Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 1 Μαΐου 2022

at 12:09 πμ
282

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι ενέργειες σήμερα και μάλιστα 1η του μήνα είναι τέλειες για να αποκτήσεις τον προσανατολισμό σου και να κάνεις βελτιώσεις. Έχεις την τάση να ρίχνεις περισσότερη ενέργεια σε κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις. Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου ενδιαφέρεσαι για τη βελτίωσή τους. Ωστόσο παραμέρισε τους προβληματισμούς σου και απόλαυσε τη μέρα με αυτούς που αγαπάς.

Ταύρος
Υποδέχεσαι με αισιοδοξία τον νέο μήνα, καθώς μια αρμονική όψη της Αφροδίτης – Πλούτωνα ενισχύουν τη δικτύωση και τη φιλία που είναι πλούσιες πηγές πληροφοριών, απόλαυσης ή ακόμα και έμπνευσης. Αισθάνεσαι πάθος με μια ιδέα, μια αιτία ή μια πεποίθηση και ως αποτέλεσμα δένεσαι με τους άλλους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου και η συντροφιά του σου παρέχουν ευχαρίστηση και ασφάλεια. Εάν είσαι μόνη, μέσα από τις δραστηριότητές σου προβλέπονται νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Η διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δείχνει την απόκτηση της υποστήριξης που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τους στόχους σου ή να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις ή να επιδιορθώσεις σχέσεις είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο σήμερα απομόνωσε τις σκέψεις σου και απόλαυσε τη μέρα.

Καρκίνος
Η στρατηγική έχει νόημα σήμερα, καθώς στόχος σου είναι να δείξεις την ακεραιότητα, την πίστη και την αξιοπιστία σου καθώς εμφανίζεται μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα. Είναι πιο εύκολο να δεις τις συναισθηματικές σου προτεραιότητες και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτούς και αυτά που αγαπάς. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, συναισθηματικά, το διάστημα που διανύεις να θυμάσαι πως κρύβει πολλές ευκαιρίες.

Λέων
Η επιδίωξη εγκάρδιων δραστηριοτήτων και η οικοδόμηση συμμαχιών είναι υπέρ σου σήμερα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε αρμονία παράλληλη με τον Δία. Η έρευνα, η επεξεργασία ή η εξέταση επιχειρηματικών θεμάτων, οικονομικών ή υγείας, είναι ικανοποιητική και ωφέλιμη. Αργότερα σήμερα μια ασυνήθιστη επιθυμία ή ιδιοτροπία μπορεί να επικρατήσει και να σε οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση.

Παρθένος
Οι αλληλεπιδράσεις ενισχύονται με την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα και έχεις τις ευκαιρίες να προχωρήσεις ή να αναπτυχθείς μέσω των φιλιών ή των ομαδικών σου προσπαθειών. Νέες γνώσεις για έργα επικοινωνίας, μια συνεργασία ή μια ρομαντική σύνδεση μπορούν να εμφανιστούν τώρα με μακροπρόθεσμα οφέλη. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και το ευχάριστο κλίμα της μέρας. Εάν είσαι μόνη, η αισιοδοξία κάνει το πρόσωπό σου να λάμπει και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Η συναισθηματική ενέργεια σήμερα είναι ισχυρή και ευχάριστη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κοιτά ευνοϊκά τον Πλούτωνα. Απολαμβάνεις τον πρόσθετο προσωπικό σου μαγνητισμό και είσαι πιο σίγουρη από ότι συνήθως.  Τα οικονομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν και η οικογενειακή ζωή είναι υποστηρικτική. Η Σελήνη στον τομέα της οικειότητάς σου σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η προσωπικότητά σου και η γοητεία σου κερδίζει τους πάντες.

Σκορπιός
Η σημερινή όψη του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ευνοεί τις σχέσεις, ενισχύει την απόλαυση και την επιρροή σου στις επικοινωνίες. Για κάποιες από εσάς είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε μια σχέση αγάπης ή για να φλερτάρετε και να γοητεύσετε. Τα συναισθήματα αγάπης ή δέσμευσης μπορούν να μεταδοθούν θερμά κι έτσι μπορείς να κάνεις μια συμφωνία ή να πάρεις μια απόφαση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις είναι θετικές για τα οικονομικά σου ή για πρακτικά θέματα γενικότερα. Είναι επίσης μια περίοδος που κατανοείς καλύτερα τις ανάγκες σου. Και μια καλή στιγμή για να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό  που ως αποτέλεσμα θα σε κάνει να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη. Η αντιμετώπιση προβλημάτων γίνεται ευκολότερα, ακόμα και εκείνων που φαίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητα ή περίπλοκα. Ανακτάς τις ισορροπίες στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερος
Οι ενέργειες σήμερα είναι εξαιρετικές για να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα, καθώς η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα και μπορείς να είσαι σε παιχνιδιάρικη, εορταστική διάθεση. Η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα αποδεικνύει πως είναι μια καλή στιγμή για σύνδεση με έναν φίλο, πιθανώς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η γοητεία σου αυξάνεται και γίνεσαι ακαταμάχητη. Διεκδίκησε λοιπόν αυτά που νιώθεις ότι σου αξίζουν στον ερωτικό τομέα.

Υδροχόος
Μπορεί να χτίζεις συμμαχίες ή να αναλαμβάνεις ικανοποιητικές δεσμεύσεις τώρα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε αρμονία. Η σημερινή μέρα είναι επίσης ευεργετική για οικονομικά θέματα. Η νέα γνώση για ένα εγχείρημα μπορεί να σε εμπνεύσει ή να αισθάνεσαι πιο αφοσιωμένη και σε καλό δρόμο για τα χρήματα και τις επαγγελματικές ή πρακτικές υποθέσεις σου. Μια ισχυρή αίσθηση οργάνωσης μπορεί να είναι κίνητρο.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα υποστηρίζει εγκάρδιες αναζητήσεις και μπορεί να συμβάλλει με μια άνεση στις αλληλεπιδράσεις σου. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις οδηγούν τις δημιουργικές προσπάθειες και η συναισθηματική ειλικρίνεια μπορεί να σε ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου είναι μακροπρόθεσμα για αυτό μην σταματάς την προσπάθειά σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top