Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

at 12:09 πμ
259

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Σήμερα φαίνεται να διαπιστώνεις πως πραγματικά κάποιοι άνθρωποι αξίζουν τον κόπο να είναι δίπλα σου και να θυσιάζεις πράγματα για αυτούς και μάλιστα σε μια περίοδο που φαίνεται να το έχεις πραγματικά ανάγκη. Έτσι η μέρα σου κρύβει έντονα, θετικά συναισθήματα. Απόλαυσε την εμπιστοσύνη του ερωτικού σου συντρόφου και άνοιξέ του την καρδιά σου χωρίς να προσθέσεις μελαγχολία στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, η αγάπη και η συντροφικότητα είναι έντονα στο μυαλό σου όμως δεν διατίθεσαι να κάνεις υποχωρήσεις ή και να ρισκάρεις.

Ταύρος
Οι σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια ενισχύονται ίσως και λόγω της ημέρας που εμπνέει συναισθηματισμό και ανάγκη συντροφικότητας, κατανόησης, ίσως και συγχώρεσης. Απαλλάξου από το άγχος των εργασιακών σου και εμπιστεύσου τις ικανότητές σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να σου εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ενίσχυσε τις υπάρχουσες σχέσεις σου με φίλους και να είσαι βέβαιη πως δεν θα νιώσεις παραμελημένη.

Δίδυμοι
Η προσωπική και οικιακή σου ζωή μπορεί να αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου σήμερα και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς σοβαρά. Η επιθυμία σου να φτάσεις τους στόχους σου στα εργασιακά, αλλά και οι απρόβλεπτες συνθήκες που επικρατούν μπορεί να θολώσουν τις σκέψεις σου και να φρενάρουν την ενέργειά σου.
Η ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου εξαρτάται από τη δική σου διάθεση και μόνο. Είτε θέλεις να το παραδεχτείς, είτε όχι τουλάχιστον αυτήν την περίοδο έχεις το πάνω χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να χρωματίσεις την καθημερινότητά σου και να βγεις από τη ρουτίνα, τη μελαγχολία και τη μονοτονία.

Καρκίνος
Με τη θέση της Σελήνης σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις καθημερινές πρακτικές λεπτομέρειες. Ωστόσο τα συναισθηματικά όριά σου μπορεί να είναι λίγο θολά κυρίως σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για μικρά προβλήματα και καθυστερήσεις στα εργασιακά. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και μην απογοητεύεσαι. Έλεγξε την επιθετικότητα και την έντονη κριτική σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να επικοινωνήσεις με δικούς σου ανθρώπους και κυρίως να μην σκέφτεσαι καταστάσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν.

Λέων
Με τις οικονομικές σου υποθέσεις σε απόλυτη προτεραιότητα ξεκινά η σημερινή μέρα σου. Μια μελλοντική βέβαια συνεργασία σου, σου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες κι έτσι καταφέρνεις να κατευνάσεις το άγχος σου. Κάνε ένα διάλειμμα και δώσε στον εαυτό σου χρόνο πριν καταλήξεις σε καθοριστικές αποφάσεις στα εργασιακά. Μην εμπιστεύεσαι τους καλοθελητές που προσπαθούν να σπείρουν τις αμφιβολίες μέσα σου, εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου. Μνήμες του παρελθόντος προκαλούν ένα τσίμπημα στην καρδιά σου, για αυτό φρόντισε εσύ που είσαι μόνη να σκέφτεσαι το μέλλον και όχι τα παλιά.

Παρθένος
Έχεις θάρρος και ενέργεια για να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που θεωρείς απαραίτητες στη ζωή σου, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με δικούς σου ανθρώπους και να καλύψεις τα συναισθηματικά σου κενά. Η ανάγκη σου για ασφάλεια στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, για αυτό μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και να δεσμευτείς σε καταστάσεις που δεν γνωρίζεις αρκετά. Μπορεί να σε απασχολεί η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως δεν είναι η ώρα να εμβαθύνεις τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου και να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις εσύ που είσαι μόνη και δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου.

