Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

at 12:09 πμ
308

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι διελεύσεις σήμερα ευνοούν την ομαδική εργασία, τις συμφωνίες και τις δραστηριότητες που βοηθούν στην ενίσχυση ενός έργου ή μιας φιλίας. Ένα άτομο ή μια ομάδα μπορεί να σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις μια ιδέα ή ένα ενδιαφέρον προς όφελός σου υποστηρίζοντας σε και ενισχύοντας σε. Οι άλλοι σε εκτιμούν για τη συνεισφορά και την αφοσίωσή σου. Η τήρηση ορισμένων κανόνων σε βοηθά να καθαρίσεις τη συνείδησή σου ή σε απελευθερώνει για διασκέδαση χωρίς ενοχές ωφελώντας τις επικοινωνίες ή τις σπουδές σου.

Ταύρος
Με τις σημερινές επιρροές ίσως αναγνωρίσεις τα οφέλη της αυτοπειθαρχίας, ιδιαίτερα με τα χρήματα ή τη δουλειά. Το να σκέφτεσαι τις προτεραιότητες και να απολαμβάνεις την προοπτική να κάνεις κάποιο προϋπολογισμό μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να απλοποιήσεις τη ζωή σου και να νιώσεις καλύτερα για αυτή ακόμα κι αν θέτει προσωρινά ορισμένους στόχους ή δραστηριότητες σε αναμονή. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δεις τους πόρους, τις δυνατότητες και τις σχέσεις σου με ρεαλιστικό μάτι.

Δίδυμοι
Οι άνθρωποι εκτιμούν την αξιοπιστία, την εμπειρία και τη σοφία σου σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς καλά τι εκτιμάς και στη συνέχεια να βάλεις προτεραιότητες ανάλογες. Είσαι επίσης σε θέση να κάνεις μια ρεαλιστική αξιολόγηση των δυνατοτήτων σου. Η εναρμόνιση με κάποιον ξεχωριστό μπορεί να είναι ισχυρή. Υπάρχει μια αίσθηση ότι ενισχύεσαι, υποστηρίζεσαι ή υποστηρίζεις τις ιδέες, τις απόψεις ή τους πρόσφατους ισχυρισμούς σου, κάτι που είναι καλό.

Καρκίνος
Αν και αυτή είναι μια πολυάσχολη φάση για εσένα με την Αφροδίτη στον ηλιακό 12ο οίκο σου, ο εσωτερικός κόσμος σου σε ελκύει συχνά αυτές στις μέρες. Σήμερα η Αφροδίτη έρχεται σε αρμονία με τον Κρόνο και ο χρόνος που περνάς μόνη ή με έμπιστους φίλους ή οικογένεια μπορεί να είναι εποικοδομητικός. Το να κάνεις πρακτικά πράγματα είναι ικανοποιητικό και είναι πιο εύκολο με τη βοήθεια ή την ενθάρρυνση κάποιου. Βλέπεις την ομορφιά σε πράγματα που διαρκούν και η διπλωματία και η συνεργασία φαίνονται το κλειδί για την επιτυχία.

Λέων
Τώρα έχεις την ενέργεια μαζί σου που σε διευκολύνει να συνεργαστείς με άλλους. Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την εναρμόνιση και τη συνεργασία. Είναι μια μέρα που η ειλικρίνεια κάποιου λάμπει και έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Σε αντάλλαγμα οι άλλοι φαίνεται να εκτιμούν τη συντροφιά σου. Οι αξιόπιστοι, οι χαμένοι ή μακροχρόνιοι φίλοι και συνεργάτες μπορούν να είναι στο επίκεντρο.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι καλή για να αναδείξεις τις εργασιακές ή διοικητικές σου ικανότητες. Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν συντηρητικές και όχι τολμηρές κινήσεις, κάτι που είναι χαρά για σένα. Οι άλλοι παρατηρούν τις προσπάθειές σου και οι διαπραγματεύσεις ή οι άτυπες συμφωνίες που κάνεις σήμερα τείνουν να διαρκέσουν πολύ, οπότε είναι πολύ καλή στιγμή για να καταλήξεις σε συνεννόηση. Υπάρχουν πραγματικά οφέλη από τη θεραπεία ρωγμών και της συνεκτίμησης της συμβολής ή των συμβουλών άλλων, ιδιαίτερα όταν σχετίζονται με την εργασία.

