Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
359
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματος σου ενθαρρύνοντας σε να απολαύσεις μια αισιόδοξη προοπτική. Η αλλαγή των ρυθμών σου είναι εφικτή αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα και είναι κάτι που χρειάζεσαι. Ενώ επιθυμείς μεγαλύτερη ελευθερία και χώρο με αυτή τη διέλευση, η σημερινή σύνδεση Σελήνης – Κρόνου σου υπενθυμίζει πως πρέπει να κάνεις κάποια βήματα πίσω. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ισχυροποιείται και εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο γεμάτη εκπλήξεις.

Ταύρος
Γνωρίζεις την αξία του να ασχοληθείς σήμερα με πρακτικά θέματα καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητας σου. Ταυτόχρονα βάζεις σωστές προτεραιότητες για τη βδομάδα που έρχεται και οργανώνεις τις υποχρεώσεις σου. Ένα αίσθημα ισορροπίας σου παρέχει ασφάλεια. Ο ερωτικός σύντροφος σου φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις αλλά και νέοι θαυμαστές φτιάχνουν τη μέρα σου.

Δίδυμοι
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα εστιάζεις στην κοινωνική σου ζωή ή τις σχέσεις σου. Γνωρίσεις την αξία του να επιτυγχάνεις πρακτικά πράγματα καθώς η Σελήνη αλληλεπιδρά με τον Κρόνο και αναζητάς ανατροφοδότηση. Έχεις μια καλή αίσθηση του τι να περιμένεις από τον εαυτό σου και από τους άλλους και αυτό σε κάνει δίκαιη. Αυτό ισχύει και για τον ερωτικό σύντροφο σου για αυτό και σήμερα δίνεις προτεραιότητα στις δικές του ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις πολλά από την κοινωνική σου ζωή.

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να αποκτήσεις μια χρήσιμη εικόνα για την κατάσταση ενός φίλου κι αυτό να σου προφέρει ανακούφιση. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για μερικές μέρες και δίνεις περισσότερη προσοχή στην τακτοποίηση των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Το να κάνεις βελτιώσεις σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη και επαναφέρει την αυτοπεποίθηση σου. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου, όμως αν τα καταφέρεις θα εισπράξεις τα ανέλπιστα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε βοηθούν στο να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου.

Λέων
Με την μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου απολαμβάνεις ιδιαίτερα δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να δημιουργείς, να ανταγωνίζεσαι ή να παίζεις. Οι εποικοδομητικές συνομιλίες κινούν το ενδιαφέρον σου και σου περνούν θετικά μηνύματα και κίνητρα. Αξιοποίησε σωστά το χρόνο και τις στιγμές με τον αγαπημένο σου.  Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος
Η ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά μεγαλώνει οπότε η λήψη μέτρων προς τους στόχους ασφάλειας σου φαίνεται φυσική και απαραίτητη. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας,  για αυτό αφιερώνεις χρόνο σε δικούς σου ανθρώπους. Με τη Σελήνη επίσης να προσεγγίζει τον Κρόνο αποκτάς πλεονεκτήματα στη δουλειά. Προσέγγισε τον αγαπημένο σου και περάστε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Ζυγός
Με την αρμονική γωνία της Σελήνης με τον Κρόνο μπορείς να καταλήξεις σε σημαντικά συμπεράσματα. Με μια πρακτική ψυχική εστίαση μπορείς να μάθεις κάτι χρήσιμο και εποικοδομητικό. Η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σπάσει τον πάγο και θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, γοητεύεσαι από ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από ότι είχες φανταστεί και φαίνεται να ενθουσιάζεσαι.

Σκορπιός
Μπορεί να αισθανθείς κάποιες προτροπές για να αποκτήσεις μια γνώση ή να αναθεωρήσεις τους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σου. Η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Κρόνο και μπορεί να αποκτήσεις ένα ειδικό πλεονέκτημα που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι ή τα οικονομικά επίσης. Θέλεις να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του αγαπημένου σου και γίνεσαι καταπιεστική ή ζηλιάρα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Τοξότης
Η Σελήνη μεταφέρεται στο ζώδιο σου και αποκτάς μια ζεστή αλλά αποφασιστική ενέργεια. Νιώθοντας μια συναισθηματική έξαρση θέλεις να εκφραστείς, να βελτιώσεις κάποιους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και να συνδεθείς με ανθρώπους που οι συμβουλές τους είναι χρήσιμες. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι κοινές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις και το φλερτ ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Αιγόκερος
Σήμερα αρχίζεις να νιώθεις πραγματικά την ανάγκη για ξεκούραση και επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σου. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και νιώθεις καλύτερα ακούγοντας την καρδιά και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ακόμα η Σελήνη έρχεται σε αρμονία με τον Κρόνο φέρνοντας καλή ενέργεια για ταξινόμηση και οργάνωση. Απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε τη διαίσθηση σου αν νιώθεις πως πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές.

Υδροχόος
Θέλεις να είσαι χρήσιμη και παραγωγική σήμερα αλλά πρέπει επίσης να διασκεδάσεις λίγο, με την κίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα και τη σύνδεση της με τον Κρόνο στο ζώδιο σου. Μπορεί να συνεργαστείς με κάποιον για να κάνεις κάτι σημαντικό ή να επιδιώξεις έναν σκοπό ή προσωπικό ενδιαφέρον με ιδιαίτερη αφοσίωση. Οι φιλικές συμβουλές που αφορούν στα αισθηματικά σου είναι χρήσιμες.

Ιχθείς
Έχεις μια καλή εκτελεστική ικανότητα και τη διαίσθηση να υποστηρίξεις τις πεποιθήσεις ή τις επιθυμίες σου με τη σύνδεση της Σελήνης με τον Κρόνο. Το να είσαι υπεύθυνη σε εκπληρώνει και επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Η Σελήνη σου υπενθυμίζει την ανάγκη για δομή, οργάνωση και πρακτικές λύσεις σε προβλήματα. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου εκφράζει τα συναισθήματα του με πράξεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες το θάρρος και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή

Σχετικά

Back to top