Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26 Απριλίου 2022

at 12:09 πμ
354

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με τον Ερμή και τον Δία να κατευθύνονται σε μια αρμονία σκέπτεσαι αρκετά θετικά. Μπορείς να ονειρεύεσαι ή να συγκεντρώνεις νέες ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια για να κερδίσεις χρήματα, με τον Ερμή αυτήν τη στιγμή στον τομέα των πόρων σου. Οι συνομιλίες είναι χρήσιμες ή εμπνευσμένες για αυτό δώσε προσοχή και ερμήνευσε τες σωστά. Τα περίπλοκα προβλήματα φαίνεται να είναι πιο εύκολα κατανοητά όταν δεν σκέπτεσαι υπερβολικά και αντί αυτού αφήνεις τη διαίσθησή σου να λειτουργήσει για σένα.

Ταύρος
Η λήψη αποφάσεων είναι πιο ευχάριστη και εύκολη σήμερα ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με τα χρήματα. Μια σύνδεση Ερμή – Δία που επηρεάζει τη μέρα μπορεί να σε γεμίσει με υπέροχες και ίσως εμπνευσμένες ιδέες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετά αποτελεσματικά τη δύναμη των λέξεων και να προσελκύσεις αυτά που θέλεις για τον εαυτό σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνεις συνδέσεις που πιθανά είχες αγνοήσει το προηγούμενο διάστημα.

Δίδυμοι
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να επικοινωνήσεις σήμερα για μια προσωπική ή επαγγελματική υπόθεση. Η διέλευση Ερμή – Δία σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και είναι καλό να εστιάζεις σε μερικά από τα πιο χαρούμενα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έχεις επίσης την τάση να προγραμματίζεις, να ονειρεύεσαι καθώς οι σκέψεις σου είναι φρέσκιες και δημιουργικές. Μια αρκετά ερωτική μέρα εξελίσσεται μπροστά σου με πολλές νέες ευκαιρίες.

Καρκίνος
Με μια όψη Ερμή – Δία να επηρεάζει τη μέρα ενθαρρύνονται οι σκέψεις με θετικό πρόσημο, οι συνομιλίες με φίλους ή οι δραστηριότητες δικτύωσης, καθώς είναι εμπνευσμένες και χρήσιμες. Οι λύσεις στα προβλήματα είναι ασυνήθιστες, διαφορετικές αλλά και πολύτιμες. Στην πραγματικότητα το να παραμερίσεις τις ανησυχίες σου δίνει περισσότερο χρόνο για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση αλλά και η θετική σου στάση ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή.

Λέων
Είναι ιδανική η μέρα για να ονειρευτείς νέες ιδέες ή να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου για την επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να γίνει μια συμφωνία με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο και ίσως μπορέσεις να λάβεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι ακόμα και αν είναι απλά ηθική. Σε γενικές γραμμές σκέφτεσαι πιο φιλόδοξα και έχεις την τάση να παρατηρείς και να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Το συναίσθημα και ο έρωτας γίνονται ένα ευχάριστο παιχνίδι.

Παρθένος
Οι προοπτικές σου είναι φωτεινές σήμερα και επικοινωνείς με περισσότερο ενθουσιασμό και οι άνθρωποι έλκονται από την ανοιχτότητα σου. Το να μοιράζεσαι ιδέες με κάποιον είναι εξαιρετικά ευχάριστο και σου ανοίγει το μυαλό. Οι ιδέες για μελλοντική ανάπτυξη και ευτυχία είναι εμπνευσμένες τώρα. Το παιχνίδι του φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά.

Ζυγός
Η θετική ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου για να διερευνήσεις ή να αποκαλύψεις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Η χρήση στρατηγικής είναι φυσική και ωφέλιμη τώρα ιδιαίτερα στη δουλειά σου ή στα καθήκοντα. Με τον Ερμή να κινείται σε αρμονία με τον Δία είναι μια ευνοϊκή στιγμή για ανακάλυψη και διορατικότητα. Ο έρωτας βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο για αυτό και απολαμβάνεις το φλερτ.

Σκορπιός
Νιώθεις έμπνευση σήμερα και ξέρεις ενστικτωδώς πως να σχετίζεσαι με τους άλλους με φυσικό και ζεστό τρόπο. Ο Ερμής και ο Δίας κινούνται προς μια θετική και αρμονική όψη και είσαι σε μια σταθερή θέση για να αποκτήσεις με μια νέα κατανόηση την άποψη ή τις ανάγκες κάποιου. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις στα εργασιακά και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα. Νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης
Η αισιοδοξία είναι αισθητή στις ανταλλαγές και τις αλληλεπιδράσεις σήμερα. Οποιαδήποτε βοήθεια λαμβάνεις είναι πιθανό να είναι ειλικρινής. Η οργάνωση και η ανάλυση περιστρέφονται γύρω από τα μεγαλύτερα, πιο μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σε ενθουσιάσει και να στρέψει την προσοχή σου σε υψηλότερες, πιο χαρούμενες σκέψεις. Νέες δραστηριότητες και νέες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον φωτεινό, επικοινωνιακό και περίεργο 3ο οίκο σου και είσαι σε εξαιρετική θέση να αποκτήσεις προοπτική για ένα θέμα που σχετίζεται με μια σχέση ή ένα έργο. Είσαι περήφανη για τις ιδέες σου και τις εκφράζεις καλά αυτήν τη στιγμή. Η προσωπική έλξη σου και ο μαγνητισμός αυξάνονται καθώς βοηθάς τους άλλους. Οι συνομιλίες είναι ευχάριστες, διασκεδαστικές κυρίως αν σχετίζονται με το φλερτ και τον έρωτα.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των πόρων σου και σε ωθεί σε εξαιρετικές ιδέες και συζητήσεις εποικοδομητικές. Η ειλικρίνεια κάποιου μπορεί να διαφανεί σήμερα και είναι ωραίο να εμπιστεύεσαι. Συζητήσεις και ιστορίες για το παρελθόν, την παιδική ηλικία και την οικογένεια σε ελκύουν περισσότερο. Δείξε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου και ακολούθησε τες, κυρίως αν αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και είναι μια εποχή ζωντανών και έντονων συναισθημάτων. Απολαμβάνεις πλήρως την πρόκληση της αντιμετώπισης ποικίλων θεμάτων αντί να εστιάζεις πολύ σε ένα. Η γοητεία σου ενισχύεται και δεν περνάς απαρατήρητη από πουθενά. Οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα από ότι συνήθως τώρα και η σχέση που μοιράζεσαι με τους άλλους για σημαντικά θέματα φαίνεται να ενισχύεται. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να συλλέξεις πληροφορίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top