Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2 έως 8 Μαΐου 2022)

at 5:21 μμ
313

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ξεκινάς δυναμικά την εβδομάδα σου καθώς με το ξεκίνημά της, η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και σε γεμίζει πάθος και δύναμη. Έχεις όλα τα κίνητρα που χρειάζεσαι αλλά και το θάρρος να εκφράσεις την προσωπικότητα, τα σχέδια και τις ιδέες σου οι οποίες να είσαι σίγουρη πως θα πείσουν και θα επηρεάσουν. Τα επαγγελματικά, η εξέλιξη, η φήμη και η καριέρα σου βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο αυτήν τη βδομάδα. Η παρορμητικότητά σου μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και τα λόγια σου, καθώς μπορεί άθελα σου να πληγώσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο σου υπόσχεται ευκαιρίες και εκπλήξεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου.

Ταύρος
Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η νέα εβδομάδα καθώς από τη Δευτέρα η Αφροδίτη μετακινείται και σε απαλλάσσει από το άγχος και τον πόνο του παρελθόντος. Αρκετά βοηθητικές είναι οι ενέργειες των επόμενων ημερών για τον τομέα των επαγγελματικών σου. Ίσως να χρειαστεί να διακόψεις κάποιες συνεργασίες οι οποίες νιώθεις πως δεν αποδίδουν, αυτό όμως δεν χρειάζεται να σου δημιουργεί άγχος. Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου έτσι ώστε το ενδιαφέρον σου να εστιάζεται σε ό,τι οδηγεί μπροστά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σταθεροποιεί τη συναισθηματική σου ζωή. Η επιθυμία σου να καλύψεις τα κενά στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να δώσεις μια ευκαιρία επανασύνδεσης. Όμως να θυμάσαι πως θα κάνουν ενδιαφέροντα πρόσωπα την εμφάνισή τους στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού η οποία έχει μια θετική επιρροή επάνω σου. Νέοι στόχοι, όνειρα και επιθυμίες κερδίζουν το ενδιαφέρον σου και ανεβάζουν την ενέργειά σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Πάρε τον έλεγχο των εργασιακών σου υποθέσεων στα δικά σου χέρια και μην βασίζεσαι τόσο στη βοήθεια και τη στήριξη των άλλων. Έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο. Η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο του Κριού ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια αναταραχή στη συναισθηματική σου ζωή, καθώς οι δικές σου ανάγκες ίσως και οι καταπιεσμένες, κερδίζουν έδαφος και γίνονται προτεραιότητά σου. Ευνοεί βέβαια εσένα που είσαι μόνη, αλλά αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορεί να υπάρξουν αναταράξεις.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να βγεις από τον λήθαργο, να αναλάβεις δράση και να στοχεύσεις ψηλότερα. Επαναξιολογείς καταστάσεις και έχεις τη διαύγεια να κρίνεις τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη. Διαπραγματεύσιμη είναι η οικονομική σου κατάσταση και οι εκκρεμότητές σου. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες στα εργασιακά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Δέξου νέες προτάσεις και δείξε τις πραγματικές ικανότητές σου χωρίς να φέρεσαι προκλητικά. Με στόχο σου την εξέλιξη και την επιτυχία και προχωρώντας ένα βήμα τη φορά θα καταφέρεις περισσότερα. Πάρε πρωτοβουλίες και χρωμάτισε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Σε γενικές γραμμές η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού λειτουργεί σταθεροποιητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή ένα νέο ειδύλλιο είναι προ των πυλών.

Λέων
Έχεις μια δραστήρια και ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπροστά σου, ευνοϊκή για οικονομικές διαπραγματεύσεις και ολοκαίνουρια επαγγελματικά σχέδια και στόχους. Μια επαγγελματική σχέση ισχυροποιείται αυτήν την εβδομάδα και οι ρυθμοί αυξάνονται, μαζί με τις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε όμως την παρορμητικότητα και κάποιες στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία. Στόχος σου είναι να προχωρήσεις μπροστά, να αποκτήσεις συμμάχους και να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ιδανική για όνειρα και σχέδια. Μοιράσου τις ανάγκες, τις αγκαλιές μαζί του και μην διστάσεις να δώσεις υποσχέσεις που πραγματικά πιστεύεις πως μπορείς να τηρήσεις. Για σένα που είσαι που είσαι μόνη, προβλέπονται πολλά και καλά. Νέα ειδύλλια και νέοι έρωτες πιθανά να προέρχονται από τον εργασιακό χώρο σου.

