Ηλιακή Έκλειψη – Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2022

at 12:09 πμ
326

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μια Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου που θα σου δώσει νέες κατευθύνσεις σε σχέση με τα χρήματα. Είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσεις τις πρόσφατες εξελίξεις και να είσαι βέβαιη πως θα βρεις τα θετικά σημεία που πρέπει να σταθείς. Με τον Δία να μπαίνει σύντομα στο δικό σου ζώδιο τώρα είναι η ώρα να ανοίξεις τον δρόμο για νέα ξεκινήματα. Θερμά συναισθήματα σας ενώνουν ακόμα περισσότερο με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη μια νέα γνωριμία δίνει νόημα στην καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και κάτι νέο ξεκινά την επόμενη περίοδο που μπορεί να μοιάζει σαν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ζωής σου. Είσαι έτοιμη να απαλλαγείς από παλιές κακές συνήθειες, να ξεκινήσεις από την αρχή και να παρουσιάσεις μια πιο σίγουρη και ισχυρή προσωπικότητα προς τα έξω. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και επίλεξε μια μικρή απόδραση. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες κρύβουν ίσως και εντυπωσιακές εμπειρίες.

Δίδυμοι
Μια Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις μέσα σου. Οι τρέχουσες εκλείψεις αναδεικνύουν σημαντικά θέματα σχετικά με το αν τηρείς μια υγιή ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης. Την επόμενη περίοδο θα έχεις το κίνητρο και την ενέργεια που απαιτείται για να ασχοληθείς με το παρελθόν ή προσωπικά θέματα, να αφήσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον και να φροντίσεις την ψυχική και συναισθηματική σου ευεξία.

Καρκίνος
Με τη σημερινή έκλειψη Ηλίου γίνονται αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή, τις ελπίδες, τα όνειρα ή τη συμμετοχή σου σε μια κοινότητα. Αυτή η τάση πρωτοεμφανίστηκε τον Νοέμβριο και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται φέτος, αλλά και το επόμενο έτος. Μια νέα αρχή είναι πιθανή για μια φιλία ή ομαδική σύνδεση. Αισθάνεσαι αρκετά τολμηρή με τον έρωτα, τόσο απέναντι στον αγαπημένο σου, όσο και στο φλερτ -αν είσαι μόνη.

Λέων
Νέες ευθύνες, αναγνώριση ή μια νέα θέση ή έργο προετοιμάζει η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα. Μπορεί να έρθεις στο προσκήνιο ή να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι είναι πιο πιθανό να σε προσέξουν για τις επιδόσεις και τις ενέργειές σου. Μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσεις τους κανόνες ή να διορθώσεις έναν τομέα στη ζωή σου. Σίγουρα αλλαγές στους στόχους, τα σχέδια και τις προτεραιότητες θα μπορούσαν να φανούν στον ορίζοντα.

Παρθένος
Η Ηλιακή έκλειψη σήμερα ενεργοποιεί την ανάγκη σου να δικτυωθείς, να αφήσεις το στίγμα σου και να επικοινωνήσεις. Είναι πιθανό να απολαύσεις νέες ιδέες και εμπειρίες, καθώς η προοπτική σου στη ζωή εξελίσσεται. Η έκταση της απήχησης ή του κοινού σου, ή η εξερεύνηση διαφορετικών θεμάτων είναι ισχυρή για τους επόμενους μήνες. Το να εκφράζεις αγάπη, ευχαρίστηση, ζεστασιά και στοργή έρχεται φυσικά και σε ενώνει περισσότερο με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη επωφελήσου από το διάστημα που ακολουθεί.

Ζυγός
Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον τομέα της οικειότητας και του μοιράσματος και είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να ξεκινήσεις ένα νέο σχέδιο για προσωπική ενδυνάμωση. Καλύτερες συνήθειες ή ρουτίνες για συναισθηματική υγεία και ευεξία είναι στον ορίζοντα. Επίσης μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για νέες οικονομικές στρατηγικές, λήψη δανείων ή εξυγίανση χρέους, έναρξη ενός προγράμματος παροχής συμβουλών ή ιδιαίτερη, αποκλειστική προσοχή σε μια εταιρική σχέση. Απόλαυσε σήμερα τις καθημερινές σου συνήθειες και μν σκέφτεσαι περίπλοκα για θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Σκορπιός
Η σημερινή έκλειψη εστιάζει σε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις, διαπραγματεύσεις, γάμους ή επαγγελματικές συνεργασίες. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις ή τις ανάγκες σου από τους άλλους. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να βασιστείς σε ένα άτομο ή να συνεργαστείς αυτήν τη στιγμή. Με τη Αφροδίτη και τον Δία σε ευθυγράμμιση σήμερα, μπορεί να υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες για αυτοέκφραση μέσω της επαφής σου με τους άλλους.

Τοξότης
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει μια νέα αρχή στη δουλειά, σε συνήθειες, υγεία ή ρουτίνες τις επόμενες εβδομάδες ή ακόμη και μήνες, καθώς το εύρος επιρροής της είναι μεγάλο. Είναι καιρός για να επεξεργαστείς ξανά ή να δεσμευθείς σε καινούριες καθημερινές ρουτίνες, εργασιακά έργα, υγιεινές συνήθειες και να κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής. Αρκετά απολαυστική είναι η μέρα σου αρκεί να απομονώσεις περίπλοκες συναισθηματικές σκέψεις.

Αιγόκερος
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη εγκαινιάζει την αλλαγή και τα νέα ξεκινήματα στο πως απολαμβάνεις και εκφράζεις τον εαυτό σου. Ίσως ξεκινήσεις εκ νέου σε δημιουργικά επίπεδα. Θα το βρεις φυσικό να επιδιώξεις εγκάρδια έργα ή σχέσεις τους επόμενους μήνες. Ένα νέο χόμπι ίσως έρθει στο προσκήνιο που θα σε οδηγήσει σε νέους κοινωνικούς κύκλος και πιθανούς έρωτες. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση η μέρα επιφυλάσσει έντονο πάθος και ρομαντισμό.

Υδροχόος
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη ενθαρρύνει βελτιώσεις στον οικιακό σου κόσμο που είναι πιθανό να έχουν μακροχρόνιες, θετικές επιπτώσεις στη ζωή σου. Αλλαγές στην οργάνωση και την απόλαυση του σπιτιού μπορεί να είναι στα σκαριά. Οι εβδομάδες ή ακόμα και οι μήνες που έρχονται είναι εξαιρετικές για να αφιερώσεις τον εαυτό σου σε ένα ουσιαστικό έργο ή μια προσπάθεια. Ένα ευχάριστο συναίσθημα αφθονίας και πληρότητας κάνει τη μέρα σου απολαυστική.

Ιχθείς
Το μυαλό σου είναι ενθουσιασμένο και πεινασμένο και οι ευκαιρίες να το ταΐσεις είναι πιθανό να εμφανιστούν όταν τις χρειάζεσαι περισσότερο. Το παρακάτω σου διαθέτει βελτιωμένες συνδέσεις καθώς ανοίγουν για εσένα κανάλια μεταφοράς και επικοινωνίας την επόμενη περίοδο. Καλά θα κάνεις να αφήσεις μια μνησικακία του παρελθόντος πίσω σου καθώς είναι μια καλή στιγμή για γενναιοδωρία. Αυτό μην αποκλείεις να σε οδηγήσει σε μια επανασύνδεση.

Πηγή

Σχετικά

Back to top