Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

at 12:09 πμ
273

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Το να ακολουθείς τις υψηλότερες αξίες ή τις αρχές σου προσθέτει λάμψη και σου προσφέρει διάκριση κυρίως στα επαγγελματικά. Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Ποσειδώνα νιώθεις ευχάριστα, ικανή και φιλόδοξη. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να βρεις λύσεις σε προβλήματα, κυρίως σε αυτά που αφορούν στην εργασία. Μην αγνοείς πολύτιμες πληροφορίες. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Αν είσαι μόνη, ανοίξου ενεργειακά και επίτρεψε να σε προσεγγίσουν νέα πρόσωπα.

Ταύρος
Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να συνδεθείς και να δεθείς με τους άλλους, ειδικά αν σκοπεύεις να αφήσεις πίσω σου τις όποιες ανησυχίες σου και να απολαύσεις τις καλές δονήσεις της στιγμής. Απολαμβάνεις την ανταλλαγή ιδεών με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο και μπορεί να υπάρξει μια φιλική συμφωνία για ευρύτερα ζητήματα. Ένα αίσθημα ελπίδας και μια νέα κατεύθυνση σε μια σχέση (ίσως και επαγγελματική) σε εμπνέει.

Δίδυμοι
Η κίνηση της Σελήνης σήμερα σε οδηγεί σε μια ευκαιρία ή μια νέα προοπτική. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που φέρνουν άρωμα στη συναισθηματική σου ζωή και είναι μια καλή μέρα για να νιώσεις έμπνευση για τη βελτίωση της ζωής σου με βασικούς τρόπους ή να διαχειριστείς ορισμένες από τις κρίσιμες λεπτομέρειες των καθημερινών υποθέσεών σου. Είσαι πρόθυμη να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να γεφυρώσεις τις όποιες αποστάσεις. Αν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες το επόμενο διάστημα σε βοηθούν να διαπιστώσεις πως έχεις αδικήσει πολύ τον εαυτό σου στο παρελθόν.

Καρκίνος
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου ή να συναντήσεις κάποιον ξεχωριστό σήμερα. Ο ρομαντισμός μπορεί να ενισχυθεί και οι μακροχρόνιες σχέσεις επωφελούνται από τη φιλική ενέργεια της διέλευσης Άρη – Ποσειδώνα. Αν σε μια σχέση απαιτείται εκτίμηση είναι καλή στιγμή να τη δείξεις. Οι διελεύσεις επίσης σήμερα σου δίνουν τη δυνατότητα να καθοδηγείς πιο εύκολα τους άλλους ή θα μπορούσες να μάθεις κάτι που ανεβάζει τα επίπεδα σεβασμού. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, μια εξέλιξη σε κάνει χαρούμενη και επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων
Με τις σημερινές διελεύσεις είσαι σε καλή κατάσταση για να ξεπεράσεις λίγο τα όρια και να φτάσεις κάπου που ονειρεύεσαι. Μπορεί διαισθητικά να καταλήξεις στην επίλυση ενός προβλήματος ή να ανακαλύψεις πληροφορίες που προηγουμένως σου διέφευγαν. Αν έχεις προωθήσει ένα έργο υγείας ή εργασίας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις με δημιουργικούς ή ευφάνταστους τρόπους. Δείξε κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου κι αν είσαι μόνη, στον εαυτό σου που χρειάζεται φροντίδα.

Παρθένος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού σου εκτιμάς την αίσθηση άνεσης, οικειότητας και ασφάλειας περισσότερο από το συνηθισμένο. Είναι η εποχή του Σεληνιακού μήνα που θέλεις να νιώσεις ή να φτιάξεις μια δική σου φωλιά. Με μια διέλευση του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μπορούσες να ενισχύσεις μια σχέση. Οι κοινές στιγμές ή δραστηριότητες φαίνονται πιο σημαντικές από τα λόγια αυτήν τη στιγμή. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά μην αποκλείεις το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης ή μιας δυνατής γνωριμίας.

