Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

at 12:09 πμ
265

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με λίγο προβληματισμό θα μπορούσες να καταλάβεις καλύτερα προς τα πού πηγαίνεις και τί πραγματικά θέλεις. Ίσως να θελήσεις να βελτιώσεις και να δουλέψεις για τις σχέσεις σου με άλλους, κυρίως με γονείς, αφεντικά ή συνεργάτες. Η έμφαση στα μη υλικά στοιχεία ενός έργου είναι μια καλή ιδέα για τώρα. Απόφυγε λανθασμένες επικοινωνίες ή πιθανώς απότομο τρόπο στις συνομιλίες, τόσο στα εργασιακά όσο και στα προσωπικά.

Ταύρος
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να έχει μια καταπραϋντική επίδραση πάνω σου. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που αναζωογονούν το πνεύμα σου και συνδέσεις που σε εμπνέουν και σε ευχαριστούν. Το να μοιράζεσαι τις ιδέες και τα ιδανικά σου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και ίσως να νιώσεις περισσότερη συμπόνια ή κατανόηση σε μια φιλία. Ζητήματα που αφορούν στην καριέρα, τις αλληλεπιδράσεις με τους κατέχοντες την εξουσία, τη φήμη μπορεί να είναι συναρπαστικά αλλά υπόκεινται σε πίεση και βιασύνη.

Δίδυμοι
Μπορείς σήμερα να κάνεις μοναδικές συνδέσεις ή να ανακαλύψεις νέα επίπεδα και τρόπους αντίδρασης απέναντι σε μια σχέση ή σε ένα σημαντικό για τη ζωή σου πρόσωπο. Είναι μια περίοδος που σε ελκύει περισσότερο το βάθος του χαρακτήρα κάποιου. Με ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού αργότερα σήμερα, η ψυχική ενέργεια ίσως είναι λίγο ξέφρενη. Αναρωτήσου τι είναι αυτό που χρειάζεσαι στη συναισθηματική σου ζωή και τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη.

Καρκίνος
Η ευαισθησία σου σήμερα προσελκύει τους άλλους ή κάποιος εκτιμά τις ευγενικές σου ιδιότητες. Αργότερα ωστόσο και όσο κυλούν οι ώρες, μια διέλευση Ερμή – Ουρανού προκαλεί λίγη ένταση. Μια μη αναγνωρισμένη επιθυμία για αλλαγή μπορεί να προκαλέσει ένα σχόλιο που εκπλήσσει ή αναστατώνει. Επιδίωξε να παραμείνεις ευέλικτη και ανοιχτή σε μια αλλαγή προγράμματος ή αλλαγή εστίασης για λίγο. Προκλητικές δηλώσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου απόφυγέ τες προκειμένου να προστατεύσεις την ερωτική σου ζωή.

Λέων
Ίσως αισθανθείς συγκινημένη από την ιδέα του ότι βοηθάς και υποστηρίζεις κάποια άτομα μέσω της εργασίας ή των πρακτικών συμβουλών σου. Μια δυναμική προσέγγιση στα προβλήματα μπορεί να οδηγήσει σε νέα διορατικότητα και ασυνήθιστες αλλά αποτελεσματικές λύσεις. Αργότερα σήμερα ωστόσο ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει κάποιο ψυχικό στρες. Αν και κάποια λεγόμενα του αγαπημένου σου μπορεί να σε πληγώνουν μην δίνεις έκταση. Αν είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι απέναντι σε υποσχέσεις και όρκους.

Παρθένος
Έχεις μια ευχάριστη κοινωνική και δημιουργική διάθεση και η συμπόνια σε παρακινεί να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις κάποιον που χρειάζεται προσοχή. Η εστίαση στις θετικές και μαγικές ιδιότητες της ζωής λειτουργούν σαν ηρεμιστικό. Αργότερα σήμερα ωστόσο ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να είναι λίγο χαοτικό ή τεταμένο. Αλλαγές χρονοδιαγράμματος, αιφνιδιαστικές ειδήσεις ή άλλες διακοπές είναι πιθανές. Η μέρα απαιτεί υπομονή ιδιαίτερα σε ότι αφορά απόψεις και οδηγίες.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν την επιθυμία σου για αρμονία, ομορφιά και ισορροπία και είναι πιθανό να θελήσεις να εφαρμόσεις αυτά τα πράγματα στο σπίτι ή στο εργασιακό σου περιβάλλον. Το να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και ευχάριστη είναι τώρα ένας στόχος σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά η σκέψη ή η επικοινωνία είναι ασύνδετη. Μην παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Αναγνωρίζεις και εκτιμάς πιο εύκολα την ομορφιά στη ζωή σου και στις σχέσεις σου σήμερα. Οι συναισθηματικά αναζωογονητικές δραστηριότητες βρίσκονται στο επίκεντρο. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά δεν είναι τόσο εύκολο να χαλαρώσεις με ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού. Εξέτασε τρόπους για να εκσυγχρονίσεις τις παλιές πεποιθήσεις σου, καθώς δεν αξίζει να κρατάς στοιχεία και χαρακτηριστικά που δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

Τοξότης
Μπορείς να εστιάσεις σε αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα και ασφαλής σήμερα. Επίσης μπορεί να αναγνωρίσεις διαφορετικά επίπεδα και διαστάσεις των αναγκών σου που συνήθως παραβλέπεις. Θέλεις να φέρεις αρμονία και ισορροπία στην οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι. Ενώ υπάρχει μια ήπια ποιότητα στο πρώτο μισό της ημέρας που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Άφησε χώρο για τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής διεγείροντας την ανάγκη να αφεθείς, να συγχωρήσεις και να χαλαρώσεις. Οι μεταφορές στο πρώτο μισό της ημέρας υποστηρίζουν αυτή σου την ανάγκη. Η ανυπομονησία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου σχεδίων. Η ελκυστικότητά σου ενισχύεται και ευνοεί σημαντικά τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για να χαλαρώσεις συναισθηματικά και να αφήσεις την ένταση και την απογοήτευση, αλλά όσο κυλούν οι ώρες μπορεί να νιώσεις μια ψυχική κούραση. Είσαι διατεθειμένη να παρατηρήσεις και να εκτιμήσεις τη μοναδική ή μαγική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Είναι πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή σου και ορισμένες ιδέες οι οποίες είναι λίγο ακατέργαστες, όμως θα εξοικονομήσεις τον χρόνο να συμπληρώσεις λεπτομέρειες αργότερα.

Ιχθείς
Τραβάς την θετική προσοχή σήμερα και είσαι σε θέση να ενισχύσεις μια φιλία ή να αφήσεις την αρνητικότητα ή την ένταση πίσω σου. Καθώς η μέρα προχωρά προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις την τάση να κινείσαι ή να μιλάς πολύ γρήγορα. Το να κρατάς ένα μυστικό μπορεί να απαιτεί επιπλέον προσπάθεια τώρα. Ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια ένταση.

Πηγή

Σχετικά

Back to top