Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

at 12:09 πμ
337
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι φιλίες σήμερα ωφελούνται από την ανταλλαγή ιδεών, ιδανικών και ενθάρρυνσης. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό και είναι μια καλή ιδέα να δώσεις στον εαυτό αλλά και στους άλλους χώρο και ελευθερία. Κάποιες εντάσεις στα εργασιακά ή διαφωνίες σχετικά με τις προτεραιότητες αντιμετώπισέ τες με καλή διάθεση. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται την επιβεβαίωσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος
Τα συναισθήματα είναι άμεσα και στην επιφάνεια με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα. Είσαι αρκετά ικανή σε έναν ηγετικό ρόλο ή με τη δουλειά σου, αλλά μπορεί να υπάρχει ανυπομονησία. Ο Άρης στον τομέα της εργασίας αυτές τις μέρες μπορεί να σε ενθαρρύνει να κάνεις πολλά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μπορείς πλέον να περιμένεις τα καλύτερα και μάλιστα από εκεί που δεν φαντάζεσαι.

Δίδυμοι
Στις πιο στενές σου σχέσεις επικρατεί ένα πνεύμα ευγένεια και η δαπάνη χρόνου, ενέργειας και προσοχής σε κάποιον μπορεί να φέρει οφέλη. Ωστόσο ένα τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που μπαίνει στο παιχνίδι μπορεί να προκαλέσει μια μικρή ένταση ιδιαίτερα καθώς προχωρά η μέρα. Σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση αλλά το πάθος και ο ενθουσιασμός μπορούν να μετατραπούν σε απογοήτευση αν κινηθείς βιαστικά. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να σε ικανοποιεί και να σε καλύπτει.

Καρκίνος
Απολαμβάνεις κοινωνικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την εργασία, τις υπηρεσίες ή την επιδίωξη στόχων υγείας και ευεξίας. Η επιθυμία σου να αναλάβεις δράση σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι, τα προσωπικά θέματα και την οικογένεια είναι έντονη. Ενώ μπορείς να επωφεληθείς από τον ενθουσιασμό για να ολοκληρώσεις ένα θέμα στα εργασιακά οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμενόταν. Οι στιγμές με τον αγαπημένο σου, σου προσφέρουν πληρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και σε κάνει ακαταμάχητη.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ενθαρρύνοντάς σε να εστιάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Πρόσεξε την τάση να μαγνητίζεις αυτό που φοβάσαι λόγω εστίασης σε ελαττώματα και απογοητεύσεις. Μπορεί να νιώσεις παθιασμένη αναζητώντας δημιουργικούς στόχους ή πνευματικά ενδιαφέροντα και την ανταλλαγή ιδεών. Ωστόσο όσο κυλά η μέρα μια όψη Άρη – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι προκαλώντας μια ένταση. Η συναισθητική σου ζωή σε αποζημιώνει με ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος
Μπορεί να θελήσεις να εξερευνήσεις κάτι νέο σήμερα καθώς αναζητάς λίγο περισσότερο νόημα και ενδιαφέρον. Αισθάνεσαι προστατευμένη από τους αγαπημένους σου βελτιώνοντας τις σχέσεις σου μαζί τους. Ο Άρης αυτές τις μέρες σου δίνει εξαιρετικά κίνητρα για να δημιουργήσεις ένα έργο ή τους οικονομικούς πόρους σου. Ωστόσο σήμερα μια πιθανή ένταση απόφυγέ τη και αντιμετώπισέ τη με καλή διάθεση. Έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για δημιουργική έκφραση ή να ασχοληθείς με ένα χόμπι, τις τέχνες ή άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Η απόλαυση του εαυτού σου τείνει να προσελκύει θετική προσοχή και διασκέδαση από εξωτερικές πηγές. Καθώς οι ώρες προχωρούν ο Άρης κατευθύνεται σε μια προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα και πιθανά να δημιουργηθεί μια ένταση που καλό θα ήταν να αποφύγεις τόσο στα εργασιακά όσο και τα προσωπικά.

Σκορπιός
Υποστηρικτικά κανάλια ή άτομα σήμερα σε κάνουν να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες δεν αποκλείεται να νιώσεις μια πίεση ή ένταση με τον Άρη και τον Πλούτωνα να οδηγούνται προς ένα τετράγωνο. Απόφυγε τις αλλαγές στα εργασιακά τουλάχιστον μέχρι τις 30/10 που ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη είδηση ή και συνάντηση σου δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Τοξότης
Η φυσική σου γοητεία αυξάνεται σήμερα και αυτό που φαίνεται σαν πρόβλημα θα καταλήξει να επιλυθεί τώρα προς όφελός σου. Ωστόσο με τον Άρη υπό πίεση αργότερα θα μπορούσες να συναντήσεις κάποιες δυσκολίες, πείσμα και ακαμψία από κάποιους. Οι συγκρούσεις που αφορούν αξίες, χρήματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας και ορίων μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε παιχνίδια εξουσίας ή άλλες μορφές χειρισμών. Η συναισθηματική σου ζωή όμως σε αποζημιώνει.

Αιγόκερος
Οι σημερινές μετακινήσεις είναι καλές για δραστηριότητες που σε βοηθούν να αφήσεις τα προβλήματα και το άγχος. Θα μπορούσες να υποστηρίξεις κάποιον ανώνυμα ή από τα παρασκήνια. Ωστόσο ο Άρης με τον Πλούτωνα κατευθύνονται προς μια τετράγωνη όψη και είναι πιθανό να υπάρξει μια ένταση ή πίεση όσο περνούν οι ώρες. Εάν κοιτάξεις προσεκτικά τα αναδυόμενα συναισθήματα θα ανακαλύψεις πως η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται και από τις δικές σου κινήσεις.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να κερδίσεις πιο εύκολα συνεργασία και εκτίμηση. Ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες οι ενέργειες ενός τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα μπορεί να σου ασκήσουν πίεση. Πρόσεξε να μην επιμείνεις στον τρόπο ή την προοπτική τόσο πεισματικά που να σου προκληθεί άγχος ή να επιβαρύνει μια σχέση προσωπική ή και επαγγελματική. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά διαχειρίσου τη διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα.

Ιχθείς
Ιδιωτικές, θεραπευτικές και οικείες δραστηριότητες μπορούν σήμερα να πάνε πολύ καλά. Θα μπορούσες να δεχτείς υποστήριξη από τα παρασκήνια ή τη σοφία και τη διαίσθησή σου για να προωθήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις σε θέματα αξιών ή κατανόησης μιας δέσμευσης. Ένα παθιασμένο συναίσθημα μπορεί να μετατραπεί σε μια απογοήτευση αν κινηθείς βιαστικά ή επιπόλαια. Αυτό αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.

Πηγή

Σχετικά

Back to top