Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

at 12:09 πμ
494
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατο; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μπορεί να είναι δύσκολο σήμερα να εστιάσεις σε γεγονότα και αριθμούς καθιστώντας την μια στιγμή για ένα διάλειμμα και δραστηριότητες ελεύθερης μορφής. Οι συνομιλίες μπορεί να είναι ασαφείς ή ενδεχομένως γεμάτες ενοχές για αυτό καλύτερα να αποφύγεις μια απόφαση ή την αναζήτηση μιας ξεκάθαρης απάντησης. Μοιράσου με τον αγαπημένο σου τις σκέψεις και ανησυχίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οι δυσάρεστες στιγμές που βιώνουμε να σε οδηγήσουν σε σκέψεις και πρόσωπα που αφορούν στο παρελθόν.

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να νιώσεις λίγο απογοητευμένη και ευαίσθητη και να έχεις την ανάγκη επιβεβαίωσης. Οι αποφάσεις είναι δύσκολο να ληφθούν καθώς οι εναλλακτικές λύσεις δεν σου εμπνέουν ασφάλεια. Η Σελήνη μετακομίζει στον 4ο ηλιακό σου οίκο υπενθυμίζοντας σου ότι χρειάζεσαι περισσότερη άνεση, εξοικείωση και ησυχία. Η συναισθηματική σου ζωή έρχεται σε προτεραιότητα και σου δημιουργεί μια ανησυχία.

Δίδυμοι
Σήμερα ίσως είναι δύσκολο να περάσεις με σωστό τρόπο τα μηνύματα σου όμως είναι κάτι προσωρινό. Επίλεξε να σκεφτείς περισσότερο προτού πάρεις αποφάσεις που αφορούν εργασιακά και οικονομικά θέματα. Σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια παρελθοντικές ή δύσκολες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι αυτά που ακούς και σου τάζουν για να αποφύγεις απογοητεύσεις.

Καρκίνος
Η Σελήνη μετακινείται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και οι υποθέσεις σου χρειάζονται περισσότερη σαφήνεια και συνέπεια. Με τον Ερμή να δημιουργεί μικρές προκλητικές πτυχές το μυαλό σου μπορεί να περιπλανηθεί και να αποσπαστεί η προσοχή σου. Απέφυγε οικονομικές σπατάλες καθώς τα χρήματα θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Απόφυγε εντάσεις με τον αγαπημένο σου που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε υπομονή σε ότι αφορά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Μπορεί σήμερα να νιώσεις ένα δισταγμό και να παλέψεις με την αμφιβολία κυρίως όταν πρόκειται για τις αντιλήψεις σου. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι η τοποθέτηση σε ένα θέμα μπορεί να αποτύχει με έναν τρόπο κι αυτό να σου δημιουργήσει μια ψυχική έκρηξη. Ο Ερμής βρίσκεται σε μικρές προκλητικές όψεις για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να διεκδικείς με λάθος τρόπο το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Υπάρχει μια περίπλοκη ενέργεια σήμερα ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σου. Μπορεί να ανησυχείς για μια προηγούμενη κακή επιλογή ή λάθος κι αυτό να σου χαλάσει τη διάθεση. Απόφυγε την υπερανάλυση στη σκέψη και επικοινωνία σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου πιθανά να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια μυστικά που έρχονται στο προσκήνιο σου δημιουργούν προβληματισμούς.

Ζυγός
Ίσως σήμερα καταλήξεις σε μια συναρπαστική ιδέα ή συμπέρασμα, ωστόσο θυμήσου πως οι σημερινές ενέργειες δεν ευνοούν τα καινούρια ξεκινήματα. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σου δημιουργούν ανησυχία καθώς οι περισπασμοί είναι πολλοί ή είσαι πιο ευαίσθητη σε αυτούς. Μην εμπλέκεις τρίτα πρόσωπα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε επιφυλακτικότητα σε μπερδεμένα μηνύματα και μην εκτίθεσαι.

Σκορπιός
Προσωρινές αμφιβολίες και κάποια σύγχυση μπορεί να δημιουργηθούν σήμερα και αν δεν καταφέρεις να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου ίσως να απογοητευτείς. Πάρε μια ανάσα και προσπάθησε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Σύντομα η νέα Σελήνη σου υπόσχεται μια νέα αρχή με στόχους, φήμη ή καριέρα. Απόφυγε συζητήσεις παγίδα με τον αγαπημένο σου που μπορεί να δημιουργήσουν έλλειψη εμπιστοσύνης. Εσύ που είσαι μόνη, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και προσθέτουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά στον τομέα του πνεύματος σου στρέφοντας την προσοχή σου στην ανάγκη σου για ψυχική αναζωογόνηση. Η αναποφασιστικότητα μπορεί να βγει σε καλό σου κυρίως αν σε εμποδίζει να κάνεις επιλογές που δεν σε αντιπροσωπεύουν απόλυτα στα εργασιακά και οικονομικά. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να ανησυχήσει λιγάκι για σένα.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου για μερικές μέρες και σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις βαθύτερα προς την κατανόηση του εαυτού σου και των πρόσφατων γεγονότων. Είναι καιρός να εξερευνήσεις τα συναισθήματα σου αντί να τα απορρίψεις ή να τα απομακρύνεις. Αν είσαι δεσμευμένη απόφυγε ζήλιες και καχυποψίες απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε χωρίς όμως να ενθουσιάζεσαι.

Υδροχόος
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της συνεργασίας σου στρέφοντας την προσοχή σου σε τομείς της ζωής σου που έχουν ξεφύγει από την ισορροπία. Όσο κι αν θέλεις σαφείς απαντήσεις και ορισμούς ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς προσωρινά. Οι αντιλήψεις είναι θολές με μια μικρή πρόκληση Ερμή – Ποσειδώνα για αυτό απόφυγε τη λήψη αποφάσεων. Επίσης με αυτή τη όψη πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς ή απευθύνεσαι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου και έχεις την τάση να παρατηρείς τα μικρά προβλήματα στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σε παρακινήσει να ασχοληθείς, να βρεις κάποιες λύσεις έστω και αν νιώθεις λίγο απογοητευμένη. Εξοικονόμησε χρόνο για τον αγαπημένο σου επιλέγοντας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μια εξομολόγηση ή διεκδίκηση από ένα άτομο που δεν περίμενες σε ενθουσιάζει.  

Πηγή

Σχετικά

Back to top