Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

at 12:09 πμ
263

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και οι καθυστερήσεις και τα κενά στον τομέα της φιλίας, της καριέρας και της φήμης σου σταματούν μέρα με τη μέρα. Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής είναι καλή ιδέα να αναζητήσεις δραστηριότητες που βοηθούν στη συναισθηματική σου ανανέωση. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να αναλάβεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο ή η πρωτοποριακή σκέψη σου διεγείρει τη φιλοδοξία και τον ενθουσιασμό σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της.

Ταύρος
Οι συνθήκες μπορεί να είναι ασαφείς σε κάποια σημεία και θα λέγαμε ότι η μέρα σου μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεταβατική. Μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης κίνησης ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις με τους στόχους σου και τα σχέδιά σου. Μια διέλευση Άρη – Δία επηρεάζει επίσης τη μέρα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου. Αναζωογονητικές εμπειρίες στη συναισθηματική σου ζωή ανεβάζουν την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
Ο Ερμής σταματά και στρίβει σε ορθόδρομη πορεία σήμερα και αυτή η μετατόπιση βοηθά να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου και να επιταχύνεις τις νοητικές διαδικασίες. Ωστόσο η χαλάρωση είναι το καλύτερο που μπορείς να επιλέξεις και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις σχέσεις, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Επίσης αίρονται οι καθυστερήσεις σχετικά με εκπαιδευτικές, ταξιδιωτικές ή εκδοτικές προσπάθειες. Μπορείς να λύσεις προβλήματα και κυρίως να τα βρεις με τον εαυτό σου σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και φτάνεις στο τέλος ενός νοητικού αποπροσανατολισμού. Ακόμη κι έτσι απομένει λίγος χρόνος ακόμη για να συνεχίζουν οι επικοινωνίες να μπερδεύονται, ωστόσο διαφαίνεται ένα φως στο τούνελ. Τις επόμενες μέρες έρχονται πληροφορίες που θα διευκολύνουν τις εργασιακές υποθέσεις και αποφάσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σε πλησιάσει έστω και διστακτικά. Εάν είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν.

Λέων
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καθυστερήσεις να υποχωρούν τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Καθώς έρχονται περισσότερες πληροφορίες ή διαμορφώνονται νέες προοπτικές, θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα εξοπλισμένη για να λαμβάνεις αποφάσεις ειδικά αυτές που σχετίζονται με συνεργασίες, εργασίες και υγεία. Ωστόσο η μέρα είναι καταλληλότερη για παρατήρηση παρά για δράση. Η συναισθηματική σου ζωή αλλά και τα θέλω σου γίνονται πιο ξεκάθαρα.

Παρθένος
Ο πλανητικός σου κυβερνήτης επανέρχεται σε ορθή πορεία και ως αποτέλεσμα έρχονται περισσότερες πληροφορίες ή μια διαφορετική προοπτική, βοηθώντας σε στην διευκρίνηση ορισμένων θεμάτων που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά, την υγεία, τα δημιουργικά έργα και τα ρομαντικά θέματα. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για γρήγορες ή τολμηρές κινήσεις ακόμα. Παρατηρείς την ανάγκη σου για αξιόπιστες απαντήσεις στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Είναι καλή η μέρα για να την αντιμετωπίσεις ως μια μεταβατική περίοδο και να κάνεις υπομονή. Με τον Ερμή να στρέφεται σε ορθή πορεία θα δεις κάποια πρόοδο ή κίνηση προς τα εμπρός σε έργα και προσπάθειες που σταμάτησαν, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με τα χόμπι σου, το σπίτι, την οικογένεια ή τις φιλίες σου. Αυτά βέβαια δεν συμβαίνουν αμέσως αλλά σταδιακά. Η συναισθηματική σου ζωή και κυρίως τα θέλω σου ξεκαθαρίζουν.

Σκορπιός
Ενώ οι σημερινές ενέργειες απαιτούν λίγη υπομονή έχεις πολλούς λόγους να νιώθεις ενθάρρυνση. Ο Ερμής στρέφεται σε ορθή πορεία κι έτσι τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα διαπιστώσεις πως πολλά σχέδια ή έργα που έχουν σταματήσει αρχίζουν να κινούνται ξανά. Μπορείς να βιώσεις βελτιωμένες επικοινωνίες και σχέσεις με την οικογένεια και περισσότερη πίστη ή αυτοπεποίθηση γενικά. Η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται από τις δικές σου αποφάσεις και κινήσεις.

Τοξότης
Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων και σταδιακά θα απολαμβάνεις περισσότερη σαφήνεια στις επικοινωνίες, μεγαλύτερη ευκολία στις μετακινήσεις και στα οικονομικά σου. Ωστόσο το σήμερα και το αύριο απαιτούν πρόσθετη προσοχή στην πραγματοποίηση αγορών, επικοινωνιών και οδηγιών. Το πνεύμα σου είναι δυνατό και μπορείς να διαβάσεις εύκολα τα κρυφά νοήματα. Κάνε τη συναισθηματική σου ζωή πιο ασφαλή παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Αιγόκερος
Ο Ερμής που αυτήν τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιό σου γυρίζει ορθόδρομος και έτσι τις επόμενες μέρες και εβδομάδες η αναποφασιστικότητά σου ξεκαθαρίζει και η περισυλλογή θα αποδώσει καρπούς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την υγεία, την εργασία, τα οικονομικά και τα προσωπικά σχέδια. Μια διέλευση σήμερα Άρη – Δία ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και αυτό λειτουργεί ευεργετικά τόσο στα επαγγελματικά όσο στα συναισθηματικά σου.

Υδροχόος
Ο πλανήτης της επικοινωνίας αρχίζει την ορθόδρομη πορεία του και ως αποτέλεσμα θα διαπιστώσεις ότι οι αποφάσεις γίνονται πιο ξεκάθαρες και οι καθυστερήσεις εξαφανίζονται. Πολλές πρόσφατες παρεξηγήσεις είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες. Μια όψη Άρη – Δία επηρεάζει επίσης την ημέρα ενθαρρύνοντας την αυτοπεποίθησή σου στην αντιμετώπιση αγχωτικών καταστάσεων. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις -όχι απαραίτητα ευχάριστες ή εύκολες.

Ιχθείς
Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες και θα δεις κάποια κίνηση προς τα εμπρός σε εκείνες τις σχέσεις και τις προσπάθειες που αντιμετώπισαν καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα. Τα δύσκολα προβλήματα και η αναποφασιστικότητα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Ωστόσο προς το παρόν δείξε ιδιαίτερη προσοχή στις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους και σκέψου ότι μπορεί να σου λείπουν σημαντικές λεπτομέρειες. Αισθάνεσαι αναζωογονημένη συναισθηματικά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top