Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
850
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Πιθανότατα υπάρχει κάποια ένταση στην ημέρα και ίσως κάποια ψυχική πίεση. Ένα θέμα σταδιοδρομίας ή μια κίνηση προς τα εμπρός σε ένα μεγάλο έργο μπορεί να συμβεί τώρα, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας ενώνονται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Οι φόβοι και οι ανησυχίες ίσως προκαλέσουν επανεξέταση ενός αδύναμου τομέα της ζωής σου. Εάν ανησυχείς για τη φήμη ή την επαγγελματική σου πορεία αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σκληρά για να κάνεις διορθώσεις. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από την όλη ψυχολογία σου.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξει μια τάση είτε να εστιάσεις σε ένα πρόβλημα ή μια γνώμη είτε να ακολουθήσεις αποφασιστικά ένα προσωπικό συμφέρον και να διερευνήσεις ένα θέμα πληρέστερα. Μπορεί να εκνευριστείς για ένα θέμα ή μια ιδέα κι αυτό να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου. Μια ανταλλαγή ιδεών μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε ένα απογοητευτικό παιχνίδι εξουσίας. Μην επιτρέψεις σε όλη αυτήν την κατάσταση να επηρεάσει τη συναισθηματική σου ζωή και να σε οδηγήσει σε αρνητικές σκέψεις.

Δίδυμοι
Οι σκέψεις σου τρέχουν βαθιά καθώς -όχι μόνο- ο Ερμής διέρχεται από τον τομέα των κρυφών και οικείων θεμάτων σου, ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα σήμερα αποκαλύπτοντας νέα στρώματα σε μια κατάσταση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για έρευνα και διερεύνηση αν και μπορεί να καταλήξεις να το φτάσεις πολύ μακριά αν δεν είσαι προσεκτική. Επιδίωξε να καλλιεργήσεις την επιθυμία σου να  φτάσεις στην ουσία ενός θέματος μόνο μέχρι του σημείου που σε εξυπηρετεί καλά.

Καρκίνος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει περισσότερη ψυχική ένταση και μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι οι σκέψεις σου στρέφονται συχνά σε ένα θέμα σχέσης ή κάποιος να θελήσει την αμέριστη προσοχή σου. Οι άνθρωποι σήμερα έχουν την τάση να παίρνουν τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά από ότι στην πραγματικότητα είναι, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα όρια. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, μην υπεραναλύεις τα πάντα γιατί φτάνεις στο σημείο να απογοητεύεσαι.

Λέων
Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται σήμερα, η ψυχική ένταση αυξάνεται. Μπορεί να βιώσεις μια ισχυρότερη επιθυμία και ώθηση να είσαι αποτελεσματική τείνοντας να τυλίξεις το μυαλό σου γύρω από προβλήματα και να αντιμετωπίσεις τις ψυχικές προκλήσεις. Πρόσεξε την τάση του να είσαι αυταρχική όχι μόνο στον εργασιακό χώρο σου αλλά και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και βρες θεραπευτικές δραστηριότητες.

Παρθένος
Ενώ η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας σε έναν τομέα του χάρτη σου που ενθαρρύνει τη διαφοροποίηση, η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα είναι πιο εξιδανικευμένη και φέρνει περισσότερη ψυχική ένταση. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου αρκετά απορροφημένο σε ένα θέμα που φαίνεται να εκλιπαρεί για επίλυση ή περαιτέρω έρευνα που πιθανώς σχετίζεται με ένα δημιουργικό έργο, ένα παιδί ή μια ρομαντική σχέση. Ένα γεγονός ίσως σε αναγκάσει να δώσεις προσοχή σε κάτι που συνήθως θα απόφευγες.

Ζυγός
Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα να ευθυγραμμίζονται έχεις την τάση να ψάχνεις για απαντήσεις. Οι συζητήσεις μπορεί να περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια, το παρελθόν, συναισθηματικά θέματα ή τη ζωή στο σπίτι. Ωστόσο είναι λίγο πιο εύκολο να πατάτε ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Η διοχέτευση ενέργειας για την πραγματοποίηση σχεδίων, την οργάνωση του σπιτιού ή τις οικογενειακές δραστηριότητες μπορεί να είναι πιο πετυχημένη. Ωστόσο υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος να συγκεντρωθείς υπερβολικά σε μια ιδέα και να χάσεις το ζωτικό σημείο.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν βαθύτερη σκέψη ή ανάλυση. Μπορεί να προκύψει ένα περίπλοκο θέμα που απαιτεί την πλήρη προσοχή σου ή το μυαλό σου μπορεί να κολλήσει σε ένα δίλημμα ή πρόβλημα. Ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις τη φυσική σου ευφυΐα για να διατηρήσεις υγιείς τις επικοινωνίες. Οι συζητήσεις τείνουν να είναι πιο βαριές και πιο διεισδυτικές από ότι συνήθως.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και εσύ τείνεις να ξεκουράζεσαι, να στοχάζεσαι και να θεραπεύεις. Αργότερα μεταβαίνει στο δικό σου ζώδιο και επιθυμείς περισσότερες αλληλεπιδράσεις. Οι σημερινές διελεύσεις σε ωθούν σε πιο βαθιά σκέψη και αποστασιοποίηση σε άλλους τομείς. Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται θα μπορούσες να νιώσεις ελαφρώς ανήσυχη καθώς η ψυχική ένταση αυξάνεται.

Αιγόκερος
Ερμής και Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου σήμερα κάτι που μπορεί να σε κάνει  θέμα συζήτησης. Διαφορετικά μπορεί να σκοπεύεις να λύσεις ένα προσωπικό  θέμα. Είσαι αποφασισμένη να βρεις μια απάντηση ή να ανακαλύψεις μια αλήθεια ή είσαι ιδιαίτερα ευάλωτη στην πειθώ σήμερα. Ίσως θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον ή στις επικοινωνίες σου. Οι συζητήσεις μπορεί να προκαλέσουν βαθύτερα ζητήματα και τα προκλητικά σχόλια θα μπορούσαν να ληφθούν με λάθος τρόπο.

Υδροχόος
Πολλά συμβαίνουν στην ιδιωτική σου ζωή ή στον εσωτερικό κόσμο σου με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Μπορεί να είναι μια περίοδος έντονων σκέψεων, ένα μυστήριο προς επίλυση ή ένα παλιό πρόβλημα που επιζητά λύση. Ενώ συγκεντρώνεσαι υπερβολικά σε κάτι αμελείς τις προτεραιότητες σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας κι αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν σε προβληματίζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Ιχθείς
Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται με περισσότερους από έναν τρόπους σήμερα, είναι μια εποχή μεγαλύτερης ψυχικής έντασης. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα με νέα κατανόηση και διορατικότητα καθώς μπορείς να δεις περισσότερα επίπεδα μιας κατάστασης. Φρόντισε να αποφύγεις να κολλήσεις με παλιές συνήθειες και μεθόδους για καλύτερα αποτελέσματα και πιο ανεβασμένη ψυχολογία. Οι συνομιλίες με φίλους και δραστηριότητες δικτύωσης σου προσφέρονται ουσιαστικές μαθησιακές εμπειρίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top