Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

at 12:09 πμ
429

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα είναι πιο εύκολο απ’ ότι συνήθως να συγκεντρωθείς και να απλοποιήσεις τη ζωή σου. Αναζητάς περισσότερη σταθερότητα σήμερα και είσαι πολύ πρόθυμη να καταβάλλεις προσπάθεια για να την πετύχεις. Η παραγωγικότητα είναι ικανοποιητική. Οι ενέργειες υποστηρίζουν την κοινή χρήση αναμνήσεων, προσωπικών συναισθημάτων και σκέψεων. Η ζωή στο σπίτι είναι πηγή ιδιαίτερης ευχαρίστησης και ζεστασιάς.

Ταύρος
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τη γόνιμη Δήμητρα στον τομέα των επικοινωνιών σου καθιστώντας τη μέρα υπέροχη για να μάθεις και να την απολαύσεις όπως εσύ θέλεις. Η δημιουργία ζωτικών δεσμών και συνδέσεων μπορεί να είναι ισχυρή και μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά ολοκληρωμένη.  Οι συζητήσεις είναι ζεστές και χρήσιμες. Αναπτύσσεις πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα που σε βοηθούν να τροφοδοτήσεις τον ενθουσιασμό και τα κίνητρα σου και έχεις επίσης μεγαλύτερη επίγνωση των συναισθηματικών σου  αναγκών.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις είναι εκπληκτικές για ανανέωση και ανασυγκρότηση. Ενώ θέλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου ενδιαφέρεσαι επίσης για τα χρήματα, την ασφάλεια ή τα θέματα σπιτιού. Δημιουργικά μιλώντας η εστίαση στις αναμνήσεις και το παρελθόν είναι γόνιμη. Οι πρακτικές υποθέσεις μπορούν να πάνε εξαιρετικά καλά και βρίσκεις εύκολα εφαρμόσιμες λύσεις στα προβλήματα. Η οικοδόμηση της αίσθησης ασφάλειας είναι στο επίκεντρο και έχεις την τάση να προσθέτεις ιδιαίτερες πινελιές στις προσπάθειες ή τις δραστηριότητες σου.

Καρκίνος
Εστιάζεις σε μερικά από τα όνειρα και τις ελπίδες, ειδικά έργα, μελέτες ή μάθηση σήμερα. Τα προσωπικά σχέδια είναι πιο συναρπαστικά απ’ ότι συνήθως και δίνοντας την προσοχή σου νιώθεις ικανοποίηση. Με τον Ήλιο και τη Δήμητρα να ενώνονται στο ζώδιο σου οι άνθρωποι έλκονται ιδιαίτερα από εσένα και τη θεραπευτική σου ενέργεια, ίσως αναζητώντας επιβεβαίωση. Είσαι σε θέση να ηρεμήσεις, να παρηγορήσεις ή να νοιαστείς με έναν τρόπο για κάποιον.

Λέων
Μπορεί να απολαμβάνεις τον ιδιωτικό χρόνο σου ή να επιλέξεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου αντί να αναζητήσεις άλλους να σε φροντίσουν σήμερα. Με τον Ήλιο και τη Δήμητρα να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να νιώσεις πιο δυνατή.  Τα μυστικά είναι ελκυστικά ή η ανωνυμία είναι μια καλή μορφή διαφυγής. Ωστόσο η Σελήνη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και είσαι αρκετά ενθουσιασμένη για ορισμένους μακροπρόθεσμους στόχους.

Παρθένος
Οι διελεύσεις σήμερα φέρνουν δημιουργική και ευχάριστη ενέργεια για φιλία, αγάπη και επιχειρήσεις. Οι φίλοι φαίνεται να ανησυχούν  πραγματικά για τις ανάγκες σου ή η αίσθηση του ανήκειν σε ένα ομαδικό περιβάλλον μπορεί να σου δημιουργήσει ένα όμορφο συναίσθημα. Επίσης μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να επικεντρώνεται στο μέλλον και τα σχέδια σου. Η  Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου συναντώντας τον Άρη και εκπνέει τον ενθουσιασμό σου για ένα σχέδιο, θέμα ή ιδέα.

