Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

at 12:09 πμ
284

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Βρίσκεσαι σε μια θετική φάση για να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου, να μάθεις και να συνδεθείς αν και οι ενέργειες σήμερα επηρεάζονται από τις χθεσινές και έχουν την τάση να σε αποδιοργανώνουν. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να αντιμετωπίσεις τόσο κοινωνικά όσο και εργασιακά θέματα, τα οποία μπορεί να απαιτήσουν πολλά από εσένα. Η Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και του ρομαντισμού καθιστά ιδανική τη στιγμή για να απολαύσεις τις σχέσεις σου.

Ταύρος
Οι ενέργειες σήμερα είναι περίπλοκες και δεν ευνοούν τα σχέδια και τις υποθέσεις σου. Ακόμα κι εάν έχεις κάποιες ιδέες που ανθίζουν γνωρίζεις επίσης και τα ελαττώματα τους. Τα εμπόδια όμως που μπορεί να αντιμετωπίζεις τώρα μπορούν να οδηγήσουν σε βελτιώσεις. Ασχολήσου σοβαρά με τη σχέση με τον αγαπημένο σου και δείξε υπευθυνότητα. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα χωρίς να εκτίθεσαι.

Δίδυμοι
Η μέρα δείχνει περισσότερη εξουσία ή μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού. Όμως δημιουργεί αυτήν τη στιγμή κάποιες προκλητικές πτυχές και κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη γνώμη σου ή να αισθανθείς απογοητευμένη με τις τρέχουσες συνθήκες. Κάντε πράγματα σήμερα με τον αγαπημένο σου που θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου λάμπουν.

Καρκίνος
Έχεις μια τάση σήμερα να απογοητεύεσαι ή να αποθαρρύνεσαι με την πρώτη δυσκολία. Είσαι πιο ευαίσθητη σε λεπτές πτυχές καταστάσεων και αλληλοεπιδράσεων και γίνεσαι λίγο σχολαστική. Επίσης μπορεί να προκύψουν φόβοι που αφορούν στα οικονομικά ή τα συναισθηματικά θέματα. Παρόλα αυτά τα εργασιακά σχέδια σου βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Γκρίνια και παράπονα προβλέπεται να επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους βρίσκεις τον δρόμο σου και ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις σε υποθέσεις του παρελθόντος.

Λέων
Οι ενέργειες σήμερα επηρεάζονται από τις χθεσινές και μπορεί να νιώσεις μια μικρή απογοήτευση για την εξέλιξη των υποθέσεων σου. Οι ανησυχίες για μια σχέση ή οι απαιτήσεις των άλλων σου αποσπούν την προσοχή. Ωστόσο είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Μια ευχάριστη είδηση ή μια αποκάλυψη απ’ τον αγαπημένο σου, σου ανεβάζει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες χωρίς να ενθουσιάζεσαι.

Παρθένος
Εστιάζεις σήμερα το ενδιαφέρον σου στην καριέρα, στους στόχους και τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Ωστόσο μπορεί να δεχτείς μια κριτική η οποία σε απογοητεύει. Οι ευθύνες σου στα εργασιακά ή σε θέματα υγείας μπορεί να σε τρομάξουν, καθώς είσαι υπερευαίσθητη. Δώσε έμφαση και ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ταράζει ευχάριστα την ψυχολογία σου.

Ζυγός
Αυτές τις μέρες έχεις μια ισχυρότερη επιθυμία να επικοινωνήσεις άμεσα και ανοιχτά για τις πεποιθήσεις και τις επιθυμίες σου. Ωστόσο σήμερα μπορεί να υπάρξει κάτι αποθαρρυντικό. Σκέψου τους τομείς της ζωής σου που μπορούν να επωφεληθούν από μια προοδευτική προσέγγιση αποφεύγοντας παράλληλα την τάση του να βιάζεσαι και να κάνεις δραματικές αλλαγές. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται σε προτεραιότητα όμως με λάθος τρόπο τις αντιλαμβάνεσαι.

Σκορπιός
Ίσως συνειδητοποιήσεις σήμερα ένα εμπόδιο που απαιτεί προσοχή. Επίσης ίσως να νιώσεις μια επιβράδυνση ή διστακτικότητα για κάτι που μέχρι τώρα ένιωθες αισιόδοξη και σίγουρη. Οι αντιδραστικές τάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα στις σχέσεις με συναδέλφους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται περισσότερες χαλαρωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να προσεγγίσεις με ευκολία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Υπάρχει μια ελαφρώς αποθαρρυντική ενέργεια σήμερα γύρω σου. Ωστόσο πρόκειται για κάτι που στην πραγματικότητα σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις τα λάθη και όχι για κάτι που πρέπει να πάρεις προσωπικά. Κάνε χώρο στη ζωή σου για ευχάριστες δραστηριότητες που θα ενισχύσουν και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως να διαπιστώσεις πως μια φιλική ή συναδελφική σου μέχρι εχθές σχέση γίνεται πιο ερωτική.

Αιγόκερος
Μπορεί σήμερα να έχεις μια ισχυρή επιθυμία να τακτοποιήσεις τη ζωή σου παρόλο που προβλέπεται μια πίεση στο να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Εάν αντιμετωπίσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά δες το σαν ευκαιρία για έλεγχο και επανεκτίμηση. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ κυρίως αν προέρχεται απ’ τον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα.

Υδροχόος
Είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς τις αγαπημένες σου δημιουργίες. Ωστόσο σήμερα σχηματίζονται μικρές προκλήσεις φέρνοντας την πιθανότητα ενός μικρού εμποδίου, μιας κριτικής ή άλλων μορφών αποθάρρυνσης. Πρόσθεσε με κάθε τρόπο διασκέδαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου, κάτι που θα βελτιώσει σημαντικά τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές γνωριμίες δεν αργούν να παρουσιαστούν στη ζωή σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα γύρω σου. Είναι προτιμότερο να καταβάλλεις μια προσπάθεια προσαρμογής και να αποφύγεις τις αντιδράσεις. Απόφυγε επίσης βιαστικές αποφάσεις και κάνε μια έρευνα ή ανάλυση πάνω στα σχέδια που επιδιώκεις. Ζήλιες και γκρίνιες μην τις αφήσεις να κλονίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς εύκολα να γοητεύσεις τους πάντες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top