Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

at 12:09 πμ
293
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα προτιμάς να ζήσεις την κάθε στιγμή. Συναισθήματα που απαιτούν την προσοχή σου έρχονται στην επιφάνεια και δεν πρέπει να τα αγνοήσεις. Ίσως χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε επαγγελματικές υποχρεώσεις σου που έχεις αγνοήσει ή έχεις αφήσει στην άκρη. Βρες τρόπους να καθησυχάσεις τις ανασφάλειες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί τονωτικά για την ψυχολογία σου.

Ταύρος
Βρίσκεις περισσότερη χαρά ή δημιουργείς ισορροπίες στην καθημερινότητα και τις ρουτίνες σου. Η νευρική ενέργειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια κάπως χαοτική ατμόσφαιρα κυρίως στα εργασιακά, ή μπορεί να προσπαθήσεις να αναλάβεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει ανάγκη τη συναισθηματική επιβεβαίωση για αυτό ασχολήσου μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να αποκολληθείς από το παρελθόν.

Δίδυμοι
Κάποια ανησυχία προκαλεί η μέρα με τη διέλευση της Αφροδίτης με τον Δία. Έχεις την τάση να αναζητάς δημιουργικές ή εκτονωτικές διεξόδους. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα της σύνδεσης και της επαφής με τους άλλους. Μια μικρή απογοήτευση στα εργασιακά ίσως σε αναγκάσει να προσαρμοστείς, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής δημιουργεί μια μικρή πρόκληση με τον Κρόνο. Απόφυγε τις υπερβολές απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες άλλο τόσο εύκολα απογοητεύεσαι.

Καρκίνος
Το να κάνεις το σπίτι ή τη βάση των δραστηριοτήτων σου πιο άνετη και αρμονική μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση σήμερα. Ωστόσο υπάρχει μια κλίση προς την υπερβολική απόλαυση. Ο Ερμής δημιουργεί μια μικρή πρόκληση με τον Κρόνο και ίσως χρειαστεί να ξανακάνεις κάτι που νόμιζες ότι τελείωσες ή να αντιμετωπίσεις μια μικρή παράκαμψη. Για καλύτερα αποτελέσματα στα εργασιακά επικεντρώσου στην επίτευξη των στόχων σου βήμα βήμα τη φορά. Η συναισθηματική σου ζωή ή η ψυχολογία σου σε σχέση με τα ερωτικά έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου διατηρώντας το ηθικό σου ψηλά. Είσαι ενθουσιασμένη με τις επιδιώξεις και τις ιδέες σου αλλά πρόσεξε μην αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να διεκπεραιώσεις. Μια επιρροή Ερμή – Κρόνου λειτουργεί λίγο ανασταλτικά αλλά μπορεί επίσης να σε προειδοποιεί για την ανάγκη να τακτοποιήσεις πρακτικές λεπτομέρειες. Μέσα από μικρά προβλήματα με τον αγαπημένο σου μπορείς να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να απολαύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε μέτρο στις προσδοκίες σου.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητάς σου και σε παρακινεί να λειτουργήσεις με το συναίσθημα. Ωστόσο ίσως να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις. Ο ενθουσιασμός όμως είναι μεγάλος και ίσως να σε οδηγήσει στην υπερβολή και να χάσεις τελικά τη χαρά σου. Μικρά προβλήματα ή καθυστερήσεις στα εργασιακά είναι πολύ πιθανά. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις που πρέπει να αξιολογήσεις σωστά.

Ζυγός
Μια όψη Αφροδίτης – Δία μπορεί να υποδηλώνει μια τάση να στοχεύεις πολύ ψηλά ή να κάνεις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεις τις κατευθύνσεις σου όταν έχεις ή βλέπεις μπροστά σου πολλές επιλογές. Απόφυγε γενικότερα να παίρνεις τις κριτικές πολύ προσωπικά, είτε πρόκειται για συνεργάτες, είτε τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τον εαυτό σου και την κοινωνικότητά σου.

Σκορπιός
Η απόκτηση προσωπικού χρόνου και χώρου έχει νόημα σήμερα, καθώς μπορεί να νιώσεις περιορισμένη. Φρόντισε να κινηθείς συνειδητοποιημένα, να είσαι δίκαιη και να χρησιμοποιείς την κοινή λογική σου καθώς μπορεί να υπάρξει τάση υπερβολής. Η Σελήνη σε βοηθά ωστόσο να πατάς τα πόδια σου στη γη στα εργασιακά, την υγεία και στις συνήθειές σου. Η επικοινωνία που αφορά στη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου χρειάζεται προσοχή.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του παιχνιδιού, του δράματος και της ψυχαγωγίας σου σήμερα. Είσαι λίγο τολμηρή με την αγάπη και την απόλαυση. Είναι επίσης μια εποχή που είναι ευκολότερο από το συνηθισμένο να πέσεις στις παγίδες της αναβλητικότητας. Αν βάλεις πολλές επιλογές στο τραπέζι μπορεί να καταλήξεις να γυρίζεις γύρω από τον εαυτό σου και να μην προχωράς. Το ίδιο ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή καθώς λίγο έως πολύ δεν ξέρεις τι θέλεις.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και εσύ συνεχίζεις να λαχταράς ήπιους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου. Οι μέρες που έρχονται φέρνουν περισσότερη ενέργεια για αλληλεπίδραση αλλά σήμερα θέλεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ωστόσο μια ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει σε κακές επιλογές για αυτό προσπάθησε να πειθαρχήσεις τη λογική σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει εκπλήξεις που όμως αργείς να εντοπίσεις ή να εκμεταλλευτείς.

Υδροχόος
Η θέση της Σελήνης σήμερα επισημαίνει την ανάγκη σου για κίνηση, πρόοδο και ψυχική διέγερση. Οι ενέργειες τώρα μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία ή ερωτηματικά σε μία σχέση. Ορισμένες παρεξηγήσεις στα εργασιακά μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Απόφυγε την υπερανάλυση στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Υπάρχει μια τάση να θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα και τις καταστάσεις σε ένα άνετο και απλό επίπεδο με τη διαμονή της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα. Αν ανησυχείς για τα χρήματα ή για τη σύγκρουση με κάποιον για ένα θέμα αρχών και αξιών είναι φυσικό να νιώσεις ένταση. Τα εργασιακά και οι συνεργασίες απασχολούν το μυαλό σου έντονα. Η συναισθηματική ζωή όμως βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο με δυνατότητα αλλαγών και βελτιώσεων.

Πηγή

Σχετικά

Back to top