Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
401
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η σημερινή επιρροή Άρη – Κρόνου βοηθά ακόμη και τη διάθεσή σου και σου αρέσει να ασχολείσαι με δημιουργικές και παραγωγικές δραστηριότητες. Ενώ συχνά απολαμβάνεις να εργάζεσαι με ανεξάρτητο ρυθμό είναι μια καλή στιγμή για να συνεργαστείς με άλλους. Λάβε υπόψη σου πως ο Ερμής σε λίγο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και ίσως θελήσεις να σταματήσεις τις ολοκαίνουριες πρωτοβουλίες. Η συναισθηματική σου ζωή δείχνει να έχει ενδιαφέρον.

Ταύρος
Ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για την πρακτική πλευρά των προσπαθειών σου και είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια και να εξασφαλίσεις πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορεί να καταλήξεις σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές με υψηλή απόδοση. Είναι σημαντικό επίσης να αποφύγεις τις μεγάλες εκτοξεύσεις, καθώς ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του. Επανόρθωσε τα λάθη σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε διακριτικότητα σε ένα φλερτ που ξεκινά μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

Δίδυμοι
Δημιουργικά έργα που χρειάζονται μια πρακτική πινελιά ή λεπτομέρεια μπορούν να εκτελεστούν με επιτυχία σήμερα με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου. Βρίσκεις τρόπους να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον χρόνο σου και να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Ο Ερμής σε δυο μέρες θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και οι ολοκαίνουριες πρωτοβουλίες μπορεί να μην απογειωθούν αλλά σίγουρα μπορείς να χτίσεις τις στρατηγικές σου. Πάθος, ρομαντισμός και νέες γνωριμίες δίνουν χρώμα στη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Σήμερα οι διελεύσεις είναι ισχυρές για την πραγματοποίηση σχεδίων μεγάλης εμβέλειας, την αναδιοργάνωση του σπιτιού και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την οικογένεια. Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου όσο πιο παραγωγική είναι η δραστηριότητα τόσο το καλύτερο. Ίσως είναι η καταλληλότερη στιγμή για να λύσετε τις όποιες διαφορές σας με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Λέων
Η εμπιστοσύνη προέρχεται από την εκπλήρωση των ευθυνών και τη λήψη ώριμων αποφάσεων. Η συνεργασία με κάποιον μεμονωμένα μπορεί να έχει αμοιβαίο όφελος. Η φήμη σου βελτιώνεται με τη σαφήνεια που έχεις σχετικά με τις δραστηριότητές σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει όλη την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και ευχάριστες εμπειρίες προσθέτουν ενδιαφέρον στη ζωή σου.

Παρθένος
Είναι πιο φυσιολογικό από το συνηθισμένο να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου και να απολαύσεις τη διαδικασία της εκπλήρωσης των ευθυνών σου. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του ίσως είναι καλύτερο να βάλεις τη λήψη αποφάσεων σε ένα ράφι και να επικεντρωθείς στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων σου. Ερωτική προβλέπεται η βραδιά με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο.

Ζυγός
Έχεις απίστευτα κίνητρα για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου σήμερα και είσαι πρόθυμη να ξεκινήσεις από μικρές λεπτομέρειες. Αυτή η υπομονή να είσαι βέβαιη πως θα σε ανταμείψει. Με τον Άρη να περνά από το δικό σου ζώδιο σε αρμονία με τον Κρόνο σπεύδεις να επικεντρωθείς στις προτεραιότητές σου. Η διάθεσή σου να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου του προσφέρει χαρά και ικανοποίηση. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός
Εκτιμάς και ίσως αναζητάς ένα επίπεδο μοναξιάς για να ξεκινήσεις ένα έργο ή να προβληματιστείς για θαμμένα ή παραμελημένα ζητήματα. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική και αποτελεσματική στα θέματα που αφορούν στο σπίτι. Ξεκαθαρίζεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου από τη σχέση με τον αγαπημένο σου και νιώθεις περισσότερο δεμένη μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, εκπλήξεις και γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης
Πρακτικά έργα, ομαδική εργασία, προσωπικά ενδιαφέροντα και σπουδές σήμερα αποδίδουν και ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Με τον Άρη σε αρμονία με τον Κρόνο μπορείς εύκολα να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου και να οργανώσεις τα επόμενα βήματα και σχέδιά σου. Δεν θέτεις μόνο στόχους ευημερίας αλλά μπορείς να βρεις και τους τρόπους να τους εκπληρώσεις. Μπορείτε από κοινού με τον σύντροφό σου να βρείτε τις λύσεις στα όσα νιώθετε να μην πηγαίνουν καλά στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Νιώθεις άνετα σήμερα με τις ευθύνες σου και τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι ανεβασμένα. Ο Άρης που διέρχεται αυτήν τη στιγμή στον επαγγελματικό σου τομέα έρχεται σε αρμονία με τον Κρόνο τον κυβερνήτη σου. Έτσι βρίσκεις κίνητρα και γίνεσαι εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική. Μην δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον κάνεις να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη ματιά από νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Τα ενεργειακά επίπεδά σου ή η διάθεσή σου σταθεροποιούνται και φαίνεται να είσαι συνειδητοποιημένη με τις ευθύνες και τα καθήκοντά σου. Μια ιδέα ή μια πεποίθηση μπορεί να σε παρακινήσει να συνεχίσεις τις σπουδές σου ή ένα προσωπικό ενδιαφέρον σου. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα σε απαλλάξει από κάθε αμφιβολία. Εσύ που είσαι μόνη, το σημερινό τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες.

Ιχθείς
Ένας φίλος μπορεί να έχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες ή μπορεί να σε βοηθήσει στο να κατασταλάξεις στους στόχους σου. Ωστόσο με τον Ερμή να προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του είναι προτιμότερο να έχεις έμπνευση πριν θέσεις σε εφαρμογή ολοκαίνουργια έργα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, ένα απωθημένο σου εκπληρώνεται.

Πηγή

Σχετικά

Back to top