Ζυγός
Οι επιθυμίες σου σήμερα μπορεί να είναι ξαφνικές ή και ασυνήθιστες. Μπορεί επίσης τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου να έρχονται σε αντιπαράθεση. Η επίτευξη της αρμονίας μέσα σου δεν θα συμβεί με την συναισθηματική προσφορά σου στους άλλους, για αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και διοχέτευσε την ενέργειά σου σωστά. Οι επαγγελματικοί στόχοι, σου έχουν γίνει εμμονή. Συνέχισε να εργάζεσαι με τους ίδιους ρυθμούς και να είσαι βέβαιη πως θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Άσε να περάσει η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου εύκολα και απλά, χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις μια πλατωνική κατάσταση.

Σκορπιός
Η δικτύωση ή ένας φίλος θα μπορούσε σήμερα να τονώσει όλα σου τα συναισθήματα και να δώσει ενδιαφέρον στη μέρα σου. Έχεις περισσότερη ενέργεια και κίνητρα από ότι συνήθως με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο για να ονειρευτείς νέα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια. Πρόσθεσε λίγο κέφι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε ανάγκη και οι δυο να χαμογελάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα αυτή τη φορά να ακούσεις τη λογική σου και όχι τη διαίσθησή σου.

Τοξότης
Αξιοποίησε τη συναισθηματική δύναμή σου σήμερα και να είσαι βέβαιη πως θα γίνεις πολύ πιο αποτελεσματική και παραγωγική, θέλοντας να πάρεις πρωτοβουλίες. Ψάξε και αντιμετώπισε τη ρίζα στα όποια εργασιακά σου προβλήματα και μην μένεις στην επιφάνεια. Ένα αίσθημα ανταγωνιστικότητας και κτητικότητας απέναντι στον σύντροφό σου, μην το αφήσεις να δημιουργήσει γκρίνιες, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Η κρίση σου είναι πολύ θολή απέναντι σε νέες γνωριμίες, για αυτό προτίμησε το φλερτ και αρκέσου σε αυτό, αν είσαι μόνη.

Αιγόκερος
Σήμερα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με ένα σχέδιο. Μετρίασε την ανυπομονησία σου και μην σπαταλάς όλη σου την ενέργεια σε κάτι που δεν γνωρίζεις αρκετά και δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει. Κάνε ένα διάλειμμα σήμερα από τα εργασιακά και προσπάθησε να μετριάσεις τις υποχρεώσεις σου. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που επικοινωνείς. Πάρε πρωτοβουλίες απόψε και οργάνωσε κάτι διαφορετικό για τον σύντροφο σου. Άνοιξε του την καρδιά σου χωρίς εγωισμούς και προκαταλήψεις.

Υδροχόος
Έχεις ξυπνήσει σήμερα με μια επιθυμία για περισσότερη εμπειρία ζωής και ίσως με μια μικρή ανάγκη για περιπέτεια, μακριά απ’ τα συνηθισμένα και γνώριμα. Μπορείς να καταστρώσεις καλύτερα τα εργασιακά σχέδια σου προτού περάσεις στην υλοποίηση των ιδεών σου. Κράτα τη βάση και επεξεργάσου τις λεπτομέρειες για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα, τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου. Λεπτολογίες και λεπτομέρειες απόψε πιθανά να δημιουργήσουν μια ένταση με τον ερωτικό σύντροφό σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην φτιάχνεις φανταστικούς εχθρούς, εσύ που είσαι μόνη.

Ιχθείς
Σύνδεσε τους στόχους με τις ανάγκες σου και μην κάνεις πράγματα ή παίρνεις αποφάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Το σημαντικό για σένα αυτήν την περίοδο είναι να νιώσεις ασφαλής. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και συνεργασίες με την πρώτη ματιά και συζήτηση. Αν νιώθεις ότι ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχει μια ψυχρότητα, κάνε κάτι και μην περιμένεις να χειροτερέψουν τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top