Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
473
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ο Άρης μεταβαίνει στον αντίπαλό σου τομέα ζωδίων και συνεργασιών όπου θα παραμείνει έως τις 30/10. Τα ταλέντα σου μπορούν να λάμψουν μέσω μιας συνεργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης ή οι στόχοι σου στις σχέσεις μπορεί να είναι θαυμάσια κίνητρα. Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ενθαρρύνοντάς σε να θέσεις στόχους ή να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στους τρέχοντες. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Ταύρος
Ο φλογερός, σίγουρος, ανταγωνιστικός Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μέχρι τις 30/10 απολαμβάνεις αυξημένα κίνητρα, ενέργεια, θάρρος για τη δουλειά, τις ρουτίνες και τις ασχολίες υγείας. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα στη δουλειά που μπορεί να σου προκαλεί απογοήτευση ή να σου δίνει κίνητρα κίνητρα -ή και τα δυο. Με τη Σελήνη να κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου γίνεσαι πιο εκφραστική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου γιατί έρχονται καλύτερες μέρες.

Δίδυμοι
Η κοινωνική σου ζωή επιταχύνεται με τον Άρη να μετακομίζει στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα. Αυτή η διέλευση που θα διαρκέσει έως τις 30/10 υποστηρίζει επίπεδα ενέργειας, θάρρους, αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Με τον Άρη να ζωντανεύει τον τομέα της χαράς, της καρδιάς της δημιουργικότητας και του ελευθέρου χρόνου σου είσαι σε τέλεια φόρμα για να επιδιώξεις με σιγουριά την επιθυμία της καρδιάς σου. Για αυτό και η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Καρκίνος
Είναι προτιμότερο σήμερα να δαμάσεις την ανυπομονησία σου ειδικά με την ομιλία και την κίνηση. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε σε μια αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και μπορεί να αντιμετωπίσεις μια μικρή σύγχυση ή απογοήτευση. Η αμφισβήτηση των κινήτρων ή των ενεργειακών σου κινήτρων μπορεί να είναι μέρος αυτού, ιδιαίτερα των επικοινωνιών, των μεταφορών, των έργων και της μάθησης. Τα γεγονότα της ημέρας μπορεί να σου υπενθυμίσουν ότι πρέπει να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη.

Λέων
Ο Άρης μεταφέρεται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα προκαλώντας σου την επιθυμία να μάθεις και να εξερευνήσεις. Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένα πολυάσχολο διάστημα για επικοινωνία, σύνδεση και μετακίνηση, πρόσεξε την ανυπομονησία καθώς διανύεις τη διαδρομή σου και εκφράζεσαι. Παθιασμένη φαίνεσαι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες και έντονο φλερτ φτιάχνουν τη μέρα σου.

Παρθένος
Ο Άρης μετακινείται στον τομέα των πόρων σου ενισχύοντας την επιθυμία σου να ζήσεις με περισσότερη ασφάλεια και άνεση. Έχεις κίνητρα για να λάβεις δράση και να βελτιώσεις τις τρέχουσες συνθήκες κατά τη διάρκεια αυτής της παραμονής του. Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της χαράς και της ευχαρίστησης για αυτό και μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Ζυγός
Ο Άρης μετακινείται προς το δικό σου ζώδιο φέρνοντας θετική ενέργεια, θάρρος και ενέργεια για να επιδιώξεις τους στόχους σου. Ίσως να μην είσαι απόλυτα ξεκάθαρη σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις έως ότου ο Ήλιος περάσει στο δικό σου ζώδιο. Η επιθυμία σου για ανεξαρτησία αυξάνεται κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Σκορπιός
Ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της ψυχής και ξεκινά μια περίοδος μεταμορφώσεων και ανακαινίσεων κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να νιώθεις πως η ενέργειά σου πέφτει καθώς οι προτεραιότητές σου ανακατεύονται όμως παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις θαύματα. Ενώ η Αφροδίτη πέρασε στο δικό σου ζώδιο ο Άρης είναι μυστικός και μπορεί να υπάρξει σημαντική δραστηριότητα στα παρασκήνια. Κατανόησε τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις. Ευχάριστες και δυσάρεστες.

Τοξότης
Η ζωντάνια που προσφέρει η ενέργεια του Άρη σε φιλίες από σήμερα είναι ευπρόσδεκτη καθώς μετακινείται στον τομέα της κοινωνικότητάς σου. Αφήνει τον τομέα της καριέρας μειώνοντας την πίεση σε αυτόν τον τομέα. Προβλήματα με φίλους ή ομάδες μπορεί να εμφανιστούν όταν ο Άρης βρίσκεται υπό πίεση, αλλά αυτό μπορεί να βοηθήσει να προβληθούν οι προβληματικές περιοχές για χειρισμό και αλλαγές.

Αιγόκερος
Ο Άρης περνά στον τομέα της καριέρας σου πυροδοτώντας τις φιλοδοξίες σου. Το διάστημα της παραμονής του σε αυτόν τον τομέα θα αναπτύξεις δυναμικές και θα ακολουθήσεις με όλη σου την καρδιά τους στόχους της καριέρας και της πορείας ζωής σου. Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο ξεσηκώνοντας κάθε λογής συναισθήματα για αυτό και η ερωτική σου ζωή χρωματίζεται.

Υδροχόος
Ο Άρης κινείται στον τομέα του πνεύματος φέρνοντάς σου σήμερα εξαιρετική ενέργεια για να ξεφύγεις από τις ρουτίνες και να απολαύσεις τον εαυτό σου πλήρως. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μπορεί ξαφνικά να φαίνονται ιδιαίτερα επιθυμητές. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Εμπνέεσαι από τον αγαπημένο σου κι αυτό κάνει καλό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Ο Άρης εισέρχεται στον τομέα της οικειότητάς σου σήμερα και αυτός είναι ένας υπέροχος κύκλος για να αναλάβεις δράση στην προσωπική σου ζωή και να απευθυνθείς σε άλλους για υποστήριξη και βοήθεια οικονομική ή συναισθηματική. Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός στρατηγικής στα εργασιακά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται πολύχρωμη.

Πηγή

Σχετικά

Back to top