Ζυγός
Είναι μια καλή στιγμή να εργαστείς για βελτιώσεις στον τρόπο ζωής, καθώς αισθάνεσαι πιο σίγουρη για το τι μπορείς να πετύχεις σήμερα και τις επόμενες μέρες και έχεις απίστευτα κίνητρα. Είσαι σε θέση να αισθάνεσαι πιο ενδυναμωμένη και υπεύθυνη όσον αφορά στα χρήματα, τους πόρους, τα ταλέντα και τα επαγγελματικά θέματα σου ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Η αίσθηση ότι είσαι στην κορυφή των πρακτικών υποθέσεων σου θα σε κάνει να νιώσεις πιο ισορροπημένη.

Σκορπιός
Μια όψη Αφροδίτης – Κρόνου που επηρεάζει τη μέρα ενθαρρύνει μια παραδοσιακή ή αργή και σταθερή προσέγγιση. Ο προγραμματισμός και η οργάνωση λειτουργούν υπέρ σου και μια τεχνική για τη βελτίωση της παραγωγικότητας σου είναι κοντά σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις και να αγαπήσεις τα ελαττώματα των άλλων και μην ξεχνάς να κάνεις το ίδιο και για τον εαυτό σου. Οποιαδήποτε προσπάθεια για την ενίσχυση, τη διατήρηση και την οικοδόμηση των συνδέσεων σου μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα οφέλη.

Τοξότης
Έχεις μια μεγαλύτερη αίσθηση των ορίων σου σήμερα, βοηθώντας σε να βρεις μια καλή ισορροπία. Το να βλέπεις ένα άτομο στη ζωή σου με ρεαλιστικό τρόπο μπορεί να είναι πολύτιμο. Μπορείς να βελτιώσεις μια σχέση ή να βοηθήσεις τη δημιουργία δεσμών μεταξύ άλλων. Η ιεράρχηση έρχεται φυσικά σε εσένα σήμερα. Είσαι ευγενική με τις ευθύνες σου και δεν χάνεις χρόνο σε πράγματα που σου αποσπούν την προσοχή από τους στόχους σου.

Αιγόκερος
Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για την ενίσχυση ενός έργου ειδικά με ώριμη προσέγγιση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ιεράρχηση έρχεται πιο φυσικά για εσένα σήμερα τόσο στις καθημερινές σου υποθέσεις όσο και στις σχέσεις σου. Ο καθορισμός είναι χρήσιμος καθώς η σαφήνεια είναι εποικοδομητική και μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου επηρεάζει τη μέρα. Έχεις την υπομονή να παραιτηθείς από μια ευχαρίστηση ή άνεση εάν ωφελεί τους άλλους και τον μελλοντικό εαυτό σου και φαίνεται να αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος
Μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου που επηρεάζει τη σημερινή μέρα σε βγάζει στο φως. Άλλοι βλέπουν την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την ωριμότητά σου ως ιδιαίτερα ελκυστικές. Δεν σε ενδιαφέρει ο φευγαλέος ενθουσιασμός αυτή τη στιγμή προτιμώντας να περάσεις χρόνο με έμπιστους φίλους ή την οικογένεια σου ή να παρακολουθείς σημαντικά έργα. Το να ταπεινώνεις λίγο τον εαυτό σου μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο καθώς αυτό σε βοηθά να αναγνωρίσεις τις καλές συμβουλές και να επωφεληθείς από την εμπειρία και τη σοφία των άλλων.

Ιχθείς
Με τις σημερινές επιρροές μπορεί να είναι ευχάριστο να απλοποιήσεις ή να οργανώσεις έναν τομέα της ζωής σου που σχετίζεται ιδιαίτερα με τον εσωτερικό κόσμο σου, το σπίτι ή τη οικογένεια. Θέτεις ορισμένους κανόνες, δομές και στόχους που ενισχύουν εσένα και τους αγαπημένους σου με θεμελιώδεις τρόπους. Αντίθετα το ξεκαθάρισμα της ημιτελούς συναισθηματικής δουλειάς μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Οι χειρονομίες που δείχνουν στους άλλους ότι νοιάζεσαι θα εκτιμηθούν μακροπρόθεσμα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top