Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

at 12:09 πμ
403
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα έχεις άμεση επαφή με το συναίσθημά σου και το αφήνεις να σε οδηγήσει. Μπορεί ωστόσο να σου είναι δύσκολο να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την ισχυρή επιθυμία να παραμείνεις σε αυτό που είναι πιο οικείο και ασφαλές. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να δώσεις λύσεις σε προβλήματα και εργασιακά θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Συγκράτησε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκίνα αισιόδοξα τον νέο μήνα σου έχοντας τη βεβαιότητα πως σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Ταύρος
Σήμερα και αύριο φροντίζεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Παρόλα αυτά μπορεί να διχαστείς, καθώς ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα να μοιραστείς, να συνεργαστείς και να συνδεθείς. Σκέψου ότι θα αποδώσεις καλύτερα αν ασχοληθείς με ανάλαφρες δραστηριότητες. Νεύρα και ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου αλλά ούτε και την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδεχόμενη ή επιθυμητή επανασύνδεση μπορεί να μην σου βγει σε καλό τελικά.

Δίδυμοι
Σήμερα και αύριο θέλεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να πειραματιστείς ή να διαφοροποιηθείς. Θα σου κάνει καλό να αφιερώσεις χρόνο σε διασκεδαστικές και απολαυστικές δραστηριότητες. Προστάτευσε τις σχέσεις με συναδέλφους από εντάσεις ή διαφωνίες. Μην λες πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου που δεν πιστεύεις ή και που τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ έχει πάψει να σε ικανοποιεί.

Καρκίνος
Σήμερα και αύριο είναι πιθανό να επενδύσεις επιπλέον ενέργεια στις φιλοδοξίες και τις επιδόσεις σου. Ορισμένοι κανόνες χρειάζονται την προσοχή σου και κάποιες εργασιακές υποθέσεις σου συνέπεια. Για αυτό παρόλο που έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης θα πρέπει να προσαρμοστείς. Απόφυγε συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που μπορεί να δημιουργήσουν ρήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Λέων
Διαφορετικές ρυθμίσεις ή δραστηριότητες θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου. Επαγγελματικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Μικρές απογοητεύσεις σε τρατάρει ο ερωτικός σύντροφός σου καλοκαιριάτικα. Διατήρησε την υπομονή σου και μην αρχίζεις την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Σήμερα και αύριο οι ενέργειες τείνουν ενθαρρύνουν την ενδοσκόπηση, να σκάψεις λίγο πιο βαθιά στην ψυχή ή στις υποθέσεις σου, πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα ή αποφάσεις. Καθώς περνά η μέρα, αισθάνεσαι πιο δυναμική και αποφασισμένη. Απόβαλε το άγχος από τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις σου. Διατήρησε την ειλικρίνεια και την εντιμότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσφατες γνωριμίες γιατί στη συνέχεια θα απογοητευτείς.

Ζυγός
Σήμερα νιώθεις πιο έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα και συνύπαρξη. Κι ενώ η ανάγκη σου για επιβεβαίωση μεγαλώνει, σήμερα οι εντάσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Ο οικονομικός σου τομέας χρειάζεται προσοχή για αυτό βάλε φρένο στις σπατάλες. Βρες τρόπους να τονώσεις και να ανεβάσεις την ψυχολογία του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στον σωστό τρόπο προσέγγισης του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Ίσως υπάρξει μια πίεση από όλα αυτά που θέλεις να κάνεις ή ίσως να νιώσεις την ανάγκη να βγεις έξω και να μάθεις νέα πράγματα. Ο συμβιβασμός είναι μονόδρομος σε αυτή τη φάση στα επαγγελματικά. Υπερτόνισε το συναίσθημα προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες.

Τοξότης
Σήμερα νιώθεις έντονη την ανάγκη για χαλαρή διασκέδαση και ξεκούραση. Το να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου θα λειτουργήσει αναζωογονητικά και θα φορτίσει τις μπαταρίες σου. Απόφυγε τις δεσμεύσεις, τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις στα επαγγελματικά. Προτίμησε και επίλεξε χαλαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και κομπλιμέντα θα έχει το μενού.

Αιγόκερος
Σήμερα αποφασίζεις να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου χαλάρωση και σε ήσυχες, απολαυστικές δραστηριότητες. Ασχολήσου με εργασιακές εκκρεμότητες και απαλλάξου από αυτές προκειμένου να περιορίσεις το άγχος. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου που φαίνεται να αυξάνεται επικίνδυνα.

Υδροχόος
Ενώ μπορεί να υπάρξουν και να σημειωθούν εντάσεις νωρίς σήμερα, οι ενέργειες της ημέρας σε ενθαρρύνουν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να βρεις λύσεις σε εργασιακά θέματα και εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι όσο νιώθεις να ανάβουν τα αίματα κάνε πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Ζητάς περισσότερη άνεση στη ζωή σου σήμερα και αύριο. Είναι καιρός να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να κεντράρεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου. Λίγη ένταση στα εργασιακά μπορεί να λειτουργήσει παρακινητικά και να σε οδηγήσει σε βελτιώσεις. Μην γίνεσαι απόμακρη και ψυχρή απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε νέους κινδύνους.

Πηγή

Σχετικά

Back to top