Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
675
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να έρθει σαν υπενθύμιση ή ως ένα σημείο καμπής που σχετίζεται με τα χρήματα, τις αξίες και τα ταλέντα σου, με τα μεγαλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία (υλικά ή άλλα). Είναι η πρώτη έκλειψη σε ένα σετ που επηρεάζει τα χρήματα και τον άξονα κοινής χρήσης μέχρι τον Οκτώβριο του 2023! Η αναταραχή ή η δυσαρέσκεια που προκαλείται τώρα θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματά σου. Σήμερα είναι δύσκολο να ευχαριστήσεις τους γύρω σου αλλά ίσως είναι απλώς μια αντανάκλαση της δικής σου αναταραχής και του άγχους.

Ταύρος
Η σημερινή έκλειψη στο ζώδιό σου φέρνει ένα προσωπικό θέμα σου στο προσκήνιο. Η αναγνώριση ισχυρών συναισθημάτων για ένα θέμα μπορεί να σε βγάλει σε ένα νέο μονοπάτι. Κάνεις σπουδαίες ανακαλύψεις σχετικά με το σχέδιο ζωής, το σώμα και τη στάση καθώς και τις προοπτικές σου. Έχοντας κατά νου ότι οι ξαφνικές ορμές και επιθυμίες μπορεί να αφορούν περισσότερο στην εσωτερική αναταραχή παρά τη συναισθηματική αλήθεια, κινήσου ανάλογα. Σήμερα απόφυγε τις λανθασμένες εκτιμήσεις σχετικά με τους ανθρώπους γύρω σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή έκλειψη μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση για να επιβραδύνεις τους ρυθμούς και τα σχέδιά σου προκειμένου να αποφύγεις τη σκληρή πίεση στον εαυτό σου. Τα συναισθήματα για ένα θέμα του παρελθόντος γίνονται ξεκάθαρα, ή ένα μυστικό θέμα αποκαλύπτεται. Μπορεί επίσης να σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής που σχετίζεται με ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Η μετακίνηση της Σελήνης σήμερα στο ζώδιό σου σε παρακινεί να συνδεθείς με τους γύρω σου με ουσιαστικό τρόπο, είτε αυτό αφορά στη συναισθηματική είτε στην επαγγελματική σου ζωή.

Καρκίνος
Η σημερινή έκλειψη υποδηλώνει μια ξαφνική εμπλοκή με τους άλλους. Ξεκινά μια περίοδος σημαντικών αποκαλύψεων και θα δεις τις φιλίες, τις συνδέσεις και τους στόχους ευτυχίας σου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτή η έκλειψη έχει έναν τρόπο να στρέφει την προσοχή σου σε τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει δυσλειτουργικοί ή μη ικανοποιητικοί. Σήμερα αναρωτιέσαι αν σε εκτιμούν οι άλλοι και βγάζεις στην επιφάνεια τον καλύτερο σου εαυτό σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Λέων
Η σημερινή έκλειψη μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που σχετίζονται με την καριέρα, τις ευθύνες και τη γενική πορεία της ζωής σου. Μπορεί ακόμα να αφυπνιστείς σε μια ονειρεμένη δουλειά ή να ανακαλύψεις ένα μονοπάτι που σε παρακινεί να πάρεις μια νέα κατεύθυνση. Είσαι σε θέση να επιδείξεις την επαγγελματική και υπεύθυνη πλευρά σου έτσι ώστε να γίνει ευκολότερη η κατάκτηση των στόχων σου. Σήμερα ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε μια μικρή προκλητική όψη μπορεί να υποδείξουν μικρά προβλήματα που εμφανίζονται στις αλληλεπιδράσεις σου κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου είτε με το συναισθηματικό σου κόσμο.