Ζυγός
Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη που δίνεις περισσότερη προσοχή στα σχέδια ή τη δουλειά σου και έρχεσαι εύκολα σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου σήμερα. Μπορείς να απολαύσεις μια καλή αίσθηση εσωτερικής δύναμης και αποφασιστικότητας. Προβάλλεις τον εαυτό σου ως βοηθητικό ηγέτη και οι άνθρωποι έλκονται από σένα για συμβουλές ή παρηγοριά. Οι επαγγελματικές αποφάσεις τώρα είναι σοφές καθώς λαμβάνεις υπόψη όλη την εικόνα  όχι μόνο τη λογική και την ανάλυση.

Σκορπιός
Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στο αντίθετο ζώδιο σου οι άνθρωποι στη ζωή σου τείνουν να ξεκινούν τη διαδικασία σκέψης σου, καθώς αντιδράς σε αυτά ή υπερασπίζεσαι τις ιδέες και απόψεις σου. Είτε παρατηρείς διαφορές ή ομοιότητες μπαίνεις σε σκέψεις. Η δημιουργική ενέργεια είναι μαζί σου για την προώθηση, δημοσιότητα, εκμάθηση νέων πραγμάτων και αύξηση των γνώσεων σου. Μπορείς να καθοδηγήσεις τους άλλους ή να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά εμπνευσμένο ακόμα και στον έρωτα.

Τοξότης
Είναι ωραίο που είσαι σε επαφή με το ένστικτο σου σήμερα στη δουλειά, τις ρουτίνες ή τα έργα σου. Έχεις την τάση να παρατηρείς όλες τις λεπτομέρειες και είσαι αρκετά πετυχημένη στην τόνωση των σχέσεων σου με αυξημένη προσοχή και κατανόηση ή ακόμα και υποχωρήσεις. Το θάρρος σου είναι ισχυρό ειδικά όταν μοιράζεσαι τον εαυτό σου με τους άλλους.  Είναι μια ωραία μέρα για να πιέσεις ήπια τον εαυτό σου και όχι να φτάνεις στην υπερβολή.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της προσωπικής σου απόλαυσης και της αυτοέκφρασης και η επιδίωξη της χαράς σου είναι στο επίκεντρο. Είσαι περισσότερο διατεθειμένη να ενεργείς παρά να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα και είσαι πιο συντονισμένη δημιουργικά. Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Δήμητρας στον τομέα της συνεργασίας μπορεί να τονώσει μια σχέση. Είναι πιο ικανοποιητικές ή πιο υγιείς αλληλεπιδράσεις με ένα σύντροφο. Το φλερτ εμπεριέχεται στην καθημερινότητα σου.

Υδροχόος
Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Δήμητρας ενισχύει τις προσπάθειες εργασίας ή υγείας σου και είναι μια εξαιρετική στιγμή να αφοσιωθείς   στη δουλειά. Είναι επίσης μια χρήσιμη επιρροή για την οργάνωση του προσωπικού σου περιβάλλοντος. Οι σημερινές διελεύσεις είναι σχεδόν μαγικές για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σου. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους τείνουν να είναι ζεστές.

Ιχθείς
Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για σχέσεις και αλληλεπιδράσεις σήμερα. Μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση αποστολής ή μια αναζωπύρωση κινήτρων. Είναι μια δυνατή στιγμή για δημιουργική ικανοποίηση και έκφραση στοργής και ενδιαφέροντος. Είσαι στα καλύτερα σου όταν επιδιώκεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη, καθώς ο Ήλιος και η Δήμητρα ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της χαράς σου. Η  πρόσθετη φροντίδα σε ένα δημιουργικό έργο ή σχέση είναι ικανοποιητικό.

Πηγή

Σχετικά

Back to top