Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
396
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η θέση της Σελήνης σήμερα σου υπενθυμίζει την ανάγκη για περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Η λειτουργία στα παρασκήνια είναι αναζωογονητική και χρήσιμη. Φαίνεται να είσαι πιο παραγωγική στην ιδιωτικότητά σου και θα μπορούσες να αποκτήσεις μια υπέροχη εικόνα για μια σχέση αγάπης, ένα ιδιαίτερο έργο ή τη δική σου εσωτερική επεξεργασία. Ακόμα και να παραδεχτείς συναισθήματα που απέφευγες.

Ταύρος
Η αυτοέκφραση έρχεται σήμερα με πιο φυσικό τρόπο καθώς οι μετακινήσεις ενθαρρύνουν περισσότερο τον αυθορμητισμό και την ευχάριστη αποκόλληση. Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον 11ο οίκο σου. Αυτός ο τομέας διέπει τις υψηλότερες φιλοδοξίες σου και το πρωταρχικό κλειδί για τη συναισθηματική ικανοποίηση ή εκπλήρωση μπορεί να είναι το να εστιάσεις στις πιο πολύτιμες επιθυμίες και τα όνειρά σου.

Δίδυμοι
Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου είναι έντονα στο μυαλό σου σήμερα καθώς και οι ευθύνες σου. Λαχταράς θετικά σχόλια καθώς νιώθεις πως οι γύρω σου παρατηρούν τις επιδόσεις σου περισσότερο από το συνηθισμένο. Μερικές φορές χρειάζεσαι μια ώθηση που να σου υπενθυμίζει πως πρέπει να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Η διορατικότητα σου επίσης σε βοηθά.

Καρκίνος
Νιώθεις πιο αισιόδοξη και γενναία σήμερα και προσελκύεις τρόπους που θα σου προσφέρουν μια περιπέτεια. Η απελευθέρωση από έντονα συναισθήματα έρχεται πιο φυσικά με τη Σελήνη στον πνευματικό σου τομέα όλη τη μέρα. Θέλεις να μοιραστείς και να αλληλεπιδράσεις με ευχάριστους ανθρώπους ή να μεταδόσεις την αισιοδοξία σε αυτούς που αγαπάς.

Λέων
Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και αναζητάς περισσότερη αυτογνωσία ή βελτιώνεις μια αίσθηση εσωτερικής δύναμης και αποφασιστικότητας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικεντρωθείς στον εσωτερικό κόσμο σου. Η συναισθηματική ικανοποίηση έρχεται μέσα από βαθιές εμπειρίες, απροσδόκητες απολαύσεις ή μέσα από ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Παρθένος
Οι σχέσεις σου σήμερα με κάποιους ξεχωριστούς ανθρώπους και η συμβολή ή οι συμβουλές τους μπορεί να διεγείρουν νέες σκέψεις και ιδέες, δίνοντάς σου καλύτερη εικόνα για το τι μπορεί να χρειάζεσαι ή ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σου. Η Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα δείχνει τα οφέλη από τη σύζευξη και η αρμονία της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό υποδηλώνοντας πως τα κοινωνικά ένστικτά σου είναι ισχυρά.

Ζυγός
Υιοθετείς νέες μεθόδους και ιδέες και είναι πιθανό σήμερα να απολαύσεις τις ρουτίνες περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι σημερινές ενέργειες επίσης είναι καλές για να παρακολουθήσεις ευχάριστα διάφορες λεπτομέρειες, να οργανώσεις και να κατηγοριοποιηθείς. Ανακαλύπτεις νέους τρόπους στο να κάνεις χαρούμενους τους ανθρώπους που αγαπάς.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες σε ωθούν ευχάριστα να αγκαλιάσεις κάτι νέο και να εκφραστείς ή να απολαύσεις τον εαυτό σου. Το να αποστασιοποιηθείς λίγο από τις ευθύνες θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και να ανανεώσεις το πνεύμα σου. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και εναρμονίζεται με τη Σελήνη αναδεικνύοντας την ελκυστικότητα και τη ζεστασιά σου. Το να ασχοληθείς επίσης με τα χόμπι σου είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Τοξότης
Οι σημερινές μετακινήσεις ενθαρρύνουν την ενασχόλησή σου με το σπίτι και την οικογένεια, το σύστημα υποστήριξής σου, τα προσωπικά θέματα και τα σχέδια μεγάλης εμβέλειας. Είναι μια καλή μέρα για να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου αντί να ανησυχείς αδικαιολόγητα για το τι κάνουν οι άλλοι. Ενώ μπορεί να αναζητάς ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών και εργασιακών σου θεμάτων, δεν είναι καιρός να πιέσεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, της σύνδεσης και της κίνησης και μπορεί να νιώσεις λίγο σκόρπια. Απολαμβάνεις την ευκαιρία να μοιραστείς ένα όραμα με κάποιον που εμπιστεύεσαι με μοναδικούς και δημιουργικούς τρόπους. Αυτή μπορεί να είναι μια μαγική μέρα όταν πρόκειται για φίλους και αμοιβαίες επωφελείς σχέσεις.

Υδροχόος
Σήμερα αντιμετωπίζεις τα θέματα ρουτίνας ή παρηγοριάς με τρόπους ασυνήθιστους και διαφορετικούς με την όψη της Σελήνης με τον Ουρανό. Είναι επίσης μια μέρα που μπορείς να κάνεις έναν απολογισμό των πόρων και της γενικότερης κατάστασης και να επανασυνδεθείς με αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα. Τα γεγονότα και τα συναισθήματα ανανεώνουν το μυαλό και το πνεύμα σου.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένη και μπορείς να βρεις εύκολους τρόπους να διοχετεύσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια. Όλα τα βλέμματα βρίσκονται επάνω σου και η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη. Είναι ζωτικής σημασίας να ακούσεις τα συναισθήματά σου άλλα να μην τα αφήσεις να σε κυριαρχούν.

Πηγή

Σχετικά

Back to top