Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18 έως 24 Απριλίου 2022)

at 5:21 μμ
299

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι εντάσεις αποκλιμακώνονται σταδιακά αυτήν την εβδομάδα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά αυξάνεται κι έτσι μπορείς σιγά σιγά να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες και τις στρατηγικές σου. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε παιχνίδια ανταγωνιστικότητας και εξουσίας. Τέλος, νέες προτάσεις διαπραγματεύσου τες έξυπνα και προς όφελός σου καθώς μπορεί κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές σου. Οι όψεις της εβδομάδας ενισχύουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου και αυξάνουν το πάθος και τον ρομαντισμό. Τις ώρες που είσαι μαζί του, του αφιερώνεσαι αποκλειστικά και ξεχνάς όλα τα άλλα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου. Κάποιες γνωριμίες κεντρίζουν έντονα το ενδιαφέρον σου όμως θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου.

Ταύρος
Δυναμικά ξεκινάς την εβδομάδα σου καθώς πολλές από τις υποχρεώσεις και υποθέσεις σου έχουν αρχίσει να παίρνουν τον δρόμο τους. Στο τέλος της εβδομάδας μόνο απόφυγε τις εντάσεις κυρίως με τα οικεία σου πρόσωπα.
Το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο στις 20/4 σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες και αλλαγές χρήσιμες για την εξέλιξη της καριέρας σου και να διακριθείς. Το καλό επικοινωνιακό κλίμα βελτιώνει εργασιακές σχέσεις σου, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα είχαν κλονιστεί. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων αναθερμαίνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για ευχάριστες δραστηριότητες ή για τον προγραμματισμό μικρών αποδράσεων. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το οικείο σου περιβάλλον μια νέα γνωριμία δείχνει να έχει ενδιαφέρον για αυτό μην λες όχι σε προκλήσεις και προτάσεις.

Δίδυμοι
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Οικονομικές συζητήσεις στα εργασιακά σου δημιουργούν αισιοδοξία καθώς έχεις την ικανότητα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Πρόσθεσε διασκέδαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου χαλαρώνοντας λιγάκι τους ρυθμούς των προσωπικών υποχρεώσεών σου. Παρά τις πρακτικές δυσκολίες η άνοιξη σε προδιαθέτει για μικρές αποδράσεις που φορτίζουν τις μπαταρίες σας και σας φέρνουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθούν να αποκοπείς από το παρελθόν.

Καρκίνος
Οι πλανήτες είναι ισχυροί σύμμαχοί σου και υποστηρίζουν τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας βέβαια δεν θα λείψουν οι εντάσεις, τις οποίες καλό θα ήταν να τις αποφύγεις προκειμένου να μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Βοηθητικά λειτουργούν επίσης για τα εργασιακά σχέδια σου. Μπορείς να προχωρήσεις σε συμφωνίες, να συζητήσεις και να μοιραστείς τις ιδέες σου και να κάνεις ισχυρούς συμμάχους που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σου. Βρες τον παλιό καλό εαυτό σου, πάρε πρωτοβουλίες και ξάφνιασε ευχάριστα τον ερωτικό σύντροφό σου προετοιμάζοντάς του εκπλήξεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεώρησε τις απόψεις σου σχετικά με πρόσφατες γνωριμίες και δώσε μια ευκαιρία να σου αποδείξουν τι πραγματικά θέλουν από εσένα.

Λέων
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας το κλίμα αποκαθίσταται γύρω σου, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου κι έτσι μπορείς να πάρεις μια ανάσα. Αν υπάρξουν στιγμές που νιώθεις πως οι ανασφάλειές σου σε κυριεύουν και έρχονται στην επιφάνεια, εντόπισέ τες και καταπολέμησέ τες. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου στα εργασιακά κάνοντας βέβαια μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο. Σε νέες προτάσεις ή προκλήσεις εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Διεκδίκησε το ενδιαφέρον του αγαπημένο σου χωρίς να γίνεσαι καταπιεστική απέναντί του. Εξασφάλισε ή επιδίωξε τρυφερές στιγμές δίνοντας περισσότερη έμφαση στον ρομαντισμό και το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, η ακαταμάχητη γοητεία σου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος
Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει έντονα κοινωνική και επιδιώκεις αυτήν την εβδομάδα επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι μέρες φέρνουν αποκαλύψεις που θα σε βάλουν στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού μιας επαγγελματικής σχέσης. Αξιοποίησε στο έπακρο τις ικανότητές σου και κλείσε εξαιρετικές συμφωνίες. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου και δημιουργείς γκρίνιες. Απόλαυσε τον ρομαντισμό και το πάθος που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και κάντε πράγματα μαζί διαφορετικά από ότι συνήθως. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονα η τάση να επανέρχονται στη ζωή σου πρόσωπα από το παρελθόν. Πριν πάρεις κάποια απόφαση επηρεασμένη από μεγάλες υποσχέσεις και λόγια σκέψου πραγματικά αν αξίζει τον κόπο. Την τελευταία μέρα της εβδομάδας φρόντισε να αποφύγεις τα οικονομικά έξοδα.

