Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

at 12:09 πμ
371
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την ολοκλήρωση πολλών υποχρεώσεών σου. Σήμερα ωστόσο συναντά έναν γκρινιάρη Κρόνο και ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο προτού προχωρήσεις μπροστά. Σε κάθε περίπτωση η μέρα σου στα εργασιακά είναι ενδιαφέρουσα και παραγωγική. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου δείχνοντάς του πιο συχνά την αγάπη σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ταύρος
Πάρε τον χρόνο σου καταλήγοντας σε συμπεράσματα καθώς οι σημερινές ενέργειες τείνουν να μπερδεύουν ή να απογοητεύουν σε κάποια σημεία. Ωστόσο οι προσαρμογές που πρέπει να κάνεις τώρα θα σε οδηγήσουν σε ισχυρότερη θέση. Η βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεών σου επηρεάζει θετικά τις επιδόσεις σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ρομαντική και τρυφερή. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία.

Δίδυμοι
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι λιγότερο από ιδανικό για σένα, καθώς μια αμήχανη όψη του Άρη με τον Κρόνο αναδεικνύει την ανάγκη συμβιβασμού ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα. Όσο κυλούν οι ώρες το κλίμα αποκαθίσταται και αποδίδεις καλύτερα στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σε πλησιάσει και να σου ξυπνήσει το ενδιαφέρον. Μην τον αγνοείς. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεμελιά και η γοητεία που εκπέμπεις δεν αφήνει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αδιάφορο.

Καρκίνος
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι προτιμότερο να μείνεις σε αυτά που γνωρίζεις αρκετά και να ολοκληρώσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου από το να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Είναι σοφό προς το παρόν να ακολουθήσεις τους κανόνες. Μια όψη του Άρη με τον Κρόνο κόβει τον αυθορμητισμό σου και μπορεί να οδηγήσει σε δεύτερες σκέψεις. Παρόλα αυτά δεν είναι η ιδανική στιγμή για σημαντικές συνεντεύξεις ή λανσάρισμα του εαυτού σου και των ιδεών σου. Έλεγξε την κυκλοθυμία σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το παρελθόν αν πραγματικά είναι αυτό που θέλεις.

Λέων
Η σημερινή διέλευση Άρη – Κρόνου τείνει να σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους ρυθμούς σου. Με τον Άρη να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου μπορεί να οδηγηθείς σε μια αγορά ή επιχειρηματική κίνηση. Αρκετά κουραστική και χαοτική είναι η ατμόσφαιρα στα εργασιακά. Απόφυγε τις διαφωνίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο ελκύει το ενδιαφέρον σου.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν προσαρμογές και βελτιώσεις έναντι τολμηρών κινήσεων. Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο συναντιέται με τον Κρόνο μέσω μιας αμήχανης όψης η οποία μπορεί να περιορίσει τον αυθορμητισμό σου. Στην ιδανική περίπτωση επιβραδύνσεις ή καθυστερήσεις σε προειδοποιούν για προβληματικές περιοχές. Η αφοσίωση του αγαπημένου σου σε προδιαθέτει για εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Ενώ η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στο δικό σου ζώδιο διεγείροντας τα συναισθήματά σου, οι ενέργειες τείνουν να ευνοούν τη διατήρηση χαμηλού προφίλ. Μια μικρή πρόκληση ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο τιμωρεί την ανυπομονησία και επιβραβεύει προσαρμογές και επεξεργασίες. Βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στις ανάγκες και επιθυμίες του αγαπημένου σου με τις δικές σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και κατακτήσεις είναι αρκετές για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Μια διέλευση Άρη – Κρόνου που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υποδείξει κάποιο μικρό χρονικό διάστημα εκτός λειτουργίας, κυρίως λόγω μιας διακοπής ροής ή έμπνευσης. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ακολουθήσεις τις κοινωνικές υποχρεώσεις σου η οποία έρχεται σε αντιπαράθεση με την ανάγκη σου να ασχοληθείς με ένα προσωπικό σου θέμα. Άσε τη φαντασία σου να οργανώσει και να διαμορφώσει την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια εξέλιξη στα συναισθηματικά και ερωτικά σου ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης
Μια διέλευση Άρη – Κρόνου που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να ρίξει ένα μικρό μαγικό κλειδί σε ένα σχέδιο. Ίσως σου υπενθυμίσει πως θα πρέπει να κάνεις μικρές προσαρμογές προκειμένου να επαναφέρεις τα πράγματα στο σωστό δρόμο. Η καλύτερη στρατηγική στα εργασιακά είναι να εκπληρώνεις τα καθήκοντά σου και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες μυστικά. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε με τον αγαπημένο σου αρκεί να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Αιγόκερος
Με μια επιρροή Άρη – Κρόνου ενεργό το πρώτο μισό της ημέρας ίσως είναι καλύτερο να πάρεις και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις ανάλαφρα και να αποφύγεις την έναρξη καινούριων έργων ή πρωτοβουλιών. Τα θέματα καριέρας και επαγγελματικών ευνοούνται. Αν και σου είναι δύσκολο να εκφραστείς συναισθηματικά ο ερωτικός σύντροφός σου καταφέρνει να σου αποσπάσει τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να εξισορροπήσεις λογική και συναίσθημα.

Υδροχόος
Με μια διέλευση Άρη – Κρόνου που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας η ενέργειά σου είναι κάπως περιορισμένη όμως σε βοηθά να εντοπίσεις τα λάθη σου. Ευτυχώς η Σελήνη στον τομέα της περιπέτειάς σου προσεγγίζει τον Δία στο ζώδιό σου κι αυτό μπορεί να χρησιμεύσει και να σε εμπνεύσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία καθώς οι ώρες προχωρούν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά.

Ιχθείς
Η σημερινή πτυχή Άρη – Κρόνου μπορεί να χρησιμεύσει στο να αναδείξει εμπόδια και πραγματικότητες στο πρώτο μισό της ημέρας, έτσι ώστε επιβραδύνοντας τους ρυθμούς σου να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου στα εργασιακά και όχι τους φόβους σου. Η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη κι αυτό βοηθά τη συναισθηματική σου ζωή είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Πηγή

Σχετικά

Back to top