Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

at 12:09 πμ
487
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904 

Κριός
Η Σελήνη περνά σήμερα και αύριο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας αναδεικνύοντας την πιο προσεκτική φύση σου. Λαχτάρας περισσότερη άνεση και οικειότητα και είσαι πιο ανοιχτή στο να κάνεις πράγματα με νέους πιο βελτιωμένους τρόπους. Με την αυξημένη δημιουργικότητα σου στα εργασιακά επινοείς εξαιρετικές λύσεις. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πιο ζεστή και τρυφερή. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και η επιθυμία σου για σύνδεση και συλλογή πληροφοριών αυξάνεται. Οι εύκολες όψεις της Σελήνης μπορούν να υποδηλώνουν εύκολες ενασχολήσεις κυρίως στα εργασιακά. Έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον αγαπημένο σου κι αυτό σου δίνει δύναμη και ενέργεια. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί και θα εξαρτηθεί από σένα τι αποφάσεις θα πάρεις.

Δίδυμοι
Πρακτικά και επαγγελματικά θέματα ευδοκιμούν με την ισχυρή διαίσθηση σου. Νιώθεις πιο ασφαλής αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού κύκλου και θέλεις να κάνεις βελτιώσεις στον τομέα των οικονομικών και των εμπειριών σου γενικότερα. Ταυτόχρονα είναι ευκολότερο να παραμερίσεις για λίγο τα συναισθήματα σου και να πάρεις πιο δυναμικές αποφάσεις κυρίως στα εργασιακά. Ο διάλογος θα βελτιώσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ξεπεράσεις το παρελθόν και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και εμπλέκει τα συναισθήματα σου. Σου δημιουργεί άγχος η διαχείριση τους και ταυτόχρονα θέλεις να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις νέες ιδέες και δραστηριότητες. Οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται. Μην αμφισβητείς την πίστη και αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία κεντρίζει το ενδιαφέρον σου.

Λέων
Η προσοχή σου σήμερα στρέφεται σε πιθανές παρασκηνιακές καταστάσεις έτσι ώστε να καταφέρεις να πάρεις σοφές αποφάσεις. Είναι η στιγμή του σεληνιακού μήνα για να απελευθερωθείς από την πίεση, να ανασυνταχτείς και να επαναπροσδιοριστείς. Η διαίσθηση σου επίσης σε βοηθά να δρομολογήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Η τρυφερή ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε χαλαρώνει. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις ή απαντήσεις σου προσφέρουν ικανοποίηση.

Παρθένος
Έχεις την τάση να λαχταράς κάποιες στιγμές προσωπικής απόλαυσης, αναψυχής και έμπνευσης. Καθώς η Σελήνη αγγίζει τον Ουρανό στον τομέα των ιδεών και των πεποιθήσεων σου μπορείς να απολαύσεις διεγερτικές, ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή εμπειρίες μάθησης. Μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου και μην εμπλέκεσαι σε παράλληλες ή μυστικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε την κοινωνικότητα και τα ταλέντα σου.

Ζυγός
Με τη Σελήνη όλη μέρα στον ηλιακό 10ο οίκο σου μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση για να αποδώσεις ή να εκπληρώσεις τις ευθύνες σου. Ταυτόχρονα βέβαια δημιουργεί ευνοϊκές και εύκολες πτυχές βοηθώντας σε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να ανεβάσεις την ενέργεια σου. Οι παρατηρήσεις σου στα εργασιακά θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Η βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου σε απαλλάσσει από ανησυχίες και ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη το φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να σκεφτείς μακροπρόθεσμα και σου δημιουργούν μια συναισθηματική ανάγκη να απολαύσεις ή να επικεντρωθείς σε κάτι περισσότερο από τα καθημερινά θέματα. Προσελκύεσαι από μοναδικές ή αντισυμβατικές ιδέες, εμπειρίες και ανθρώπους με τον πνευματικό σου τομέα να εναρμονίζεται με τον εξαιρετικό Ουρανό στον τομέα της συνεργασίας σου. Αντιμετώπισε τις ευθύνες απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου με σοβαρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Τοξότης
Η σημερινή διέλευση της Σελήνη σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να παρατηρήσεις προτού δράσεις. Οι διαισθητικές σου ικανότητες είναι ισχυρές και η έρευνα ή η περαιτέρω διερεύνηση ενός θέματος είναι πολύ χρήσιμη. Είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες στα εργασιακά και αυτό σε βοηθά να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανανεώνεται και ανακτάται η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο φλερτ ανεβάζει τη διάθεση σου.

Αιγόκερος
Είσαι σήμερα συντονισμένη σε μια στενή σχέση, ανατροφοδότηση ή προοπτική με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Είναι μια καλή περίοδος για να ανακτήσεις μια καλύτερη αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας στη ζωή σου. Έχεις διάθεση να προσαρμοστείς σε κάποιες εργασιακές συνθήκες κι αυτό σε βοηθά να δεις και να κρίνεις τη σωστή στιγμή δράσης σου. Απόλαυσε ζεστές και τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δυναμικά.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα είναι στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και αύριο και έχεις μια συναισθηματική ανάγκη για κάποια τάξη στη ζωή σου. Θα μπορούσες πραγματικά να διαπιστώσεις πως η οργάνωση του περιβάλλοντος σου, η δημιουργία λίστας των υποχρεώσεων σου ή η ενασχόληση σου με παραγωγικές εργασίες μπορούν να βοηθήσουν και να ανεβάσουν τη διάθεση σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις, ευχάριστες στιγμές και ασφάλεια.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα και αύριο περνά στον ηλιακό 5ο οίκο σου τραβώντας την προσοχή σου σε αυτά που σου φέρνουν χαρά. Είσαι πιο εκφραστική και έτοιμη να απολαύσεις τον εαυτό σου και η αρμονία της Σελήνης με τον Ουρανό σου επιτρέπει να γίνεις λίγο πιο τολμηρή. Βάζεις τις εργασιακές προτεραιότητες σε τάξη κι έτσι διευκολύνεται η μέρα σου. Εξοικονόμησε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις.

Πηγή

Σχετικά

Back to top