλή για να απολαύσεις τις ευχάριστες δονήσεις της Σελήνης που έρχονται μαζί με την Αφροδίτη και οι δυο στο δικό σου ζώδιο. Είναι πιθανό να θελήσεις επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σου και η ευνοϊκή ενέργεια είναι μαζί σου. Είσαι πιο συναισθηματική και σίγουρα σε καλύτερη επαφή με αυτό που χρειάζεσαι. Ο Ερμής αγγελιοφόρος σήμερα ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των επικοινωνιών σου ενισχύοντας και επιταχύνοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις μέχρι τις 23/9.

Παρθένος
Πλησιάζεις προς το τέλος ενός σεληνιακού κύκλου και χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ανακτήσεις την ενέργεια σου. Θεωρείς ιδιαίτερα ευχάριστο να δίνεις προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου. Ο Ερμής μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα και επηρεάζει αυτό τον τομέα του χάρτη σου μέχρι τις 23/9. Ο Ερμής στο ζώδιο σου τις τελευταίες εβδομάδες σε βοήθησε να τακτοποιήσεις τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις τις νοητικές σου προτεραιότητες, αλλά τώρα είσαι πιο απασχολημένη με πρακτικές υποθέσεις και ψάχνεις να δημιουργήσεις και να δεις απτά αποτελέσματα για τις προσπάθειες σου. 

Ζυγός
Η σημερινή Σελήνη διευκολύνει το να απολαμβάνεις ή να κάνεις απλές, άμεσες συνδέσεις. Η ατμόσφαιρα είναι αναζωογονητική και είναι μια άνετη μέρα χωρίς πίεση για επαφή με φίλους και συνεργάτες. Επίσης σήμερα ο Ερμής κατευθύνεται στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει έως τις 23/9 και αργότερα από τις 10 έως τις 29/10. Ο κύκλος μπροστά είναι δραστήριος και τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο, καθώς και οι αποφάσεις έρχονται πιο αυθόρμητα. Λαχταράς περισσότερες αλληλεπιδράσεις και ο έρωτας παίζει έναν απ’ τους σημαντικούς ρόλους. 

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις διευκολύνουν το να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων σου και να σκεφτείς ή να θέσεις νέους στόχους. Οι ευθύνες σου μπορεί να σου φέρουν ιδιαίτερη χαρά ή να έχεις καλή αίσθηση της επιχείρησης ή της ηγεσίας. Ο Ερμής μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα μέχρι τις 23/9 και στη συνέχεια από τις 10 έως τις 29/10. Αυτή η διέλευση κλείνει έναν κύκλο επικοινωνίας και είναι λογικό να επανεξεταστούν, να αξιολογηθούν ή να επανεκτιμηθούν πρόσφατα έργα, ενδιαφέροντα και μελέτες. 

Τοξότης
Αναζητάς την ευχαρίστηση μέσα από μια αλλαγή σκηνικού ή μέσα από ένα διάλειμμα απ’ τη ρουτίνα. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθείς από το άγχος. Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και αυτός ο κύκλος που ακολουθεί είναι ζωτικής σημασίας για εφευρετικές νέες ιδέες, για να μοιραστείς τις σκέψεις σου με άλλους για επιτυχημένη δικτύωση. Είσαι διατεθειμένη να αναζητήσεις έμπνευση και οι φίλοι ανταποκρίνονται ιδιαίτερα. Αυτή η διέλευση του Ερμή μπορεί να προκαλέσει κάποιον ενθουσιασμό για ένα όνειρο

Αιγόκερος
Μπορεί να νιώσεις ιδιαίτερα άνετα με τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου σήμερα. Έχεις την τάση να θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα έτσι ώστε να μπορείς να παρατηρείς και να καταστρώνεις στρατηγικές. Σε ελκύουν όλα αυτά που είναι κρυμμένα ή πολυεπίπεδα.  Ωστόσο ο Ερμής κινείται σήμερα στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και είναι μια περίοδος για να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις, να επιδιώξεις και να εκμεταλλευτείς τις δεξιότητες σου και να δώσεις μεγαλύτερη δύναμη στην επικοινωνία σου. 

Υδροχόος
Εστιάζεις περισσότερο στις σχέσεις και τη συντροφικότητα σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Μπορεί να αισθάνεσαι καλά όταν μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με κάποιον ή τα σχόλια να αποδειχθούν χρήσιμα. Η συνεργασία έρχεται πιο εύκολα και είσαι σε θέση να επιτύχεις μια συμφωνία ή έναν συμβιβασμό. Επίσης σήμερα ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 9ο οίκο σου της ανώτερης μάθησης, του πνεύματος, της ανταλλαγής και της περιπέτειας. Η φετινή διέλευση κατανέμεται σε δυο περιόδους. Από σήμερα έως τις 23/9 και από 10 έως 29/10. Είναι ένας καλός κύκλος για επικοινωνία και ευρεία σκέψη. 

Ιχθείς
Παρατηρείς περισσότερες λεπτομέρειες απ’ το συνηθισμένο σήμερα και έχεις την τάση να απολαμβάνεις την επίλυση προβλημάτων αρκεί να μπορείς να τα διαχειριστείς με ήπιο τρόπο και ρυθμό. Η ανάμειξη της εργασίας με την ευχαρίστηση δεν είναι πάντα επιτυχής αλλά υπάρχουν πολλές δυνατότητες να λειτουργήσει σήμερα. Επίσης σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στον τομέα των κοινών πόρων σου όπου θα διέρχεται έως τις 23/9. Αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις πολύτιμες έρευνες και να επιλύσεις προβληματικούς τομείς, να μεσολαβήσεις και να διαπραγματευτείς καλύτερες σχέσεις.  

Πηγή

Σχετικά

Back to top