Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

at 12:09 πμ
381
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Καλή μέρα για να κάνεις τα σχέδιά σου, αλλά και να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο. Μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου. Τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ίσως να είναι αυτό που θέλεις κι σου επιτρέπεται να το επιδιώξεις.

Ταύρος
Σήμερα εστιάζεις στην καθημερινότητά σου και στις πρακτικές υποθέσεις. Είναι μια καλή μέρα για ενδοσκόπηση και για να λύσεις ό,τι κουβαλάς και σε στεναχωρεί. Συζητήσεις και εργασιακές συμφωνίες ευνοούνται. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να διασκεδάσετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι
Η κοινωνική σου ζωή αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Περνάς όμορφα και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Συγκεντρώσου περισσότερο στα επαγγαλματικά σου γιατί μπορεί να κάνεις λάθη. Εκφράσου απλά και ειλικρινά απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν έχει την τάση να επανέρχεται είτε στο μυαλό, είτε στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Καλό είναι σήμερα να ασχοληθείς με τις εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Σήμερα ίσως νιώσεις και κάποιες ανασφάλειες σχετικά με την τρέχουσα πορεία της ζωής σου, την απόδοση, τις ηγετικές δεξιότητες ή την καριέρα σου. Μια επιτυχία ή εξέλιξη στα εργασιακά επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου. Μοιραστείτε ανάγκες και όνειρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ευχάριστο θα συμβεί αυτήν την περίοδο στη ζωή σου.

Λέων
Σήμερα θέλεις να συναναστραφείς, να συνδεθείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Ψάχνεις περισσότερο για ποικιλία και διανοητική διέγερση. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά εξυπηρετούν προς μεγάλη σου έκπληξη τα σχέδιά σου. Έρχεσαι πιο κοντά ψυχικά και επικοινωνιακά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν είτε σε επαναπροσεγγίζει, είτε σε αναστατώνει.

Παρθένος
Σήμερα αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, στις ανάγκες σου, στις επιθυμίες σου. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά μπορεί να σου δώσουν ευκαιρίες. Αυτό που λείπει στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι οι ανέμελες στιγμές. Φρόντισε να βρείτε χρόνο να κάνετε κάτι που αρέσει και στους δυο σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει από το πουθενά.

Ζυγός
Οι συναισθηματικές ανάγκες σου που έχεις παραμελήσει, τώρα έρχονται στην επιφάνεια. Σήμερα ίσως ασχοληθείς και με κάποιες προσωπικές σου σχέσεις που θέλουν επανεξέταση. Οι στόχοι σου στα εργασιακά επιτυγχάνονται αρκεί να πιστέψεις σε αυτούς. Λογική και συναίσθημα εναρμονίζονται κι αυτό βοηθά εξαιρετικά τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία φέρνει λίγο τα πάνω κάτω στις πεποιθήσεις σου.

Σκορπιός
Συγκέντρωσε την προσοχή σου στα παρασκήνια ή σε παλιότερα θέματα. Η ανάγκη ανάπαυσης και ανάκτησης των δυνάμεων και της αυτοπεποίθησης είναι απαραίτητη. Οι έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά είναι κρίμα να πάνε χαμένες, για αυτό προώθησέ τες. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Αυτήν την περίοδο μπορείς να διαπιστώσεις και να μάθεις για τις βαθύτερες ανάγκες σου, για αυτοέκφραση και ρομαντισμό, για τις δημιουργικές σου αναζητήσεις. Οι στόχοι σου στα εργασιακά και τα σχέδιά σου ευνοούνται. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς εύκολα να σαγηνεύσεις τους πάντες.

Αιγόκερος
Οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρό σου. Νιώθεις πολύ καλύτερα όταν είσαι παραγωγική και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Ο συναδελφικές σχέσεις είναι σημαντικό να διατηρηθούν σε ένα καλό επίπεδο. Ξεπερνάς τις φοβίες και τις αναστολές σε ό,τι σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου σήμερα είναι καλή. Προσπάθησε να την εκμεταλλευθείς και να “δουλέψεις” κάποιες ανασφάλειες που σε μπλοκάρουν. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών στα εργασιακά. Απόλαυσε το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον κάτι φαίνεται να γεννιέται.

Ιχθείς
Έχεις μια ισχυρή ανάγκη να κοιτάξεις μέσα σου και να συνδεθείς πιο βαθιά με ένα άτομο ή ένα έργο. Οι πλανήτες σε βοηθούν να αποκτήσεις μια νέα προοπτική σχετικά με την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σου. Η συμπεριφορά σου στα εργασιακά και η καλή σου διάθεση σε φέρνει κοντά με συνεργάτες και συναδέλφους. Παθιασμένες είναι οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Πηγή

Σχετικά

Back to top