Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

at 12:09 πμ
303
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Νωρίς σήμερα οι φιλοδοξίες είναι υψηλές αλλά και οι εντάσεις και είναι απαραίτητο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί να μην καταφέρεις να εστιάσεις σωστά το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά καθώς έχεις πολλά ανταγωνιστικά ενδιαφέροντα αυτήν τη στιγμή. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από μικρές εντάσεις και λίγο κακή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις γοητευτική και αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και θέλεις να νιώσεις πιο συνδεδεμένη συναισθηματικά με τον κόσμο γύρω σου. Νωρίς σήμερα προσπάθησε να μην υποκύψεις στην πίεση για να βάλεις κάτι πίσω σου, τουλάχιστον όχι πριν σιγουρευτείς για το αν μπορείς να το κάνεις. Οι συνομιλίες με τον αγαπημένο σου είναι ικανοποιητικές καθώς είναι δίκαιες και αντικειμενικές. Εάν είσαι μόνη, πλέον φαίνεται να ξέρεις τι ακριβώς ζητάς και το πως θα το κατακτήσεις.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικότητας και έχεις την τάση να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις τον εαυτό σου. Οι δραστηριότητες θεραπείας και αναπλήρωσης είναι πλέον κατάλληλες και τις βρίσκεις εύκολα. Η μέρα στα εργασιακά κυλά ήρεμα και τα σχέδιά σου φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να νιώθεις ότι λίγο σε καταπιέζει, όμως αυτό οφείλεται στο ότι εσύ δείχνεις λίγο απόμακρη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και βρες δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των φίλων, των ομάδων, των ονείρων και εσύ αναζητάς μια σύνδεση με κάτι μεγαλύτερο και σημαντικότερο. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις τις ανησυχίες και να επικεντρωθείς στην επίτευξη των στόχων σου. Ωστόσο νωρίς σήμερα μπορεί να ασκήσεις περιττή πίεση στον εαυτό σου. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνονται αισιόδοξες και εποικοδομητικές.

Λέων
Το μυαλό σου είναι στους στόχους, τις ευθύνες και τις επιδόσεις σου περισσότερο από το συνηθισμένο. Ακόμη και με αυτήν την πρακτική εστίαση μπορεί να υπάρξουν υποστηρικτικές στιγμές διδασκαλίας και μάθησης. Το να μοιράζεσαι ιδέες και να τις αναπτύσσεις είναι βέβαιο πως θα σε ανταμείβει. Δείξε και εσύ με κάθε τρόπο την υποστήριξη και αγάπη σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην σκοτίζεσαι με το τι έκανες σωστά ή όχι στο παρελθόν.

Παρθένος
Με τη Σελήνη να συνεχίζει τη διέλευσή της στον πνευματικό σου τομέα, αναζητάς έμπνευση και πιθανά μια απόδραση από τα συνηθισμένα. Οι πιέσεις νωρίς σήμερα για τη λήψη γρήγορων αποφάσεων είναι αβάσιμες και αν δεν έχεις κάνει την κατάλληλη έρευνα καλύτερα να περιμένεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει απαντήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις ικανοποιούν τον εγωισμό σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας και είσαι σε εξαιρετική θέση για να έρθεις σε βαθύτερη επαφή με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα θέλω σου. Προτιμάς περισσότερη παρατήρηση από δράση και αυτό θα έχει οφέλη και παράλληλα θα εξυπηρετήσει τα σχέδιά σου. Άσε τον εαυτό σου να εκφραστεί απέναντι στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες συνομιλίες με αγαπημένα πρόσωπα δεν σε αφήνουν να νιώσεις συναισθηματική μοναξιά.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη τη μέρα έχει τα ξεχωριστά οφέλη της. Πρώτον σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια νέα προοπτική είτε αυτό συμβαίνει φυσικά, είτε μέσω των σχολίων κάποιου. Από την άλλη είναι μια στιγμή για να απελευθερωθείς από πιέσεις και να επικεντρωθείς σε προσωπικά σχέδια. Είσαι έτοιμη να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή σου προσφέρει τόσα όσα διεκδικείς.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και οι καθημερινές υποθέσεις σου τραβούν μεγάλο μέρος της προσοχής σου. Σήμερα εστιάζεις στις λεπτομέρειες και αυτές είναι που θα σου δώσουν απαντήσεις. Υπάρχει καλή ενέργεια στα εργασιακά αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Αιγόκερος
Σήμερα στρέφεσαι σε χαλαρές ή εκφραστικές δραστηριότητες με τη Σελήνη να διέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Νωρίς σήμερα βέβαια μπορεί να είναι δύσκολο να αποτινάξεις πιο σοβαρές σκέψεις από το μυαλό σου. Βλέπεις επιλογές που δεν φαινόταν να υπάρχουν στο παρελθόν και που σχετίζονται κυρίως με τους επαγγελματικούς στόχους σου. Μην αφήνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου στον αυτόματο πιλότο. Χρειάζεται να δουλέψεις για αυτή. Εσύ που είσαι μόνη νέες γνωριμίες ανεβάζουν τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σου.

Υδροχόος
Ενώ νιώθεις πιο ευάλωτη συναισθηματικά από ότι συνήθως, είσαι πιο αυθεντική. Μιλώντας δημιουργικά αυτή είναι μια τέλεια μέρα για νέες ιδέες. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να πετύχεις σχεδόν ό,τι έχεις θέσει να κάνεις τώρα αρκεί να το κάνεις με το δικό σου άνετο ρυθμό. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου είναι ζεστές και ουσιαστικές. Εάν είσαι μόνη, απρόσμενες αποκαλυπτικές εξελίξεις σου δημιουργούν ένταση.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και σε ενθαρρύνει να συνδεθείς, να μάθεις και να μοιραστείς. Είσαι πιο παρατηρητική και μπορεί να καταλήξεις στο να κάνεις πολλές συνομιλίες ή μια ευρύτερη ποικιλία δραστηριοτήτων. Μπορείς να προσαρμοστείς σε κάποιες συνθήκες στα εργασιακά, έστω και προσωρινά. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου έχουν θετικά αποτελέσματα. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top