Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

at 12:09 πμ
385
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ψυχικές εντάσεις, οι ανησυχίες που σε βαραίνουν ή οι απογοητευτικές διαφωνίες είναι δυνατές με τη σημερινή πτυχή Ερμή – Πλούτωνα. Οι γύρω σου μπορεί να είναι αμυντικοί με τις ιδέες σου ή να παρουσιαστεί ένα οικογενειακό πρόβλημα. Διατήρησε με κάθε τρόπο την καλή σου διάθεση και μην χαλάς τη μέρα σου. Αντιμετώπισε τα πράγματα με χιούμορ και αισιόδοξη διάθεση.

Ταύρος
Μια πτυχή του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες και φόβους ή την απώλεια θαυμασμού για κάποιον. Στόχος σήμερα είναι να περάσεις καλά, να ανακαλύψεις μερικές από τις κρυμμένες επιθυμίες σου και να προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις. Κοντά στο τέλος της ημέρας είναι πιο εύκολο να χαλαρώσεις και να αναπληρώσεις τις δυνάμεις σου.

Δίδυμοι
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν εντάσεις στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους με μια αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα. Εάν αισθανθείς μια απογοήτευση προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά και να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες υψηλών τόνων. Η ζήλια απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με συναισθήματα ή επιθυμίες που δεν είχες συνειδητοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τις ισορροπίες σου και ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες.

Καρκίνος
Η σημερινή αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει περίπλοκες και αποκαλυπτικές ενέργειες στο προσκήνιο. Οι ιδέες ή τα σχέδια σου μπορεί να αντιμετωπίσουν εμπόδια αλλά ίσως να είναι μια καλή ιδέα το να δείξεις κατανόηση στον εαυτό σου. Ευχάριστες συνομιλίες με τον αγαπημένο σου τις βραδινές ώρες σου ανεβάζουν τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναμοχλεύσεις το παρελθόν.

Λέων
Οι έντονες σκέψεις ή οι ανησυχίες είναι πιο εμφανείς σήμερα με την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα. Ίσως είναι προτιμότερο να αποφύγεις να αφήσεις τις ανησυχίες να υπονομεύσουν τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι τεταμένες. Κάντε σχέδια για τη βελτίωση των ρουτινών με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις την ψυχολογία σου. Μια μέρα είναι θα περάσει.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σου Ερμής σήμερα αντιτίθεται στον Πλούτωνα προκαλώντας σε να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις και περιοχές. Οι εντάσεις και οι πιέσεις από άλλους ειδικά για θέματα που αφορούν στην αγάπη και τη φιλία δεν αποκλείονται. Σε κάθε περίπτωση στόχος σου θα πρέπει να είναι να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου χαλαρώνοντας. Τις βραδινές ώρες γίνεσαι πιο γενναιόδωρη με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε τέλος σε έμμονες σκέψεις.

Ζυγός
Θαμμένα συναισθήματα μπορούν να ξεφύγουν από την κρυψώνα τους σήμερα, καθώς ο Ερμής αντιτίθεται με τον Πλούτωνα. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν κάνοντας σε να νιώθεις άβολα. Ίσως είναι καλύτερο να παρατηρήσεις, να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου και να ενεργήσεις αργότερα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου και η παρουσία του δίπλα σου σε ανακουφίζει. Εσύ που είσαι μόνη,  αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξει κάποιος φόβος για αλλαγή πίσω από τις διαφωνίες σήμερα με τον Ερμή σε αντίθεση με το σκοτεινό, μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Η ψυχική ένταση είναι δυνατή και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια ή αντιστάσεις. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας κι αυτό σε ανακουφίζει συναισθηματικά.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια ένταση ή πίεση σε μια σχέση κυρίως αν υπήρξαν ανισορροπίες και δυσαρέσκεια. Αγκάλιασε τους φόβους που έρχονται στην επιφάνεια αντί να αντιστέκεσαι σε αυτούς για να καταφέρεις να τους ξεπεράσεις. Επίσης ένα μυστικό μπορεί να αποκαλυφθεί και να σου προκαλέσει απογοήτευση. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην του μεταφέρεις τη λίγο κακή σου διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιάζεσαι να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Μπορεί σήμερα οι άλλοι να πατήσουν τα κουμπιά σου καθώς ο Ερμής αντιτίθεται στον Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο, για αυτό και μπορεί να εμπλακείς σε μια σύγκρουση με κάποιον. Ωστόσο αυτή η σύγκρουση ή διαφωνία θα αποκαλύψει σημαντικά θαμμένα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Συζήτησε τα όσα σε απασχολούν με τον αγαπημένο σου προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις για απαντήσεις που αφορούν στο παρελθόν και επιβαρύνεις την ψυχολογία σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο δικό σου ζώδιο αυξάνοντας τα συναισθήματα σου και γίνεσαι αντιδραστική αλλά και δημιουργική. Μια πτυχή Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό ή να σου δημιουργεί ενοχές. Ιδανικά διοχέτευσε όλη σου την ενέργεια σε δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου έτσι ώστε να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στο παρελθόν σου δημιουργούν ταραχή.

Ιχθείς
Οι ψυχικές εντάσεις είναι πιθανές σήμερα να δημιουργηθούν, καθώς ο Ερμής αντιτίθεται με τον Πλούτωνα. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι σε μια υπόθεση ή μια σχέση σου. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να απελευθερωθείς αντί να κρατήσεις αρνητικά συναισθήματα. Όσο κυλούν οι ώρες το κλίμα γύρω σου αποκαθίσταται και τα συναισθήματα σου μπαίνουν σε μια τάξη. 

Πηγή

Σχετικά

Back to top