Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
349
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Δραστηριότητες που τροφοδοτούν τη φαντασία και την αίσθηση μαγείας και μυστηρίου μπορεί να είναι θεραπευτικές, καθώς θέλεις να απελευθερώσεις την ένταση και να επικεντρωθείς στον εσωτερικό κόσμο σου. Η έμπνευση στα εργασιακά μπορεί να προέρθει από μια προσωπική στιγμή καθώς η πίστη σε κάποιους στόχους σου ανθίζουν. Δώσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου προκειμένου να σου επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν χρειάζεται να κάνεις σκόντο στα θέλω σου προκειμένου να είσαι με κάποιον.

Ταύρος
Ίσως είναι καλύτερο να προσεγγίσεις τα πράγματα με πιο χαλαρό και δημιουργικό τρόπο σήμερα. Ένα πνεύμα αποδοχής ή υποστήριξης στις σχέσεις σου είναι συγκινητικό. Είναι καλύτερο να ακούς, να μοιράζεσαι και να θεραπεύεις παρά να πιέζεις ή να ερευνάς. Η διαίσθηση είναι κυρίαρχη και μπορεί να αποφασίσεις να ακούσεις με περισσότερη προσοχή τις προαισθήσεις ή τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Μην πιέζεις τον αγαπημένο σου προκειμένου να του επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, αναγνώρισε και κατανόησε τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι
Έχεις μια ισχυρή εκτίμηση για το περιβάλλον και τις σχέσεις σου σήμερα. Η πνευματική και συναισθηματική πλευρά της ζωής αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Είναι μια καλή στιγμή να απομακρυνθείς από ένα πρόβλημα για να αποκτήσεις προοπτική και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις μη υλικές σου ανάγκες. Μια εμπνευσμένη πτυχή στους τομείς της εργασίας και της σταδιοδρομίας σου ενισχύει τη διαίσθηση και τη φαντασία σου σε πρακτικά θέματα. Η συναισθηματική πορεία και εξέλιξή σου είναι στα δικά σου χέρια και θα εξαρτηθεί από τις επιλογές σου.

Καρκίνος
Είναι εύκολο να αντλείς υπομονή το πρώτο μισό της ημέρας. Το να μοιράζεσαι ένα όνειρο, ένα ιδανικό ή μια πεποίθηση με κάποιον μπορεί να ενισχύσει τις συνδέσεις σου. Αναζητάς τρόπους να επανασυνδεθείς με εκείνες τις δραστηριότητες που θρέφουν το πνεύμα σου και ενθαρρύνουν την έκφρασή σου. Μπορεί να υπάρξει μια ένταση στα εργασιακά που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται τη φροντίδα σου για αυτό κανάκεψε τον λιγάκι απόψε. Εάν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Λέων
Οι ενέργειες είναι κατάλληλες για να χρησιμοποιήσεις τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, ή ακόμα καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και να συμβούν απελευθερώνοντας τις πιέσεις για τη λήψη αποφάσεων ή συμπερασμάτων. Μια αίσθηση ανισορροπίας στα εργασιακά σου δημιουργεί αργότερα άγχος. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ή την οικογένεια είναι βελτιωμένες. Μην διστάσεις να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις δραστηριότητες που εμπνέουν τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά σου με τη διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα. Η πίστη, η φαντασία και το πνεύμα ανθίζουν πλήρως. Οι ενέργειες ευνοούν στο να απομακρυνθείς λίγο από τα προβλήματα, ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις μια νέα προοπτική. Η συναισθηματική σου ζωή χρωματίζεται.

Ζυγός
Είσαι στο σωστό μέρος για να απολαύσεις άνετες, γήινες και χαλαρωτικές δραστηριότητες. Τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας αφήνεις την ένταση και επικεντρώνεσαι περισσότερο στα οικονομικά. Μην διστάσεις εάν νιώσεις ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες προσαρμογές στα εργασιακά. Η φαντασία σου βοηθά στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα από την κοινωνική σου ζωή για αυτό φρόντισε τη βελτίωση της.

Σκορπιός
Είναι φυσικό να συγκεντρωθείς στο πρώτο μισό της ημέρας και να αφήσεις κάποιες συναισθηματικές αποσκευές για λίγο πίσω σου, να νιώσεις λίγη χαρά και να απολαύσεις ήσυχες και ιδιωτικές στιγμές. Προτιμάς δραστηριότητες που προάγουν την πνευματική ευεξία και την ανάπτυξή σου στα εργασιακά. Ωστόσο με τον Άρη στο ζώδιό σου σε μια άβολη γωνία με τον Χείρωνα αργότερα, μπορεί να υπάρξει μια δυσκολία να εκπληρώσεις κάποιες επιθυμίες σου επειδή δεν μπορείς να προσδιορίσεις πλήρως τι θέλεις πραγματικά.

Τοξότης
Σήμερα σε γοητεύει το μυστηριώδες, το κρυφό ίσως και το παρελθόν. Βρίσκεις εύκολα υποστήριξη για τις ανάγκες σου για ιδιωτικότητα και συναισθηματική ανανέωση ή ήρεμες δραστηριότητες με άλλους. Αργότερα ίσως νιώσεις μια ένταση στα εργασιακά, για αυτό απόλαυσε το πρώτο μισό της ημέρας. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται μέσα από την επικοινωνία και τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε νέες εμπειρίες και δραστηριότητες.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα σήμερα και οι επικοινωνίες ή η φιλία και η συντροφικότητα μπορούν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Μπορεί να επιλέξεις να δεις τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων ως ελκυστικές και ενδιαφέρουσες παρά ενοχλητικές επιτρέποντάς σου να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου περισσότερο από το συνηθισμένο. Είναι μια καλή στιγμή να αφήσεις κατά μέρος προσωπικές ατζέντες και να προσεγγίσεις αγαπημένα σου πρόσωπα.

Υδροχόος
Η επιβράδυνση και ένας μικρός δισταγμός μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου σήμερα. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις αρκεί να την εμπιστευτείς. Η σύνδεσή σου με τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να σου εξασφαλίσει πληροφορίες για την οικονομική ευημερία σου και την εξέλιξη των επαγγελματικών στόχων σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον κυρίως αν είσαι μόνη.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο σήμερα προσελκύοντας και διεγείροντας τα συναισθήματά σου. Με τον Ήλιο σε αρμονία με τον Ποσειδώνα είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν με τη φυσική τους ροή από το να πιέσεις καταστάσεις. Εμπιστεύσου την έμφυτη διαίσθησή σου κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας. Μια ήρεμη συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα δώσει λύσεις στις όποιες διαφορές σας. Εάν είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top