Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

at 12:09 πμ
419
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και έχεις την τάση να θέλεις να γειωθείς συναισθηματικά. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει μια διάσπαρτη αίσθηση ότι χάνεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Μπερδεμένες συνομιλίες ή λεπτές αλληλεπιδράσεις μπορεί να σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το κατά πόσο σχετίζονται με την αγάπη ή τη φιλία. Το μυαλό σου τείνει να περιπλανιέται καθώς όμως προχωρά η μέρα βρίσκεις τις ισορροπίες σου.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας τα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ακόμα κι έτσι το μυαλό σου μπορεί να περιπλανηθεί και είναι δύσκολο να εστιάσεις σε σημεία. Επίσης ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια ασαφή σκέψη ή ασαφείς οδηγίες. Ωστόσο αν χρησιμοποιήσεις σωστά τη φαντασία σου θα μπορέσεις να εξετάσεις ή να αντιμετωπίσεις προβλήματα μέσα από μια νέα οπτική γωνία και να προσθέσεις αξία στη μέρα σου. Οι φιλοδοξίες τώρα χτίζονται και η λίστα των υποχρεώσεων συμπληρώνεται σταδιακά.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου υποδηλώνοντας μια φυσική ανάγκη να επιβραδύνεις τους ρυθμούς και να ξεκουραστείς. Μια μικρή σύγκρουση ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Ποσειδώνα θολώνει τις απόψεις σου για ένα συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί να υπάρξει μια ανοργάνωτη ή χαοτική ατμόσφαιρα γύρω σου και οι συνομιλίες να μην οδηγούν κάπου. Η εύρεση νέων τρόπων έκφρασης μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξει κάποια έλλειψη σαφήνειας σήμερα αλλά είναι προσωρινό και διαχειρίσιμο. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να σκεφτείς ή να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά και τα προσωπικά όριά σου. Η υπερβολική ανάλυση των καταστάσεων δεν σου κάνει καλό. Έχεις κίνητρα για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες ή να απεξαρτηθείς από αυτές. Σε γενικές γραμμές η μέρα έχει τις δυσκολίες της όμως μην τις μεγεθύνεις.

Λέων
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν περίπλοκα τεχνικά θέματα ή ειδήσεις που πρέπει να διαχειριστείς με μια όψη Ερμή – Ποσειδώνα σήμερα. Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση όμως τα λεγόμενα των άλλων σε απασχολούν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Ωστόσο είναι καλύτερο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην παρακολούθηση της διαίσθησής σου και την εκπλήρωση των ευθυνών σου. Η ενασχόληση με ένα χόμπι σου θα σου κάνει καλό και θα βοηθήσει στο να περάσει καλύτερα η μέρα.

Παρθένος
Σύνθετα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν σήμερα όμως μπορεί να είναι και εξουθενωτικά. Μπορεί να υπάρξει κάποια ασάφεια για την αντιμετώπισή τους μαζί με μια αδυναμία εστίασης και συγκέντρωσης. Η παραπληροφόρηση μπορεί να είναι ένα ζήτημα για αυτό θα πρέπει να προσδιορίσεις ποιες πληροφορίες είναι πραγματικά επωφελείς. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά για καλύτερα αποτελέσματα και μείωση του άγχους.

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να σημειωθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή πρόβλημα στο να λάβεις σαφείς απαντήσεις. Ενώ μπορεί κάποια πράγματα να σε απογοητεύσουν, θα σε ανακατευθύνουν όμως με πιο δημιουργικούς τρόπους. Ωστόσο θα νιώσεις καλύτερα αν ασχοληθείς με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου και τη μάθηση. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζει την ψυχολογία σου.

Σκορπιός
Ίσως είναι καλύτερο σήμερα να στοχεύσεις στο να περάσεις ανάλαφρα τη μέρα σου και να μην καταλήξεις σε σταθερά συμπεράσματα. Η σαφήνεια είναι απίθανο να υπάρξει τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας. Η προσωρινή αποχώρηση από ένα πρόβλημα μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση νέων τρόπων προσέγγισής του. Θέματα χρημάτων, επαγγελματικών, ταλέντων και πόρων είναι ευκολότερο να αντιμετωπιστούν στο δεύτερο μισό της ημέρας.

Τοξότης
Στο πρώτο μισό της ημέρας εάν χρειάζονται οι υποθέσεις σου μια συγκέντρωση, πειθαρχία και εστίαση θα είναι δύσκολο να διευθετηθούν. Αυτή η αίσθηση είναι προσωρινή για αυτό προτίμησε να αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί. Ίσως να νιώσεις μια αβεβαιότητα στην οποία θα βοηθηθείς με την ανταλλαγή ιδεών ή τη στήριξη ενός φίλου. Προτίμησε να προσθέσεις δημιουργικές δραστηριότητες στη μέρα σου.

Αιγόκερος
Οι ενέργειες σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσουν μια σύγχυση σε κάποια σημεία όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό, καθώς μια διέλευση του Ερμή με τον Ποσειδώνα ρίχνει ένα πέπλο στις αντιλήψεις σου. Η εξοικονόμηση περισσότερου προσωπικού χρόνου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Ενώ μπορεί να νιώσεις αναποφάσιστη η Σελήνη βρίσκεται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και πιθανότατα να βρεις ικανοποιητικά κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Υδροχόος
Η ανάγκη σου για επιπλέον ξεκούραση, χρόνο στο σπίτι ή με τους αγαπημένους σου σε γνωστά μέρη είναι έντονη σήμερα. Μια όψη Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μια κάπως μπερδεμένη ή χαοτική προσωρινή ατμόσφαιρα. Κάλλιστα μπορεί να είναι μια ιδανική στιγμή για όνειρα που θα σε χαλαρώσουν. Δώσε χρόνο στα σχέδιά σου να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου, όμως οι σημερινές μεταφορές μπορεί να προκαλέσουν μια μικρή, προσωρινή σύγχυση στο περιβάλλον εργασίας ή τις καθημερινές ρουτίνες. Προσπάθησε να εξετάσεις σωστά τα γεγονότα πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα. Επίλεξε να δώσεις περισσότερη προσοχή στις αισθήσεις ή τα όνειρά σου και να ξεκουραστείς.

Πηγή

Σχετικά

Back to top