Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

at 12:09 πμ
337

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με τον Άρη στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες μπορεί να νιώσεις μια ορμή ενέργειας για να προχωρήσεις. Σήμερα ωστόσο μπορεί να αισθανθείς αποκλεισμένη και θα ήταν φρόνιμο να επιβραδύνεις για να χειριστείς τις ευθύνες σου. Επίσης μπορεί να αποδειχθεί απογοητευτικό αν βασιστείς στους άλλους, καθώς οι άνθρωποι μπορεί να φαίνεται ότι δεν ακολουθούν τους ρυθμούς που θα ήθελες. Διαφορετικές δραστηριότητες από ότι συνήθως θα ενισχύσουν την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Έχεις την ανάγκη για επιπλέον ξεκούραση, ιδιωτικότητα και χρόνο να μείνεις λίγο μόνη. Μπορεί επίσης να έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κάποια προσωπικά προβλήματα. Η υπομονή σήμερα είναι απαραίτητη για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τη μέρα στα εργασιακά καθώς έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης. Απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, αναπολείς το παρελθόν και αυτό σου δημιουργεί μελαγχολία.

Δίδυμοι
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Οι ενέργειες και οι συμπεριφορές σου μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Η Αφροδίτη από τον τομέα της επικοινωνίας σου σε κάνει να αισθάνεσαι θετική στις σχέσεις και θέλεις να δουλέψεις για αυτές, κυρίως τις συναδελφικές. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεται στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ χωρίς όμως να αρχίσεις να πετάς στα σύννεφα.

Καρκίνος
Είναι μια υπέροχη στιγμή για να προσθέσεις περισσότερο πάθος και αγάπη σε ένα έργο ή έναν στόχο. Μπορείς να αξιοποιήσεις μια υποστηρικτική ενέργεια που είναι ισχυρή και υπέροχη για πρακτικές επαγγελματικές υποθέσεις. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου μπορεί να σε κάνουν ζηλιάρα και κτητική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες ενισχύουν τη δημοτικότητα και τη φιλικότητά σου. Οι άλλοι ελκύονται από τη σοφία, τις συμβουλές ή την υποστήριξη σου κι αυτό βελτιώνει τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Μια αποκάλυψη μπορεί να αποθαρρύνει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου χαρακτηρίζονται επιπόλαιες.

Παρθένος
Η μέρα προσφέρει μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία για να αναζωογονηθεί μια σχέση ή για την επανασύνδεση με τον εσωτερικό κόσμο σου. Προτεραιότητα όμως είναι να ξεμπλοκάρεις ή να ξεκινήσεις μια διαδικασία επούλωσης. Αναζήτησε νέους τρόπους για την προώθηση των εργασιακών στόχων και επιδιώξεών σου. Οφείλεις να υπερασπιστείς τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τρίτα άτομα. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη και μην προσπερνάς τις προσωπικές ανάγκες σου.

Ζυγός
Οι ενέργειες λειτουργούν βοηθητικά και μπορείς να κάνεις υπέροχες συνδέσεις ή να βρεις ιδιαίτερη ευχαρίστηση στην κοινωνική σου ζωή, τους στόχους ευτυχίας και τα σχέδιά σου για το μέλλον. Απόφυγε επιπόλαιες κινήσεις κυρίως ενθουσιασμού στα εργασιακά. Βρες τρόπους να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και όχι να απομακρυνθείς. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τις απόψεις των φίλων.

Σκορπιός
Τα θέματα καρδιάς είναι ζωτικής σημασίας σήμερα. Υπάρχει μια καλή επιρροή για την αγάπη, τις σχέσεις και τις επιχειρήσεις καθώς με τη διαφάνεια μπορείς να καταφέρεις και να καταλάβεις πολλά. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως να είναι διαφορετικές από ότι περίμενες όμως αυτό δεν σε απογοητεύσει. Είναι μια καλή στιγμή για να πολεμήσεις τις ανασφάλειες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δίνεις περισσότερη σημασία σε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν πρέπει.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν τις επικοινωνίες και μια ειλικρινή προσέγγιση της αγάπης και της δημιουργικότητας. Η αποδοχή και η υπομονή είναι ζωτικής σημασίας για πετυχημένες σχέσεις. Η ανταλλαγή οραμάτων, σχεδίων και επιθυμιών με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Επαγγελματικές αποφάσεις και δεσμεύσεις άφησέ τες για αργότερα.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη σε φέρνει σε μια σταθερή επαφή σήμερα με τις συναισθηματικές σου προσκολλήσεις και τα εσωτερικά πάθη σου. Τακτοποίησε οικονομικές και εργασιακές εκκρεμότητες και απόφυγε διαφωνίες και παιχνίδια ανταγωνιστικότητας. Προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Η σημερινές επιρροές σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεθείς πιο κοντά με τους άλλους και να διασκεδάσεις ταυτόχρονα. Η Αφροδίτη επίσης κινείται στον τομέα των συνεργασιών σου εξυπηρετώντας την προώθηση των σχεδίων σου αλλά και τη βελτίωση των σχέσεων με συναδέλφους. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να συνδεθείς με αυτό που πραγματικά αγαπάς και είναι πολύτιμο για σένα. Η επιχειρηματική σου διαίσθηση αυξάνεται και μπορείς να βρεις μια υπέροχη ιδέα ή να προχωρήσεις σε μια συμφωνία. Άλλαξε στάση απέναντι στον αγαπημένο σου και γίνε πιο προσιτή. Εσύ που είσαι μόνη, οφείλεις να δείξεις υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top