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές όψεις κι έτσι η ενέργεια και ο δυναμισμός σου βρίσκονται όχι μόνο στα ύψη, αλλά διαπιστώνεις και πως οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο κι έτσι ανακτάς τις δυνάμεις σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά και προχώρησε σε νέες συμφωνίες. Άδραξε κάθε ευκαιρία προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, συμπεριέλαβε τον στις παρέες σου και περάστε όμορφα. Παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, μην ξεχνάμε ότι οι μέρες του Πάσχα είναι ιδιαίτερες και σε κάθε περίπτωση θέλουμε να τις απολαύσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Εσύ που είσαι μόνη, βγες από το καβούκι σου, πέτα από το μυαλό σου απαισιόδοξες σκέψεις και άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου.

Σκορπιός
Έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα, από λίγη ξεκούραση και ξεγνοιασιά κι έτσι αν ακόμα δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, τουλάχιστον μπορείς να τις οργανώσεις. Η ερχόμενη εβδομάδα σε κάθε περίπτωση προβλέπεται θετική και δημιουργική. Τις τελευταίες μέρες της λόγω του Πάσχα το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο. Κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις σου δεν σου δίνουν την πολυτέλεια να χαλαρώσεις. Το καλό επικοινωνιακό κλίμα και οι άρτιες σχέσεις σου με συναδέλφους διευκολύνει όμως την κατάσταση. Πάρε τον ερωτικό σύντροφό σου από το χέρι και οδήγησέ τον σε μονοπάτια και μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού που μόνο εσύ ξέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία είναι αδύνατον να σε αφήσει αδιάφορη. Προετοιμάσου λοιπόν ψυχολογικά για δυνατές εμπειρίες.

Τοξότης
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα λόγω των ημερών. Να λύσεις κάθε παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα και να χαρείς την ασφάλεια και τη ζεστασιά που σου παρέχουν. Δραστήριες προβλέπονται οι επόμενες μέρες σου στα εργασιακά, καθώς συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά και νέες προκλήσεις ίσως και προτάσεις σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Διασκέδαση, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μικρές σύντομες αποδράσεις δίνουν ενδιαφέρον στη συναισθηματική σου ζωή σε κάθε περίπτωση. Τις τελευταίες μέρες τις εβδομάδας απλά απόφυγε με τον ερωτικό σύντροφό σου παρελθοντικές συζητήσεις και την επαναφορά παλιών προβλημάτων.

Αιγόκερος
Η νέα εβδομάδα από τις πρώτες κιόλας μέρες της ενισχύει την κοινωνική σου ζωή. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σου επιτρέπει να προσαρμόσεις συζητήσεις, υποθέσεις και απαιτήσεις στα μέτρα σου. Η εξέλιξη των επαγγελματικών και θέματα καριέρας βρίσκονται στο επίκεντρο και υπάρχουν στιγμές που η σκέψη σου απομονώνεται κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά μπορείς να τακτοποιήσεις ευκολότερα εκκρεμότητες και να αποκαταστήσεις πλήρως επαγγελματικές σχέσεις. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα έλεγε κανείς πως είναι ιδανικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, να έρθετε πολύ πιο κοντά και να κάνετε κοινά σχέδια για το παρόν και το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται και φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

Υδροχόος
Θετικές όψεις αυτήν την εβδομάδα σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις υποθέσεις σου τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Παρά του ότι οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά είναι αυξημένες καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις με σχετική ευκολία. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται μπορείς να πείσεις και να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου. Ιδανικές χαρακτηρίζονται οι μέρες για λύσεις στις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Απλά απόφυγε να ξύσεις παλιές πληγές και να επαναφέρεις επώδυνα θέματα και καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και παρελθόν. Κοίτα μπροστά και μην αφήνεις το διάστημα αυτό ανεκμετάλλευτο.

Ιχθείς
Οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας εξυπηρετούν απόλυτα τα σχέδια, τις υποχρεώσεις και τις επιδιώξεις σου. Για αυτό φρόντισε να αναλάβεις δράση και να κλείσεις ή να προωθήσεις δυναμικά τα μελλοντικά σχέδιά σου. Έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις στα εργασιακά κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα διάκρισης και επιβεβαίωσης. Η επικοινωνία θα παίξει χαρακτηριστικό ρόλο σε θέματα καριέρας καθώς και οι καλές σχέσεις με συναδέλφους. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να βρίσκεται και στα καλύτερά της με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο. Πάρε πρωτοβουλίες, προετοίμασέ του εκπλήξεις και εξομολογήσου του τα συναισθήματά σου. Άσε τον ρομαντισμό σου να οργανώσει το σκηνικό. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να πεις ένα οριστικό αντίο στη μοναξιά σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top