Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

at 12:09 πμ
352

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί να είναι παρορμητικό ή εξαντλητικό, αλλά μπορεί επίσης να σε προειδοποιήσει για σημεία όπου υπάρχει στασιμότητα, που ίσως θέλεις να διορθώσεις. Προσπάθησε να μην αντιδράς γρήγορα ή έντονα, εάν είσαι απογοητευμένη. Τα χρήματα ή οι αβεβαιότητες μπορούν σίγουρα να περιπλέξουν τη δυναμική των σχέσεων. Νέες δυνατότητες ανάπτυξης και βελτιώσεις στα εργασιακά και συναισθηματικά δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Ταύρος
Η μέρα έχει αρκετή ένταση και αν αισθάνεσαι περιορισμένη ή καταπιεσμένη από κάτι ή μια κατάσταση θα θελήσεις να απελευθερωθείς. Το να γνωρίζεις τι πραγματικά θέλεις κάνει οποιαδήποτε αντίδραση πιο αποτελεσματική. Εάν νιώσεις ότι διακόπτονται τα χρονοδιαγράμματά σου μην πιέζεις περισσότερο τον εαυτό σου και άσε τις καταστάσεις να εξελιχθούν από μόνες τους. Καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες της συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η βιαστική λήψη αποφάσεων δεν συνιστάται σήμερα με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα όριά σου αλλά ένα μικρό μέρος σου είναι πρόθυμο να αλλάξει. Το να νιώθεις κυκλοθυμία ή χωρίς έμπνευση μπορεί να σε εμποδίσει να βγεις εντελώς από το καβούκι σου και να επιδιώξεις ή να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες στα εργασιακά. Ωστόσο η συναισθηματική σου ζωή ενισχύεται και αν είσαι μόνη, έρχονται εκπλήξεις και νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Με τον Άρη και τον Ουρανό σήμερα σε σύγκρουση η παρορμητικότητα ή η προθυμία μπορεί να είναι θέματα. Υπάρχει έντονη επιθυμία για αλλαγές στη ζωή σου αλλά το να εστιάζεις ακριβώς στο τι και πως θέλεις να αλλάξεις είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι σύγχυση σχετικά με το αν θέλεις να απομακρυνθείς από δραστηριότητες ή σχέσεις σου. Αναζήτησε τρόπους για να καλλιεργήσεις αισθήματα ανεξαρτησίας ενώ παράλληλα να κάνεις μια εξερεύνηση των συναισθημάτων σου.

Λέων
Είναι δύσκολο σήμερα να πλησιάσεις και να κατανοήσεις τους γύρω σου, όμως κι έτσι μέσα από σύγκρουση ή χάος ίσως μπορέσεις να βρεις έναν τρόπο να αφήσεις πίσω σου περιορισμούς ώστε να ανοίξει μια πόρτα για θετικές αλλαγές. Το αίσθημα ότι σε αγνοούν ή δεν σε παίρνουν στα σοβαρά ακόμα και να διαφωνούν με τον τρόπο που προσεγγίζεις την εργασία ή τους στόχους σου προκαλεί εκνευρισμό. Παρόλα αυτά είσαι αποφασισμένη να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι πάρα πολλά μικρά πράγματα πάνε στραβά και μοιάζει καλή ιδέα να αναζητήσεις δραστηριότητες που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Αν και αυτά τα προβλήματα μπορεί να φαίνονται τυχαία θα μπορούσαν να προκύψουν από μια κατάσταση που δεν είχε αντιμετωπιστεί πλήρως στο παρελθόν. Οι εντάσεις που σχετίζονται με την υγεία και την εργασία μπορεί να φτάσουν σε σημείο βρασμού σήμερα αφού ξόδεψες πολύ ενέργεια το προηγούμενο διάστημα.

