Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
338
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι ενέργειες σήμερα είναι κατάλληλες για να αναλογιστείς πρόσφατα γεγονότα και να τα αφήσεις να κυλήσουν μόνα τους χωρίς να τα πιέσεις. Παρόλο που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο φεγγάρι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι νέο καθώς ήδη μια αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να ταξινομήσεις τις σκέψεις σου και να παρατηρήσεις τι γίνεται γύρω σου. Με τη συζήτηση θα καταφέρετε με τον αγαπημένο σου να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα και να ανακτήσετε τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα με ευχάριστες συναντήσεις, κυρίως με φίλους.

Ταύρος
Η συζήτηση για τα προβλήματα μπορεί να είναι χρήσιμη και ικανοποιητική σήμερα. Προσπάθησε να κάνεις ό,τι μπορείς προκειμένου να χαλαρώσεις και ενώ μπορεί να έχεις εξαιρετικές επικοινωνίες η εικόνα είναι ελλιπής και θα πρέπει να αντισταθείς σε οποιαδήποτε πίεση. Το να αφήσεις κάποια κομμάτια να ξεδιπλωθούν από μόνα τους είναι μια καλή και ίσως πιο αποτελεσματική ιδέα. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται τρυφερά και ερωτικά. Εάν είσαι μόνη, η αναπόληση σου δημιουργεί μελαγχολία.

Δίδυμοι
Μια επούλωση ή συνομιλία οικοδόμησης εμπιστοσύνης μπορεί να συμβεί με έναν σύντροφο ή έναν καλό φίλο. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Μια μέρα πριν τη νέα Σελήνη στόχευσε σε ευχάριστες, ήσυχες και χωρίς πίεση δραστηριότητες καθώς προετοιμάζεσαι για μια επερχόμενη πολυάσχολη περίοδο. Οραματίσου στόχους που σχετίζονται με την καθημερινή ρουτίνα και την υγεία σου. Η συντροφιά του αγαπημένου σου σε αναζωογονεί. Αν είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια περίοδο αλλαγών.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για δέσιμο μέσω υποστηρικτικών συζητήσεων και παραγωγικές συνεδρίες σκέψης. Ίσως μάθεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες όμως προσπάθησε να διατηρήσεις το μυαλό σου ήσυχο και ήρεμο. Τα ενδιαφέροντα και οι κατευθύνσεις μπορεί να αλλάξουν μετά την αυριανή νέα Σελήνη και αυτό που θα ξεκινήσεις τώρα μπορεί να μην πραγματοποιηθεί ή να κρατήσει λίγο. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για αυτό και μπορείς να έχεις εξαιρετικές ιδέες. Οι ευχάριστες συζητήσεις σε ανακουφίζουν σε συναισθηματικό επίπεδο.

Λέων
Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι παιχνιδιάρικες και επίσης χρήσιμες. Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν την αντανάκλαση, την ελαφριά συζήτηση και την παρατήρηση. Η νέα Σελήνη που θα συμβεί αύριο βοηθά στο να αφήσεις πίσω σου κακές συνήθειες και συμπεριφορές όμως όχι στο να πάρεις ολοκαίνουριες πρωτοβουλίες. Η γοητεία σου είναι ισχυρότατη σήμερα για αυτό και συναισθηματικά μπορείς να κολακεύσεις και να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Νέα ενδιαφέροντα και κατευθύνσεις είναι στα σκαριά με την αυριανή νέα Σελήνη να φέρνει νέα ενέργεια στη ζωή σου για μάθηση, κοινή χρήση και σύνδεση. Η σημερινή μέρα ωστόσο είναι καλύτερη για σκέψη, αναθεώρηση για το τι θα ήθελες να αλλάξει και να βελτιωθεί στη ζωή σου. Το να παίζεις με ιδέες στα εργασιακά είναι ανάλαφρη εμπειρία αν δεν υπάρχει βέβαια πίεση για δεσμεύσεις και συμπεράσματα. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε γίνεται ιδιαίτερα εκδηλωτικός και τρυφερός. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις κατακτήσεις σου.

