Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

at 12:09 πμ
307

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου άρα τραβάς την προσοχή. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι ανεπιθύμητο ή να έχει λανθασμένο timing με την Αφροδίτη σε μια σκληρή όψη με τον Πλούτωνα. Η επιθυμία για περισσότερη ελευθερία και αυθορμητισμό είναι έντονη αυτές τις μέρες. Εάν υπάρχει ένταση σήμερα στις αλληλεπιδράσεις σου προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Περιόρισε τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου σε ένα ουδέτερο και ευχάριστο κλίμα. Εάν είσαι μόνη, μην θυμώνεις με τον εαυτό σου για τα λάθη του παρελθόντος.

Ταύρος
Οι επιθυμίες σου είναι περίπλοκες σήμερα και είναι καλύτερο να τις αντιμετωπίσεις και να τις λύσεις αντί να τους επιτρέψεις να ελέγχουν τη συμπεριφορά σου. Είναι πιθανό κάτι που θα προτιμούσες να κρατήσεις κρυφό, να έρθει στο φως. Μπορεί επίσης μια ιστορία να μοιάζει τόσο αληθινή στο μυαλό σου που να επηρεάζει το παρόν σου. Η πεποίθησή σου ότι θέλεις η ζωή σου να είναι απλή μπορεί να σε οδηγήσει σε δυσάρεστα ή άβολα συναισθήματα.

Δίδυμοι
Με μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που επηρεάζει τη μέρα μπορεί να σε οδηγήσει να κρατηθείς σε ένα θέμα που σε παρασύρει μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι να το αφήσεις να φύγει. Η επιθυμία να απολαύσεις τις φιλίες, την κοινωνική σου ζωή ή τα νέα σου έργα είναι έντονη αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνεις με τις ανησυχίες στο προσκήνιο. Ανάμεικτα συναισθήματα ανακατεύουν λιγάκι τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που επηρεάζει το σήμερα μπορεί να παρουσιάσει προσωρινά εμπόδια στις σχέσεις σου. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τη διέλευση να προκαλεί λίγη παράνοια ή καχυποψία στις αλληλεπιδράσεις σου. Αυτά που έχεις θάψει ή αγνοήσει μπορεί να εμφανιστούν με απείθαρχους και απροσδόκητους τρόπους. Οι φιλοδοξίες σου είναι τα κίνητρα και ευχάριστες, αλλά η δυσαρέσκεια από άλλους ή ο φόβος σου να απομακρυνθείς από μια σχέση μπορεί να επηρεάσει τη διασκέδαση και τη διάθεσή σου.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου ενθαρρύνοντας μια αυθόρμητη προσέγγιση. Ωστόσο ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι περίπλοκο. Αυτή η διέλευση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνήσει θαμμένες απογοητεύσεις. Μπορεί να πυροδοτήσει φόβους που σχετίζονται με την αίσθηση ότι είσαι εκτός ελέγχου. Η επιθυμία να εξερευνήσεις τον κόσμο γύρω σου, να ζήσεις τη ζωή πιο αυθόρμητα και εκφραστικά, να διευρύνεις το μυαλό σου και να απολαύσεις διαφορετικές εμπειρίες είναι έντονη αυτές τις μέρες.

Παρθένος
Μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που επηρεάζει τη μέρα μπορεί να περιπλέξει τα συναισθήματα ή να προκαλέσει εντάσεις στη ρομαντική ή προσωπική σου ζωή, απομακρύνοντάς σε από την εξερεύνηση νέων αισθήσεων και εμπειριών. Από τη μια πλευρά μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με νέες αποκαλύψεις, επιθυμίες, συναισθήματα και από την άλλη ορισμένες ανασφάλειές σου μπορεί να περιορίσουν τη διασκέδαση και την απόλαυση.

Ζυγός
Η Αφροδίτη κατευθύνεται σε ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να υπάρξουν σύννεφα καταιγίδας αν αγνοείς ή θάβεις τα συναισθήματα, τους φόβους ή τη δυσαρέσκειά σου ιδιαίτερα με την οικογένεια, ένα στενό φίλο ή τον σύντροφο. Στη ρίζα της έντασης μπορεί να είναι η ανάγκη να κάνεις βαθιές, μόνιμες αλλαγές που σε βγάζουν από μια αποτυχία. Ωστόσο προσπάθησε να μην ασκείς τόση πίεση στον εαυτό σου.

Σκορπιός
Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα να επηρεάζει τη μέρα μπορεί να νιώσεις κάποια ένταση αν έχεις πολλά πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Ενώ συχνά αντιδράς στις πιέσεις είναι καλό να στοχεύσεις σε μεγαλύτερη ευελιξία. Το να εγκαταλείψεις ιδέες ή σχέδια που δεν σε εξυπηρετούν πλέον θα είναι ανακουφιστικό. Σε κάθε περίπτωση μείνε συγκεντρωμένη και ψύχραιμη για καλύτερα αποτελέσματα.

Τοξότης
Με μια διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα να επηρεάζει τη μέρα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή επιπλοκές με τα συναισθήματά σου σε μια σχέση ή ένα θέμα που σχετίζεται με χρήματα και πόρους που σε απασχολούν. Να είσαι πιο προσεκτική με τα πράγματά σου και να κάνεις υπομονή ώστε να κατανοήσεις τους φόβους και τα συναισθήματά σου. Στόχος είναι να είσαι ευέλικτη.

Αιγόκερος
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου είναι υπό πίεση σήμερα και μπορεί να έρθεις σε επαφή με θαμμένες δυσαρέσκειες. Εάν δεν αναγνωρίζεις και δεν τιμάς την ανάγκη σου να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου, θα μπορούσε να αισθανθείς ανήσυχη σήμερα. Επικεντρώσου στη διόρθωση των προβληματικών περιοχών αλλά μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει τα πάντα αμέσως. Εάν υπάρχουν διαπροσωπικές συγκρούσεις προσπάθησε να μάθεις από αυτές, αντί να επιστρέψεις σε παλιά πρότυπα σχέσεων που σε πνίγουν μακροπρόθεσμα.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο σήμερα γίνεσαι πιο αυθόρμητη, αλλά μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα τείνει να δημιουργήσει ένα δράμα. Με αυτήν τη διέλευση είναι εύκολο να αντιδράς υπερβολικά σε μικρά πράγματα ή μικρά γεγονότα. Έλεγξε την υπερβολική διέγερση ή νευρικότητα. Οι απογοητεύσεις που συχνά παραμερίζεις φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια σήμερα.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα σε βρίσκει να αναζητάς περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σου, αλλά ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να περιπλέξει τα συναισθήματα και τις αλληλεπιδράσεις. Τα θέματα ιδιοκτησίας μπορεί να είναι βαριά ή οι καταστάσεις να αυξάνουν την ανάγκη διαχείρισης των συναισθημάτων αγανάκτησης. Μπορεί να υπάρξουν ανάμεικτα μηνύματα ή κάποιες ανησυχίες σου να έρθουν στην επιφάνεια.

Πηγή

Σχετικά

Back to top