Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

at 12:09 πμ
408
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή όψη Ερμή – Χείρωνα ενισχύει τη διαύγεια και την αυτοέκφραση σου. Είσαι πιο πρόθυμη να ακούσεις, να απορροφήσεις και να εξηγήσεις. Νιώθεις ήδη πιο ελαφριά και πιο ελεύθερη καθώς η Αφροδίτη κατευθύνεται προς ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Η μονοτονία σε έχει κουράσει και χρειάζεσαι μια ανανέωση. Ακόμα και η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια τόνωση για αυτό πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και να διώξεις από το μυαλό σου απαισιόδοξες σκέψεις.

Ταύρος
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα σήμερα για να ασχοληθείς με οικογενειακά και προσωπικά θέματα καθώς και για τη συναισθηματική έκφραση. Η αποτοξίνωση και η απελευθέρωση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να είναι ευκολότερη από κάθε άλλη φορά. Ένα τρίγωνο Ερμή – Χείρωνα σε βοηθά να κάνεις τον απολογισμό για το τι λειτουργεί στη ζωή σου και τι όχι. Καθώς η μέρα προχωρά η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με τον Ουρανό, γίνεσαι πιο ανοιχτή σε πειραματισμούς, ιδέες και συναισθήματα. Οι συνομιλίες στα εργασιακά λειτουργούν βοηθητικά.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να νιώσεις έμπνευση και να απολαύσεις την έκφραση. Μια όψη Ερμή – Χείρωνα ενισχύει τις επικοινωνίες σου. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να μάθεις ή να μοιραστείς στα εργασιακά και που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Είναι πιθανό η μέρα σου να είναι αρκετά κουραστική αλλά και συναρπαστική συνάμα. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα σε κάθε περίπτωση και η ψυχολογία σου ανεβαίνει.

Καρκίνος
Η σημερινή όψη Ερμή – Χείρωνα σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα. Η ικανότητα σου να ακούς και να ηρεμείς τους άλλους φέρνει αμφίδρομα θετικά αποτελέσματα. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις προκλήσεις στα εργασιακά προκειμένου να βγεις από τη στασιμότητα και τη ρουτίνα. Μια διέλευση επίσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενθαρρύνει ιδέες ίσως και κάποιες φιλίες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά μέσα από το διάλογο. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου.

Λέων
Η σημερινή επιρροή Ερμή – Χείρωνα σε ενθαρρύνει να εκφραστείς και τα λόγια σου να μην πάνε χαμένα. Οι συνομιλίες είναι αρκετά ευχάριστες καθώς ο Ερμής στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον θεραπευτή Χείρωνα. Μπορείς να βρεις λύσεις στα εργασιακά και να αναπτύξεις στρατηγικές για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Υπάρχει ενθουσιασμός και πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, γοητεύεσαι από μυστηριώδη άτομα.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να έρθει βοήθεια από τα παρασκήνια ή μέσω μια διαφωτιστικής συνομιλίας. Η ικανότητα σου να βλέπεις παλιά ενεργά προβλήματα κάτω από ένα άλλο πρίσμα λειτουργεί βοηθητικά. Ο Ερμής που διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής εναρμονίζεται με τον Χείρωνα στον τομέα της οικειότητας σου και ρίχνει ένα συμπονετικό φως σε ένα θέμα. Διαφορετικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα ανεβάσουν την ποιότητα της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις πως οι άλλοι γοητεύονται από τον τρόπο που εκφράζεσαι. 

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να κάνεις διορθώσεις σε μια σχέση. Η διάθεση για κοινή χρήση συναισθημάτων είναι βοηθητική και οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές. Ενστικτωδώς γνωρίζεις τι πάει καλά και τι όχι στα εργασιακά και αυτό εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε αυτά που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Βρες τρόπους να ανεβάσεις ψυχολογικά τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις επίσης πως πρέπει να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Σκορπιός
Το επίπεδο της επικοινωνίας σου ενισχύεται περισσότερο σήμερα και είναι ωφέλιμο να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Το να μιλάς επιτέλους για τις ανάγκες και ανησυχίες σου με κάποιον που σέβεσαι και υπολογίζεις είναι αναζωογονητικό. Νέες ιδέες, οράματα και δυνατότητες που αφορούν στα εργασιακά έρχονται αστραπιαία. Μην αμελείς τον αγαπημένο σου εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου στα δικά σου θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. 

Τοξότης
Αυτή είναι μια μέρα για σημαντικές προσωπικές αποκαλύψεις και τα θέματα που σχετίζονται με μάθηση, επικοινωνία, μετακίνηση και σύνδεση είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Η ανταλλαγή ιδεών επίσης στα εργασιακά είναι πολύ χρήσιμη και με γρήγορα αποτελέσματα. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου επιφυλάσσει μια έκπληξη που σε ενθουσιάζει. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με δυναμισμό. 

Αιγόκερος
Οι οικογενειακές αλληλεπιδράσεις μπορεί σήμερα να είναι αποκαλυπτικές, υποστηρικτικές και οι συζητήσεις ίσως πιο εποικοδομητικές από ποτέ. Αργότερα σήμερα ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενθαρρύνει την επιθυμία σου για κάτι διαφορετικό, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έκφραση, προσωπική απόλαυση, ψυχαγωγία και μάθηση. Η μέρα στα εργασιακά κυλά ομαλά και μέσα από μικρές λεπτομέρειες βρίσκεις λύσεις. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά και μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα.

Υδροχόος
Οι σημερινές συνομιλίες μπορούν να σε βοηθήσουν να δώσεις μια νέα διάσταση σε μια σχέση. Ειδήσεις, συμβουλές ή πληροφορίες μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια νέα πιο θετική κατεύθυνση. Ευχάριστες αλλαγές προμηνύονται για τα επαγγελματικά έστω κι αν στην αρχή σου δημιουργούν άγχος. Ο ερωτικός σύντροφος σου φέρνει ευχάριστες προτάσεις στο τραπέζι. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνιακή σου ικανότητα γοητεύει τους πάντες. 

Ιχθείς
Είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, τις γνώσεις ή τα υλικά σου αγαθά. Οι δημιουργικές ιδέες σου για το πως να κερδίζεις, να εξοικονομείς και να αυξήσεις τα χρήματα σου μπορούν να διατυπωθούν και να αποδώσουν καρπούς. Είσαι πολύ κοντά στην επίλυση ενός επαγγελματικού προβλήματος. Η σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται ιδανική μέσα από την κατανόηση και προσφορά.  Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται και σε ενθουσιάζει.

Πηγή

Σχετικά

Back to top