Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

at 12:09 πμ
417
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για περισσότερη οργάνωση. Η εστίαση στην καθημερινή ρουτίνα είναι παρήγορη, ωστόσο η σημερινή αντίθεση Ερμή – Δία προκαλεί μια αναστάτωση. Ίσως να διαπιστώσεις ότι η αποστασιοποίηση από την πίεση για να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα ή απόφαση βελτιώνει τα πάντα. Αν και τη σχέση με τον αγαπημένο σου την  περνάς σε δεύτερη μοίρα θα πρέπει να μην το κάνεις τόσο προκλητικά. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε κάποιες αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Φτάνεις σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα αυτήν τη βδομάδα αλλά ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια ταξινόμηση μεταξύ γεγονότων και φαντασίας πριν καταλήξεις σε αυτά. Για καλύτερα αποτελέσματα ίσως θα πρέπει να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα σου. Ενδιαφέρουσες προτάσεις προβλέπονται για τα εργασιακά σχέδια σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα για να εντυπωσιάσεις απλά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ευνοώντας στενές σχέσεις και οικιακές δραστηριότητες. Ωστόσο με πολλές επιλογές μπροστά σου ίσως είναι προτιμότερο να κινηθείς και να βάλεις προτεραιότητα στις υποθέσεις σου. Ένα πρόσωπο εξουσίας μπορεί να έχει μια διαφορετική άποψη από σένα για ένα θέμα με την αντίθεση του Ερμή με τον Δία. Απόφυγε την γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στο παρελθόν.

Καρκίνος
Η ικανότητα σου να ακούς και να παρατηρείς είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όμως φρόντισε να μην το παρακάνεις ή να μην περιμένεις πάρα πολλά από μια κατάσταση. Έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι εύκολα και να αισθάνεσαι αισιόδοξα αλλά είναι προτιμότερο να θυμάσαι πως πρέπει να κινηθείς βήμα βήμα προς τους στόχους σου. Μην παρερμηνεύεις τα λόγια ή τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου καθηλώνει τους πάντες.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και έχεις την τάση να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα έργο, έναν οικονομικό σχεδιασμό ή ένα επαγγελματικό επιχείρημα. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι πως επιβάλλεται να κάνεις την έρευνα σου πριν επενδύσεις χρόνο και ενέργεια σε ένα τέτοιου τύπου θέμα. Οι απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφο σου είναι υπερβολικές κάποιες φορές. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ όμως μην έχεις πολλές προσδοκίες.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει δύσκολες πτυχές σήμερα και οι διαφωνίες ή οι λανθασμένες αντιλήψεις μπορούν να σημειωθούν έντονα. Πρόσεξε μη λες πράγματα και μη δεσμεύεσαι γιατί  θα μετανιώσεις αργότερα. Ουδέτερα θέματα συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα διατηρήσουν όμορφη την ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μη δεσμεύεσαι σε νέες περιπέτειες.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ψυχική ταραχή αλλά οι πλανητικές μετακινήσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν κάποια συναισθήματα. Το να απομακρύνεσαι από κάποια προβλήματα ή από την τάση να σκέφτεσαι υπερβολικά θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Ο ενθουσιασμός είναι όμορφος αλλά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του απέναντι σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια αποκάλυψη μπορεί να σε απογοητεύσει.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 11ο οίκο σου και φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για αυτοέκφραση και μη ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Μερικές φορές η καλή διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερεκτίμηση ή να αναλάβεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα με την αντίθεση Ερμή – Δία. Μπορεί επίσης να υπάρξει ένα δράμα στον κοινωνικό σου περίγυρο το οποίο θα αποσπάσει την προσοχή σου. Η συμπεριφορά σου γίνεται προκλητική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχώρισε φιλία και έρωτα.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 10ο ηλιακό σου οίκο και ρίχνεις περισσότερη ενέργεια στις αποδόσεις, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Μπορεί να λάβεις ευχάριστα κίνητρα για να κάνεις το καλύτερο σε θέματα δουλειάς και καριέρας. Μην υποτιμάς την προσπάθεια, την αφοσίωση και την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις για να μην απογοητευτείς.

Αιγόκερος
Λαχταράς περισσότερο χρόνο και φως σε συναισθηματικό επίπεδο και η επέκταση του νου ή των προσωπικών σου εμπειριών έρχονται στο επίκεντρο. Εάν ξεπεράσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δεις τις υπερβολές και να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Κάποιες αποκαλύψεις ή η συμπεριφορά του αγαπημένου σου πιθανά να σε απογοητεύσουν. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό της πρώτης ματιάς.

Υδροχόος
Η ψυχαγωγία τόσο πρακτικών όσο και συναισθηματικών ή πνευματικών προοπτικών λειτουργεί και αποδίδει καλύτερα σήμερα. Πάρε το χρόνο σου προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη σου. Δείξε επιφυλακτικότητα σε θέματα ή συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά. Βρες τρόπους να κατευνάσεις τις ανησυχίες και ανασφάλειες σου στα συναισθηματικά.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου μοιράζεσαι ιδέες ή δραστηριότητες με κάποιους που εμπιστεύεσαι. Ωστόσο μια αντίθεση του Ερμή με τον Δία που είναι ενεργή σήμερα μπορεί να προκαλέσει μια διαφωνία πριν φτάσεις σε μια χρήσιμη προοπτική. Μην αποφεύγεις τις αλήθειες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά από την πρώτη ματιά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top