Παρθένος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας υποδέχεται τη μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού που λειτουργεί βοηθητικά για τις οικονομικές κυρίως υποθέσεις σου. Οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου, απαλλάξου από παλιά αγχωτικά βάρη και κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου. Το καλό επικοινωνιακό κλίμα στα εργασιακά και οι συζητήσεις θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Μια νέα πρόταση φαίνεται να έχει ενδιαφέρον για αυτό μην διστάσεις να πεις ναι. Φιλοσοφείς αλλιώς τον έρωτα για αυτό και προσθέτεις το αλατοπίπερο που λείπει από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Παρά τον εγωισμό σου καταφέρνεις να εξομολογηθείς, να υποσχεθείς και να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού φέρνει μια πολυπόθητη επανασύνδεση ή έναν νέο έρωτα. Σε κάθε περίπτωση η μοναξιά σου φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Ζυγός
Η νέα εβδομάδα έρχεται να δώσει τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και να ευνοήσει νέα ξεκινήματα. Για αυτό ξεκίνησέ τη με χαμόγελο, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η ενέργεια και η παραγωγικότητά σου αυξάνονται όμως καταφέρνεις να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο ξεκούρασης και απόλαυσης. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται στην απόλυτη προτεραιότητά σου για αυτό και καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να δείξεις και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Μια πιθανή νέα συνεργασία είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα μακροπρόθεσμης ανάδειξης. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ανεβάζει τη σεξουαλική σου διάθεση και την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη διάθεσή σου, σου δίνει τη δυνατότητα να επιδιώξεις μια επανασύνδεση αν αυτό επιθυμείς, καθώς και το να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που πιθανά προέρχονται από το οικείο σου περιβάλλον.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού στο ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να στοχεύσεις και να πιστέψεις στα όνειρα και τα σχέδιά σου. Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, για αυτό και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τονώσεις τον οργανισμό σου. Οι γρήγοροι ρυθμοί στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, για αυτό μην χάνεις τον έλεγχο. Ένα ενδεχόμενο προαγωγής και αναγνώρισης εκμεταλλεύσου το σωστά και αποκόμισε τα οικονομικά οφέλη. Η Αφροδίτη αυξάνει την ερωτική σου διάθεση και πλέον νιώθεις την ανάγκη να θέσεις και να χτίσεις γερές βάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναζήτηση μιας σταθερής και μόνιμης σχέσης σε απομακρύνει από επιπόλαιες γνωριμίες και ανούσιο φλερτ.

Τοξότης
Οι ενέργειες της εβδομάδας τονώνουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου, φέρνουν τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και κυρίως αυτά που αφορούν στον εαυτό σου. Είναι καιρός επιτέλους να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον βάλεις σε προτεραιότητα. Οι πνευματικοί και επαγγελματικοί σου στόχοι διευρύνονται και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, καθώς νέα καθήκοντα και νέες προτάσεις φαίνονται δελεαστικές και διατίθεσαι να τα υπηρετήσεις. Περιόρισε την αναβλητικότητα που είναι δεύτερη φύση σου και δείξε συνέπεια. Μια άκρως ερωτική και συναισθηματική εβδομάδα έχεις μπροστά σου που εμπεριέχει πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περιόρισε την παρορμητικότητά σου και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν κάνεις δηλώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις αποφασισμένη να κλείσεις παλιά, αδιέξοδα κεφάλαια και να προχωρήσεις μπροστά. Ένας καινούριος έρωτας σε περιμένει καρτερικά.

Αιγόκερος
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Κριού φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στα οικονομικά και το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία. Νέες ιδέες ή επιθυμίες γίνονται εντονότερες βάζοντάς σε στη διαδικασία αναζήτησης τρόπων πραγματοποίησής τους. Η δημιουργική σου διάθεση στα εργασιακά και οι πρωτοποριακές ιδέες σου αναγνωρίζονται αυτήν την εβδομάδα και βελτιώνουν το κλίμα ανάμεσα σε συνεργάτες και ανώτερους. Μια νέα πρόταση ή συνεργασία προσπάθησε να την προσαρμόσεις στα μέτρα των δικών σου συμφερόντων. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ευνοεί τον τομέα των συναισθηματικών σου. Αν και διακατέχεσαι από μια τάση εσωστρέφειας ο ερωτικός σύντροφος σου καταφέρνει να σε κάνει να ανοιχτείς και να εκφραστείς ευκολότερα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην εβδομάδα σου. Αν και λίγο διστακτικά απολαμβάνεις το φλερτ και δίνεις την ευκαιρία να σε πλησιάσουν.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις καθοριστικές και δυναμικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σχέδιά σου και τη βελτίωση της ζωής σου. Η επικοινωνία είναι ένας τομέας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου. Κάποια θέματα ή οι ρυθμοί στα εργασιακά δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αφήνεις να κλονιστούν οι επαγγελματικές σχέσεις σου. Προσοχή επίσης χρειάζεται και η διαχείριση των οικονομικών σου. Μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου και μην παρασύρεσαι σε αγορές που δεν επείγουν. Εύνοια στα συναισθηματικά δημιουργεί η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Έχεις μια τάση ή και επιθυμία να νιώσεις ασφάλεια και να εξασφαλίσεις το μέλλον της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αποφασισμένη να γυρίσεις σελίδα, να αποκοπείς από τα λάθη του παρελθόντος και πιθανά τις όποιες ενοχές και λάθη σου και να προχωρήσεις μπροστά. Ευκαιρίες να είσαι βέβαιη πως σου δίνονται.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού από το ξεκίνημα της εβδομάδας αλλάζει τις προτεραιότητες δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου. Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, να εξασφαλίσεις περισσότερη άνεση και να απαλλαγείς από διάφορες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με δική σου πρωτοβουλία θέτεις σε εφαρμογή τις αλλαγές και τις ιδέες σου στα εργασιακά οι οποίες αντικειμενικά ενθουσιάζουν. Η επικοινωνία με τα κατάλληλα πρόσωπα θα δώσει κατεύθυνση στους στόχους σου βοηθώντας να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Έχεις τη διάθεση να βάλεις στην άκρη τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου και να ανοιχτείς περισσότερο στον ερωτικό σύντροφό σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και προσθέτει νέους θαυμαστές στο καρνέ σου. Τα μέσα δικτύωσης, όσο κι αν τα υποτιμάς, σου δίνουν τη δυνατότητα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top