Ζυγός
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο δικό σου ζώδιο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας συναντώντας τον Ερμή και θέλεις να εκφραστείς περισσότερο. Αλλαγές κατεύθυνσης και εστίασης επιφυλάσσονται την ερχόμενη εβδομάδα και είναι λογικό σήμερα να θέλεις να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Ωστόσο μπορείς να εξετάσεις τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή τα αισθήματα ασφάλειας καθώς το αυριανό νέο φεγγάρι είναι κατάλληλο για να πάρεις αποφάσεις. Θα μπορούσες να λάβεις χρήσιμες πληροφορίες για τα επαγγελματικά σχέδια σου. Η συναισθηματική αναπόληση μπορεί να σου προκαλέσει εσωστρέφεια.

Σκορπιός
Οι πληροφορίες που έρχονται τώρα μπορούν να σε φέρουν μπροστά σε επαγγελματικούς ή οικονομικούς τομείς. Η αυριανή νέα Σελήνη στο ζώδιο σου δηλώνει μια κρίσιμη στιγμή για αναθεώρηση και αξιοποίηση της διαίσθησης σου. Η στάση σου αυτή που ξεκινά αύριο μπορεί να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις το επόμενο έτος οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να μπεις σε έναν σωστό προγραμματισμό. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η υπερτονισμένη προσωπικότητά σου σε κάνει ακαταμάχητη.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να εξερευνήσεις τις ιδέες σου οπότε φρόντισε να βρεις χρόνο για να αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί με ασφάλεια. Οι καλές ιδέες μπορεί να προκύψουν από περιστασιακές αλληλεπιδράσεις με το δίκτυο. Αυτήν τη μέρα, πριν τη νέα Σελήνη, είναι σημαντικό να μην ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Ο κύκλος που έχεις μπροστά σου αυξάνει την εστίαση σου στην αναπλήρωση, τη θεραπεία, την επισκευή, τη χαλάρωση και το στοχασμό.

Αιγόκερος
Η βαλσαμική Σελήνη σήμερα υποδεικνύει την ανάγκη αποσυμπίεσης. Με την αυριανή νέα Σελήνη είναι καλύτερο να στοχεύσεις στο να στοχαστείς και να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν αποδίδει καθώς προετοιμάζεσαι για νέα ξεκινήματα. Πρόσεξε να μην μιλήσεις πρόωρα σήμερα για ένα θέμα κυρίως στα εργασιακά. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου είναι εποικοδομητική τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Υδροχόος
Έχεις την τάση να σκέφτεσαι αρκετά τώρα και η σημερινή μέρα είναι καλή για ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται ιδιαίτερα για θέματα τα οποία δεν επενδύεις πολύ προσωπικά. Μπορείς όμως να είσαι καλός ενδιάμεσος αυτήν τη στιγμή. Το αυριανό νέο φεγγάρι μπορεί να μετατοπίσει την προσοχή σου και να σηματοδοτήσει την ώρα να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε γεμίζει ενέργεια και επιθυμία για επιτυχία. Εάν είσαι μόνη, είναι καιρός για ξεκαθαρίσματα.

Ιχθείς
Δεν είναι καιρός ακόμα να αναλάβεις δράση ή να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Ωστόσο είναι μια καλή μέρα για να αφήσεις κάτι πίσω σου, ένα θέμα που σε βαραίνει ή εμποδίζει την προσωπική σου ανάπτυξη. Οι ενέργειες ευνοούν τον στοχασμό, την παρατήρηση και τη χαλάρωση. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου είναι γλυκιά και τρυφερή. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι αποφασισμένη να αποκοπείς από παλιές δυσάρεστες εμπειρίες και πρόσωπα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top