Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

at 12:09 πμ
749
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Έχεις την τάση να αναζητάς περισσότερη αναψυχή με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα, να συνδέεται καλά με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Είσαι πιο δημιουργική και άνετη όταν εκφράζεσαι και αυτό σε κάνει πιο δημοφιλή στα εργασιακά. Οι ενέργειες σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες πιθανά να φέρουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξανά στη ζωή σου. Έχεις τη διάθεση με τον διάλογο να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Ταύρος
Μπορεί να αποτελεί κίνητρο να έχεις έναν στόχο σήμερα στο μυαλό σου, καθώς αναζητάς την τάξη και μια κατεύθυνση. Υπάρχουν καταστάσεις που σε ενθαρρύνουν να ωριμάσεις, να μεγαλώσεις και να βελτιωθείς. Το να αναλύσεις ένα θέμα μπορεί να σε οδηγήσει να ανακαλύψεις κάτι που είχε χαθεί προηγουμένως. Σήμερα και τις επόμενες λίγες μέρες οι ενέργειες μπορεί να φέρουν ένα μήνυμα από κάποιον από το παρελθόν. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά.

Δίδυμοι
Νιώθεις αρκετά σίγουρη και άνετη σήμερα καθώς εκπέμπεις θετική ενέργεια. Εκφράζεις ευκολότερα ιδέες και συναισθήματα. Η αίσθηση κοινών αξιών ή και σεβασμού στα εργασιακά εξυπηρετούν τα σχέδια και τις στρατηγικές σου. Απόλαυσε την ομαλή ροή στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε ακολουθεί και θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και η ανάγκη σου να παρατηρείς και να προβληματίζεσαι έρχεται στο επίκεντρο. Νιώθεις πιο άνετη με τον εσωτερικό εαυτό σου κι αυτό εκπέμπεται. Με τη Σελήνη επίσης να εναρμονίζεται με τον Ερμή μπορεί να φτάσεις σε ένα όμορφο σημείο κατανόησης του παρελθόντος ή των βαθύτερων συναισθημάτων σου. Η αποκατάσταση της ισορροπίας στα εργασιακά σε γεμίζει ενέργεια. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται και πλέον ξέρεις τι θέλεις και πως να το κατακτήσεις.

Λέων
Η επιθυμία να απορροφήσεις ιδέες και έμπνευση από άλλους είναι έντονη σήμερα και ευχάριστες ευκαιρίες αναδύονται μέσω φίλων. Η ταύτιση μεταξύ των συναισθημάτων και του μυαλού βοηθά στο να εκφραστείς ευκολότερα και να λύσεις τις όποιες διαφορές σου με τους άλλους, ακόμη κι αν ο Ερμής για λίγο ακόμα κινείται ανάδρομα. Οι συνεργασίες βελτιώνονται καθώς και η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια επανένωση με πρόσωπο του παρελθόντος.

Παρθένος
Η φροντίδα των λεπτομερειών και η προσοχή στις πρακτικές προτεραιότητες ή στην υγεία σου φαίνεται να σε ικανοποιεί περισσότερο σήμερα. Δυσκολεύεσαι να αγνοήσεις τη φροντίδα των εργασιακών σου ακόμα κι αν νιώθεις την ανάγκη διαλείμματος ή ξεκούρασης. Θέματα τα οποία δυσκολευόσουν να εκφράσεις διευκολύνονται με την αρμονία της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή. Αυτό βοηθά και τη συναισθηματική σου ζωή και σε απελευθερώνει από πιθανές τύψεις και ενοχές.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στον τομέα της χαράς είναι μια εποχή του σεληνιακού μήνα για να απολαύσεις και να εκτιμήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Είναι καλύτερο τώρα να εξερευνήσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου χωρίς πίεση. Με τον έστω ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου για λίγες μέρες, είναι σημαντικό να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσεις γεγονότα και ιδέες. Οι σημερινές ενέργειες φέρνουν στη σκέψη σου παρελθοντικούς έρωτες.

Σκορπιός
Οικιακά και προσωπικά θέματα σήμερα έρχονται στο προσκήνιο και η επίλυση των προβλημάτων έρχεται φυσικά μέσα από την επικοινωνία ή τη σκέψη πάνω σε καταστάσεις που σε απασχόλησαν πρόσφατα. Οι αναμνήσεις ή και τα όνειρα μπορεί να είναι κίνητρα για να σου δώσουν μια νέα εικόνα. Περίμενε λίγες μέρες ακόμα πριν πάρεις αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Η συναισθηματική σου ζωή περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν.

Τοξότης
Η περιέργεια σε παρασύρει σε νέες εμπειρίες και επωφελείσαι από τη συμβολή και τη βοήθεια κοντινών σου προσώπων. Ίσως τα καταφέρεις καλύτερα με έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από το να πιέσεις τον εαυτό σου να αναλάβει περισσότερα. Είναι μια καλή ιδέα να μοιραστείς ιδέες και επιθυμίες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία ή μια επαναπροσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σε χαροποιεί αλλά και σε προβληματίζει.

Αιγόκερος
Πιθανά να θελήσεις σήμερα να φτιάξεις ή να χτίσεις κάτι καινούριο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και εναρμονίζεται με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Η ανάγκη σου για σωματική ξεκούραση και άνεση βρίσκεται στο επίκεντρο. Κάτι που αφορά στα εργασιακά και το παρελθόν δεν αποκλείεται να επανέλθει, όμως είναι για καλό. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις που όμως χρειάζονται επεξεργασία.

Υδροχόος
Αναζητάς κανάλια για να εκφραστείς σήμερα και είναι καιρός να βρεις τον εαυτό σου και τη χαρά σου. Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για να συνδεθείς με άτομα ή έργα που αγαπάς. Οι συζητήσεις είναι εμπνευσμένες και οι ιδέες σου φωτεινές και δημιουργικές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου αλλά απόλαυσε τις ευκαιρίες που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου.

Ιχθείς
Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου για να επεξεργαστείς, να κατανοήσεις ή να χωνέψεις ακόμα και να χαλαρώσεις. Οι άλλοι υποστηρίζουν τις ιδέες σου στα εργασιακά και οι συνομιλίες με συνεργάτες είναι εποικοδομητικές. Κάποιες αποκαλύψεις θα συμβούν άμεσα, για αυτό και δεν χρειάζεται να πιέσεις καταστάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

Πηγή

Σχετικά

Back to top