Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

at 12:09 πμ
493
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου είναι λίγο σκόρπια κι ενώ κάνεις πολλά είναι δύσκολο να τελειώσεις την ημέρα με την αίσθηση ότι έχεις πετύχει να ολοκληρώσεις κάτι. Η οικογενειακή σου ζωή είναι για κάποιο λόγο συγκινητική ή ίσως λίγο ταραχώδης. Μην αφήνεις παιχνίδια εξουσίας στα εργασιακά να χαλάσουν τη διάθεση σου ή να σου στερήσουν ενέργεια. Διανύετε μια ήσυχη περίοδο με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε απασχολεί περισσότερο από ότι πρέπει.

Ταύρος
Προσπάθησε να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα ή να καταφύγεις σε τακτικές με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σε μια μικρή πρόκληση. Στόχος είναι να λάβεις περισσότερες πληροφορίες πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η άμυνα μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός σου στα εργασιακά για αυτό απόφυγε ρήξεις με συνεργάτες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον μετά από καιρό. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά έχεις αρκετές επιλογές στη διάθεση σου.

Δίδυμοι
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποια συναισθήματα απογοήτευσης καθώς πιθανά να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και άγχη. Η σημερινή μικρή πρόκληση Ήλιου – Πλούτωνα χρειάζεται μια προσοχή και αποφυγή λαθών ή γρήγορων αποφάσεων. Είναι προτιμότερο να αφήσεις κάποιες καταστάσεις να ωριμάσουν με φυσικό τρόπο. Μια μικρή ένταση με τον αγαπημένο σου πιθανά να σου χαλάσει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος είναι σήμερα έντονη.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και πιθανά να νιώσεις σαν να ξεκινάς κάποια πράγματα από την αρχή. Ωστόσο η συναισθηματική ενέργεια είναι λίγο τεταμένη σήμερα οπότε στόχευσε στο να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Δυσκολεύεσαι να διακρίνεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα κυρίως στα εργασιακά και στο τι πιστεύεις εσύ ότι πρέπει και μπορείς να κάνεις. Ένα απροσδιόριστο άγχος πιθανά να δημιουργήσει ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να σε μπερδεύει και να σε προβληματίζει.

Λέων
Το ένστικτο σου σε προδιαθέτει να αποφύγεις απαιτητικές ή αγχωτικές καταστάσεις και να αποφύγεις παγίδες και κακοτοπιές. Αν και η Σελήνη σε προδιαθέτει για ξεκούραση και χαλάρωση μια μικρή πρόκληση του Ήλιου με τον Πλούτωνα πυροδοτεί τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Τα επαγγελματικά σχέδια σου χρειάζονται στρατηγική προτού ολοκληρωθούν και εκπληρωθούν. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και σταμάτα να αγχώνεσαι για το τι κάνεις.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά στον ηλιακό 11ο οίκο σου και οι φιλίες ή η σύνδεση με τους στόχους και τα όνειρα της ευτυχίας σου είναι έντονα στην εστίαση σου. Οτιδήποτε σε ανακουφίζει από το άγχος θα πρέπει να το κάνεις έτσι ώστε να μην ρίξεις την παραγωγικότητα σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν αγώνες εξουσίας με το σύντροφο, τα παιδιά, τους φίλους εξαιτίας μιας μικρής σύγκρουσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά προσπάθησε να είσαι αντικειμενική και δίκαιη με νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Οι ηγετικές ικανότητες σου είναι σε καλή κατάσταση σήμερα και είσαι ικανή να πετύχεις κάτι αξιόλογο με τη μετάβαση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα και πιθανά υποτιμημένη ή παραπλανητική συμπεριφορά με τη σημερινή μικρή πρόκληση του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Το άγχος μπορεί να δημιουργηθεί καθώς συνειδητοποιείς τις ευθύνες σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου φρόντισε να διώξεις περίπλοκες σκέψεις από το μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προς το παρόν τα συναισθηματικά σου τα αφήνεις λίγο πίσω.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου και είναι μια χαρούμενη θέση για σένα. Ωστόσο μια μικρή πρόκληση του Ήλιου με τον Πλούτωνα αυξάνει το άγχος και τις απαιτήσεις. Το κλειδί είναι να αποφύγεις να αναλάβεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να δημιουργήσεις μια λίστα προτεραιότητας.   Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε χαλαρώνει. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να είσαι τόσο επικριτική και άδικη με τον εαυτό σου.

Τοξότης
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου λαχταράς περισσότερη οικειότητα ή βάθος στις εμπειρίες σου. Δημιουργείς ουσιαστικούς δεσμούς που σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα και να ανακαλύψεις κίνητρα. Πάρε το χρόνο σου με νέες πληροφορίες και απόφυγε το να εξαρτάσαι από κάποιον που σου υπόσχεται βοήθεια. Οι ανησυχίες για χρήματα θολώνουν τη σκέψη σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου μπορεί να καθησυχάσει τις όποιες ανησυχίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία που βρίσκονταν σε στασιμότητα αρχίζει να εξελίσσεται.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά στον τομέα της συνεργασίας σου και μπορεί να βρεις ένα ομοϊδεάτη που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μια μεγάλη ιδέα. Μια μικρή πρόκληση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σου. Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις και εκτόνωσε σωστά την ενέργεια σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χτίζει γερές βάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια εξέλιξη σε κάνει χαρούμενη.

Υδροχόος
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας σου και θέλεις να είσαι παραγωγική ή να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Ένας άνετος και χαλαρός ρυθμός σου ταιριάζει σήμερα αλλά μια μικρή πρόκληση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει πίεση. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου εάν επικεντρωθείς στο αρνητικό. Ο ερωτικός σύντροφος σου φροντίζει στο να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά δημιουργικά χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον εκφραστικό 5ο οίκο σου και κάθε σου δραστηριότητα που αναδεικνύει το εσωτερικό σου παιδί είναι ικανοποιητική. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση με τους άλλους  ή θα μπορούσε να νιώσεις πως οι ευθύνες σε βαραίνουν περισσότερο από το συνηθισμένο. Απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε σήμερα χρόνο στον εαυτό σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top