Ζυγός
Με τη σημερινή διέλευση του Άρη με τον Ποσειδώνα οι περιστάσεις ή οι εισερχόμενες πληροφορίες σε βοηθούν να νιώσεις πιο άνετα ή ασφαλής. Η σωματική και συναισθηματική θεραπεία δένουν καλά αυτήν τη στιγμή. Αναλαμβάνεις δράση για να φέρεις περισσότερη αρμονία, γαλήνη, ομορφιά ή ισορροπία στο περιβάλλον σου. Τα περίπλοκα θέματα στα εργασιακά φαίνεται να κατανοούνται ευκολότερα όταν επιτρέπεις στη διαίσθησή σου να λειτουργήσει για σένα. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά κάποιες εξελίξεις που αφορούν στο παρελθόν σε κάνουν να πιστεύεις ακόμα και σε μια επανασύνδεση.

Σκορπιός
Ενώ η Σελήνη κινείται σε έναν σταθερό τομέα του ηλιακού σου διαγράμματος σήμερα, είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς σκέψεις και να εκφραστείς δημιουργικά. Οι δυνάμεις αντίληψης και πειθούς σου είναι επίσης σε εξαιρετική φάση. Αναλαμβάνεις δράση για να διορθώσεις πράγματα που σε έκαναν δυστυχισμένη, να επεκτείνεις την επικοινωνία ή τις χειρονομίες προς κάποιον που θα ενισχύσουν τη σύνδεση. Η διαίσθηση τείνει να κυριαρχεί και να ευνοεί νοητικές εργασίες, ταξίδια και μεταφορές. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της κι αν είσαι μόνη, προκύπτουν το επόμενο διάστημα εξαιρετικές νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα υποστηρίζει το να εμπλακείς σε δραστηριότητες που προάγουν τα ενδιαφέροντα ή τα προσωπικά σχέδιά σου με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιό σου. Αισθάνεσαι μια έντονη επιθυμία να γυρίσεις σελίδα και ταυτόχρονα μια επιρροή του Άρη με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη σύνδεσή σου με τη διαίσθησή σου, καθιστώντας κατάλληλη τη στιγμή για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα και τα διαισθητικά συναισθήματά σου. Εμπιστεύσου τις αποφάσεις σου στα εργασιακά και ανάλαβε πιο ενεργή δράση.

Αιγόκερος
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αναδεικνύοντας τον εσωτερικό κόσμο σου. Έχεις τη φυσική τάση να μένεις λίγο πίσω, να επεξεργάζεσαι και να στοχάζεσαι. Ήρθε η ώρα να αναγεννηθείς σωματικά και πνευματικά, και σε αυτό βοηθάει και η επιρροή του Άρη με τον Ποσειδώνα. Τα επίπεδα της συναισθηματικής νοημοσύνης είναι πολύ υψηλά και είναι μια καλή μέρα για να μπεις σε ένα θετικό μονοπάτι. Έχεις ταλέντο να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις στα εργασιακά και ταυτόχρονα να πείθεις.

Υδροχόος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της φιλίας σου είναι καιρός να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους ή να δεσμευτείς μέσω κοινών δραστηριοτήτων. Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σε αρμονία προσφέρεις την υποστήριξή σου μέσω πρακτικής βοήθειας η οποία είναι ανταποδοτική και θεραπευτική. Αισθάνεσαι καλύτερα αν εργάζεσαι προς ένα ιδανικό ή σκοπό. Αξιοποίησε τη διαισθητική σου ικανότητα και την δημιουργική πλευρά σου τόσο στα εργασιακά όσο και στα συναισθηματικά.

Ιχθείς
Ο Άρης εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα και η δημιουργική έκφραση έρχεται πιο εύκολα και φυσικά. Οι άνθρωποι δίνουν ενέργεια και μέσα από αυτούς αποκτάς έμπνευση. Η συνεισφορά σου σε μια ομαδική προσπάθεια μπορεί να εκτιμηθεί και λίγη ευφάνταστη εξερεύνηση μπορεί να οδηγήσει σε διασκεδαστικές και πολύτιμες αποκαλύψεις. Είναι μια όμορφη και καλή περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή.

Πηγή

Σχετικά

Back to top