Ζυγός
Το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να ωθήσει θέματα που χρειάζονται αλλαγή είτε είσαι έτοιμη, είτε όχι. Καθώς μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με ένα δημιουργικό έργο ή να εξερευνήσεις ένα ρομαντικό ή προσωπικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την υπερβολική πίεση. Μπορεί να έχεις περιορίσει τον εαυτό σου εστιάζοντας πολύ έντονα σε μια σειρά περίπλοκων σκέψεων. Μην αντιδράς γρήγορα και επιπόλαια σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Με το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να επιφυλάσσονται εκπλήξεις ή ένταση, ιδιαίτερα σε στενές σχέσεις ή στον οικιακό κόσμο σου. Είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τον εαυτό σου ευέλικτο για να αντιμετωπίσεις τυχόν εκπλήξεις ευκολότερα. Μια επίδειξη ανεξαρτησίας από κάποιον γύρω σου μπορεί να σε αφήσει να χειριστείς μόνη σου θέματα εργασίας. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογική σου κατάσταση έχει σκαμπανεβάσματα.

Τοξότης
Ενώ η όψη Άρη – Ουρανού χρωματίζει τη μέρα σου με μάλλον παρορμητική ενέργεια, θα αρχίσεις να βλέπεις δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου καθώς η μέρα προχωρά. Είναι πιθανό να οραματιστείς τρόπους να αξιοποιήσεις καλύτερα ή στο έπακρο μια κατάσταση. Προσδιόρισε ποια μέρη της ζωής σου απαιτούν περισσότερη ευελιξία και σκέψου προσεκτικά τι χρειάζεται να κάνεις για να πετύχεις αυτό που θέλεις ακόμα κι αν αισθάνεσαι πίεση να βρεις μια γρήγορη λύση.

Αιγόκερος
Η σημερινή όψη Άρη – Ουρανού χρωματίζει τη μέρα με απρόβλεπτο τρόπο. Ωστόσο ορισμένες χρήσιμες διελεύσεις διασφαλίζουν το ότι μαθαίνεις κάτι σημαντικό από τις συνειδητοποιήσεις σου. Η επικοινωνία και η μάθηση μπορούν να είναι ισχυροί τρόποι χαλάρωσης αργότερα σήμερα. Εν τω μεταξύ συνειδητοποιείς πιο έντονα τα ακανόνιστα ή άτακτα μέρη της ζωής σου οδηγώντας σε, σε ένταση και ίσως απροσδόκητες διαταραχές. Οι όποιες απογοητεύσεις προέρχονται από μια εσωτερική σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας να ρισκάρεις και της προτίμησης να παραμείνεις στη ζώνη άνεσης σου.

Υδροχόος
Περισπασμοί και αναστατώσεις είναι πιθανές σήμερα με μια σύγκρουση Άρη – Ουρανού. Ο Άρης αυτήν τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιό σου και ο Ουρανός ο κυβερνήτης σου, φέρνει στη σκέψη σου θέματα που είναι στάσιμα και ανθεκτικά στις αλλαγές. Αφιέρωσε χρόνο στο να απελευθερωθείς λίγο από την ένταση που έχει συσσωρευτεί μέσα σου από το αίσθημα περιορισμού. Προσπάθησε να κατευθύνεις την ενέργεια σου σε δημιουργικά ή διαφορετικά θετικά κανάλια καθώς σήμερα μπορεί να είναι εύκολο να ενεργήσεις βιαστικά.

Ιχθείς
Η σημερνή όψη Άρη – Ουρανού τείνει να φέρει τις πρόσφατες απογοητεύσεις στην επιφάνεια. Αν και μπορεί να νιώθεις αναστατωμένη είναι καλύτερο να αποφύγεις να πιέζεις καταστάσεις. Η ανάγκη για αλλαγή είναι έντονη αλλά ένα έντονο επίσης αίσθημα απογοήτευσης μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ένταση ή αναποφασιστικότητα. Με τον Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορείς να αποκτήσεις προοπτική και να μάθεις από αυτές τις συγκρούσεις και να οδηγηθείς σε πιο εμπνευσμένες ιδέες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top