Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

at 12:09 πμ
336
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις και μια νέα προσέγγιση στη μάθηση και στη ζωή φέρνει η αρμονική όψη Αφροδίτης – Δία σήμερα. Το να μετακινηθείς λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και σου προσφέρει νέες ευκαιρίες. Απόλαυσε τη μέρα με τη συντροφιά του αγαπημένου σου και προσέλκυσε ανθρώπους που τους νιώθεις γνήσιους, γενναιόδωρους και ειλικρινείς. Εάν είσαι μόνη, νέοι άνθρωποι προστίθενται στην καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Δία σε βοηθούν να συνδεθείς με τους άλλους, ενθαρρύνει το καλό χιούμορ, την απόλαυση και τις προσδοκίες σου. Μια γενναιόδωρη και ανοιχτή προσέγγιση στα εργασιακά φέρνει περισσότερες ανταμοιβές. Έχεις την ανάγκη να δώσεις έμφαση σε ευχάριστες δραστηριότητες και αυτό ευνοεί τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, διανύεις ένα τυχερό διάστημα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η συνεργασία λαμβάνει ώθηση σήμερα με την όψη μεταξύ της Αφροδίτης με τον Δία και φέρνει ή δημιουργεί ένα πνεύμα ευτυχίας, ευγένειας και αισιοδοξίας στις σχέσεις και τις πεποιθήσεις. Μεταφέρεις ή μοιράζεσαι τις ιδέες σου με τους άλλους με απολαυστικούς και εμπνευσμένους τρόπους και οι συμφωνίες είναι ικανοποιητικές και συμφέρουσες για σένα. Ισχυρή τόνωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου δίνουν νέες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα που είναι γεμάτη ειδήσεις και ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Καρκίνος
Με τη σημερινή όψη Αφροδίτης – Δία οι εργασιακές ή οι στενές σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν και είναι πιο εύκολο να σκοντάψεις πάνω σε πληροφορίες που θα επιλύσουν προβλήματα και θα προωθήσουν τα ενδιαφέροντά σου. Τα φυσικά σου ταλέντα είναι πιο εμφανή και έρχονται στη επιφάνεια με πιο υγιή τρόπο. Έχεις την τάση να γίνεσαι πιο στοργική με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστα γεγονότα και ουσιαστικές επικοινωνίες περιλαμβάνει η μέρα σου.

Λέων
Υπάρχει περισσότερη ζεστασιά, εμπιστοσύνη και καλό χιούμορ στις αλληλεπιδράσεις σου. Η συναισθηματική γενναιοδωρία και η αποδοχή μπορεί να είναι μέρος της μέρας σου με την Αφροδίτη να εναρμονίζεται με τον Δία. Μαγνητίζεις με ευκολία αυτό που χρειάζεσαι και σου χαρίζει ευτυχία και γαλήνη. Η μετακίνηση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο προσκήνιο. Η συναισθηματική σου ζωή δείχνει να είναι ενδιαφέρουσα.

Παρθένος
Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Δία μπορείς να νιώσεις προστατευμένη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό βελτιώνει τις σχέσεις σου μαζί τους. Η γενναιοδωρία και η διαφάνεια λειτουργούν υπέρ τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Προκύπτουν νέοι τρόποι για να κάνεις τη ρουτίνα στη δουλειά ή τη ζωή σου στο σπίτι πιο ευχάριστη και δημιουργική. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά φορτίζεις τις μπαταρίες σου με τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων.

Ζυγός
Η σημερινή τυχερή όψη της Αφροδίτης με τον Δία σε βάζει σε τέλεια φόρμα για να επικοινωνήσεις και να εκφραστείς δημιουργικά. Αυτή η επιρροή ενθαρρύνει μια ανοιχτή, ειλικρινή και γενναιόδωρη προσέγγιση σε αυτούς που αγαπάς. Είναι μια όμορφη και ιδανική στιγμή για απελευθέρωση του στρες. Για αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, ξεκουράσου και πέρνα όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις δίνουν νόημα στη μέρα σου.

Σκορπιός
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Δία συνδέει τα οικονομικά, τους προσωπικούς πόρους, τα ταλέντα, το σπίτι και την οικογένεια με ευχάριστους τρόπους. Ευνοημένες είναι οι καλές και συμφέρουσες αγορές, τα νέα για τα χρήματα και η βελτιωμένη ζωή στο σπίτι. Υποστηρικτικά άτομα ή κανάλια για να εκφράσεις την αγάπη σου φιγουράρουν έντονα και κάνουν απολαυστική τη μέρα σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά παρουσιάζονται ευκαιρίες για ένα συναρπαστικό νέο ξεκίνημα.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα μπορεί να σου φέρει κομπλιμέντα, δώρα και άλλα θετικά σχόλια. Ευχάριστες και εποικοδομητικές επικοινωνίες ενισχύουν την απήχησή σου και προσελκύεις νέους θαυμαστές. Εάν χρειαστεί μπορείς να διευθετήσεις τις διαφορές σου με τους άλλους ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Η εξυπνάδα σου, το πνεύμα, το καλό χιούμορ και οι ιδέες σου στα εργασιακά σε κάνουν περιζήτητη.

Αιγόκερος
Η διέλευση της Αφροδίτης με τον Δία είναι εξαιρετική για να βρεις δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να διώξεις το άγχος και να αφήσεις προβλήματα ή δυσαρέσκεια στην άκρη. Υπάρχει μια φυσική ροή στα σχέδιά σου και ένας χαλαρός, αποδεκτός τρόπος για τα πρόσφατα αγχωτικά ή περίπλοκα γεγονότα. Μια συμφιλιωτική προσέγγιση με τους άλλους έρχεται πιο φυσικά καθώς η Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή κρυμμένη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής συνδέεται αρμονικά με τον γενναιόδωρο, τυχερό Δία.

Υδροχόος
Είσαι αρκετά ενεργοποιημένη σήμερα στους στόχους ευτυχίας. Οι φιλίες βρίσκονται στο προσκήνιο ή κάποιος είναι ευγενικός και γενναιόδωρος μαζί σου. Υπάρχουν ευκαιρίες να εμπλουτίσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική και οικονομική ζωή σου και κατάσταση. Ο ερωτικός σύντροφος σου χαρίζει μια ξεχωριστή βραδιά που σε γαληνεύει και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Εάν είσαι μόνη, μια επαναπροσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Ιχθείς
Με τη σημερινή όψη Αφροδίτης – Δία οι άλλοι εκτιμούν αυτό που κάνεις και ενισχύεται ένα θερμό στοιχείο πίστης σε αυτό που κάνεις. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ευκαιρίες για οικονομική ή κοινωνική πρόοδο και να είσαι εξαιρετικά δημοφιλής. Οι άλλοι σε εμπιστεύονται κι αυτό είναι ένα κίνητρο δυνατό για σένα για να παλέψεις περισσότερο. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Πηγή

Σχετικά

Back to top