Παρθένος
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης σου υπενθυμίζει την ανάγκη σου για έμπνευση και περιπέτεια. Τα θαμμένα συναισθήματα χρειάζονται κάποιας μορφής απελευθέρωση και θα μπορούσες να νιώσεις συγκλονισμένη με τα όσα πρέπει να μάθεις, να κάνεις ή να κατανοήσεις έτσι ώστε να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις. Η κοσμοθεωρία σου αλλάζει κι αυτό επηρεάζει τις επιλογές, τις αποφάσεις και την πορεία σου προς τα εμπρός. Προς το παρόν αφιέρωσε χρόνο για να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις νέες πληροφορίες που έρχονται στο δρόμο σου.

Ζυγός
Η σημερινή έκλειψη φέρνει φώτιση ή κορύφωση σε ένα θέμα που σχετίζεται με τα οικονομικά ή τις στενές σχέσεις. Αναδύονται αληθινά συναισθήματα που θα σε οδηγήσουν σε αλλαγές και η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα πριν αναπτυχθούν. Σήμερα απόφυγε τις εντάσεις στα εργασιακά που μπορούν να σε αποδιοργανώσουν. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της εξαιτίας της ψυχολογίας σου.

Σκορπιός
Η έκλειψη Σελήνης σήμερα μπορεί να προκαλέσει μια συμφιλίωση με τα συναισθήματά σου για κάποιον ή να αναγνωρίσεις τις ανάγκες που έχεις παραβλέψει. Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη από τις πολλές που επηρεάζουν άμεσα το ζώδιό σου για τα επόμενα δυο χρόνια. Προτρέπει μια εξερεύνηση της συνεργασίας και της ανεξαρτησίας σου και οι αποκαλύψεις που θα προκύψουν είναι χρήσιμες και σημαντικές. Σήμερα άκουσε τα συναισθήματά σου αλλά μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Οι περισπασμοί είναι πολλοί αλλά προσωρινοί.

Τοξότης
Η σημερινή έκλειψη φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στην εργασία, την υγεία, τις ρουτίνες ή τις συνήθειες και πιθανόν να δημιουργεί μια δυσαρέσκεια η οποία θα σε οδηγήσει όμως σε βελτιώσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο τι είναι υγιές για σένα τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Σήμερα δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου υποθέσεών σου και απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Αιγόκερος
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης φέρνει ένα νέο και δυνατό θέμα στη ζωή σου που σχετίζεται με τον ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά ή τα χόμπι. Μια μεγάλη καμπή στην κοινωνική σου ζωή σε βοηθά να απορρίψεις τις αναστολές και να ακούσεις την καρδιά σου. Από σήμερα αναζητάς τη χαρά, την έκφραση και τη δημιουργικότητα. Βάλε τα δυνατά σου για να παραμερίσεις το εγώ σου και να μην δημιουργήσεις παρεξηγήσεις στα εργασιακά και προσωπικά σου.

Υδροχόος
Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν με τη Σεληνιακή έκλειψη καθώς είναι μια ισχυρή συνειδητοποίηση για θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ασφάλεια. Αυτή η έκλειψη μπορεί να αφορά στην αναγνώριση της ανάγκης σου για την οικογένεια ή είναι μια έκκληση για δράση καθώς η προσωπική σου ζωή χρειάζεται μια προσοχή. Μπορεί να χρειαστούν επισκευές στο σπίτι, μετακομίσεις ή αλλαγή συνθηκών διαβίωσης. Λαμβάνεις θετικά μηνύματα στα εργασιακά και η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα.

Ιχθείς
Η σημερινή έκλειψη μπορεί να φέρει μια ξαφνική συνειδητοποίηση της ανάγκης να φροντίσεις καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις. Μπορεί να υπάρξουν προθεσμίες και πραγματικότητες γραφειοκρατίας ή θελήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα. Είναι καλύτερο να εξισορροπήσεις τη λογική με το συναίσθημα, να είσαι σταθερή και γνήσια αποφεύγοντας βιαστικές λέξεις και κινήσεις. Σήμερα είναι πιο εύκολο να δεις τις διαφορές παρά τις ομοιότητες στις σχέσεις σου κι αυτό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό.

Πηγή

Σχετικά

Back to top